Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Popust v H&M

Popust v H&M

ali je katera bila pred kratkim v H&M? Imajo morda miklavžev popust? Kdaj pa odprejo trgovino v soboto?

Hvala za info

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Toliko je blo govora o HM IN JE VSE SKUPAJ ENO VELIKO “SRANJE”.nIČ PAMERNEGA NIMAJO.vSAJ ZA MOJEGA 1 LETNIKA ne.
lp

kaj pa je tvoj 1 letnik tako posebnega da tam nič ne najdeš?

Meni pa je ful stvari všeč, sploh za cifre do 116. Kar se mene tiče lahko tisti, ki so prej hodili v Avstrijo še naprej tja hodijo kupovat.

Lj H&M je slabši od MB, da ne govorim v primerjavi z npr. Berlinskimi…..žalostno!
Sicer, za otroke imajo kar se mene tiče zadosti (122-164)

Tudi jaz ne najdem nič pametnega za svojo punčko,pa ne da bi bili mi kaj “posebni” kot pravi nika,samo resnično so slabo založeni!!Številk 80/86 je zelo malO,bundic,jaken,kombinezonov za te št. skoraj ni,razen kakšen,za vzorec,podloženih hlač ali kavbojk še nisem vidla(za punčke govorim) in na sploh imajo baje robo,ki v tujini ne gre….To trgovino se je tako poveličevalo in čakalo,bi se pa res lahko malo bolj potrudili!!

Mogoče bo v prihodnje bolje!!

LP

Tudi meni se zdi brezzvezen. Pa toliko ga nekateri hvalijo.

Moj sine je čisto navaden fantič.In ko ga želim tam obleči ,grem vedno praznih rok ven. Iščem pa št od 80/86. Tako ,da sem bila do zdaj tam vsaj 10x zastonj.Če ne bi bilo v sklopu CP in pogledam sproti me ne bi več videli..
lp

Moj 1,5 letnik nosi št. 86. Do zdaj sem bila 3x tam in vedno kaj kupila (spodnje majčke, “smučarske hlače”, 2 puloverja). Res nisem dobila kombinezona in bunde ampak zaenkrat sem zadovoljna, čeprav se mi zdi, da imajo za punčke več izbire kot za fantke.

Tudi jaz sem razočarana nad izbiro. Veliko raje bi videla, če bi se v Ljubljani odprl C&A. Tam zmeraj kaj najdem, tako zase kot za hlačmana.

mene pa zanima kdaj so razprodaje?? tukaj in kdaj v avstriji

lp

V Sloveniji se začnejo drugi ponedeljek v januarju.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Meni so cotike načeloma všeč in ne predrage… ME PA BLAZNO MOTIJO medle barve… Nobene živahnosti… Vse je modro-belo-roza in nekaj pastelne zelene in rjave…

Kje so živa rdeča, rumena, zelena… Kje je otroška igrivost… Saj nismo stare mame…

No, ampak sej pravim kvbaliteta sama in cena je OK..

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Izbira v Sloveniji (vsaj v MB) je enaka kot v Avstriji (preverjeno prejšnji teden), še kaj več se najde pri nas. Naš pikec je star skoraj tri leta, pa ga že od rojstva oblačimo večinoma v HM. Lušne, frajerske cotke, ugodna cena, solidna kvaliteta…Sicer pa, HM ustreza našemu okusu in stilu oblačenja.

New Report

Close