porednica…
Vsaka je rada mal porednice…in moškim to ugaja, hudo je le, ker imamo svoje meje in takrat pa zna marsikdo zamert in nam rečt zakaj smo sploh začele, če ne gremo do konca.Ampak meni je največji izziv,užitek se z nekom igrati, provocirat, zapeljevati, koketirat… in nato reči stop v nekem določenem mojem trenutku, to pa moške iznori;)) , seveda pa so tudi moški, ki jih to nič ne gane, sto ljudi sto čudi;)), kaj čmo, vsi res ne mormo biti poredni-pridni…
Potem so pa posilstva in jok!
Jaz mislim, da je to zelo nevarna igra, kajti če se misliš igrati z moškim in ga rajcati do konca, potem pa rečt “stop” se mi zdi kot bi z vžigalico mahal pred bencinskim oceanom – za svoja dejanja moraš odgovarjati!
Pa ne govorim za posilstva, ki se zgodijo takrat, ko moški napade dekle na ulici ali jo preseneti itd; pač pa takrat, ko ga v baru/diskaču/… skoz rajcaš, potem pa ko vidiš da je že čist v igri, pa “konec”!
Če ne misliš do konca iti, potem naj ostane pri nežnem spogledovanju, ne pa da mu z joški “po nesreči” zagrabiš une in ga rajcaš gor dol……..to je prispodoba! Ve se kaj hočem reči, ne?
Lp
Nuova, niti pod razno ne misliva enako, ko rečeva -razmišljava o porednici;)).
Zame je porednost vse drugo od tistega kar si opisala ti, to kar opisujes ti je zame že pokvarjenost, izzivanje brez meja…tako kot pravis z ognjem in v takih primerih se resnicno lahko tudi hudo opečeš, kot si napisala že ti.
Jaz na to gledam drugače in ko rečem da sm rada tudi porednica, sem vse drugo kot pa taka kot jo imas v mislih ti…ja, besede in misli so razlicne, sploh takole na daljavo.
Ja sonček, tudi jaz sem te tako razumela,mogoče bi morala napisati raje nagajivost…kajti ob besedi “porednica” dobijo nekateri pike na kožo;)), ampak ob nagajivosti zraven sodi tudi občasna porednost;)), tisto nedolžno spogledovanje, igranje dveh, je kot začimba na neki hrani, ne pa ogenj, ki bo vsak hip zakurjen. Nagajivost da dnevu poseben pridih, kdor tega nima, izgublja marsikaj.Seveda pa je spet beseda nagajivost večumna, za nekoga je to, za drugega je to, zame osebno je nekaj zaradi katerega je lepo obema, vsem, nihče zaradi tega ne trpi, ravno obratno, dan je lepši, bolj poln, živ in taprav!