Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročiti 28 let mlajšo?

Poročiti 28 let mlajšo?

Odgovor na objavo uporabnika
Leta so tukaj, 11.04.2024 ob 17:13

Jaz sem star 54, ona 26. Skupaj sva slabi dve leti. Razumeva se odlično, seks je fenomenalen. Začela mi je postavljati vprašanja o najini prihodnosti, v smislu kam najina zveza vodi, namigovati tudi na poroko. Resno razmišljam, da bi jo zasnubil. Ne dvomim, da bo sprejela, imava se super, oba si želiva otroke, poleg tega zaradi mojih uspehov živi kot kraljica. Edino, kar me skrbi, je starostna razlika. Se vam zdi razlika v letih prevelika?

Pri Teh letih bi že moral razmišljati z zgornjo glavo. Sicer je nemogoče je pač mlada in ljubezen ti zmeša glavo. Nekaj časa bo šlo otroci pa??? Zamisli si otroka pri teh letih. Kaj pa čez 10 let ko boš imel krepko čez 60. Ko boš šel iskat otroka v šolo bodo sošolci rekli glej dedek je prišel po tebe. Takrat tudi seks ne bo več dober…boš jemal tablete???? Ona pa v najboljših letih. Je za zamislit…sicer pa vse najboljše želim.

Sedaj razlike ne obcutiš, pocakaj se 5, 10, ali morda 15 let.

Svakom kurcu vreme prolazi, smo posljušal včasih, sedaj to doživljamo.

Dama v srednjuh letih pa ne bo brez njega.  S tvojim verjetno ne bo.

Ampak živi se samo enkrat.

Avtor poroči jo, drugače jo bo kdo drug. Ne sekiraj se za govorice, življenje je eno samo!

MIK813, 17.04.2024 ob 14:46

Avtor poroči jo, drugače jo bo kdo drug. Ne sekiraj se za govorice, življenje je eno samo!

Bravo za neobremenjenost, za “boli me kurac, kaj bodo rekli”.

Take, ki nekaj govoričijo, “komentirajo”,

… ki so zavistni glede tistega, kar imamo,  oni pa tega nimajo, čeprav bi to zelo radi imeli, pa naj so to tri nepremičnine za oddajat, ali 30 let mlajša partnerka…  je treba odjebat!

Odjebat iz enega samega, ampak zelo pomembnega razloga: ker so toksični! Ker nam po nepotrebnem jemljejo energijo.

Danes je vse normalno ampak koliko časa še bo s teboj?

Je mlada in si lahko najde mlajšega od tebe tako da..razmisli.SREČNO

Glej, hitro se poroči, in jo oplodi. Da grejo geni naprej. Ko boš, postal 8npotenten, ne skrbi. Si pač, morala najt drugega ljubimca. A veš uno, a ne verjameš v poroke. Kako ne, saj sem bil 5 X poročen.

Še to eni živijo 100 let, drugi 50🤩? Sam oceni, kako sta.

Jaz sem tudi s mojim 15 let razlike jaz sem 28 on 43 pa nimava otrok niti poročena nisva pa okolica naju je sprejela naju ne postrani ne gleda nič😀

Do 7 let je normalno…ostalo ni več

star dec, 11.04.2024 ob 20:30

Sponzoruša, 11.04.2024 ob 19:47

“… zaradi mojih uspehov živi kot kraljica.”

Sori, ampak ti si en velik bedak.

Zakaj je bedak?

Katera smrklja pa ima smrkavca s 4, 6, 10.000 evri dohodka na mesec?

Že nekaj let vsaj polovica mulcev nima niti za dva bureka. Punce so o fantih, ki so popolnoma brez denarja, pisale že krepko pred 2020…

Torej NA MLADIH SVET (več) NE MORE STATI!

1. Še nikoli do leta 1990 mladi niso bili manj zainteresirani za politiko, kot so sedaj. Torej se jim za bodočnost – fučka.

2. Še nikoli do leta 1990 mladi niso bili bolj NEprizemljeni, kot so od takrat dalje pa do danes. Vzroki: internet, brezperspektivnost, ter še mnogi drugi dejavniki.

3. Še nikoli do leta 1990 mladi niso bili bolj NEsamostojni. Tu spomnim na veliko število mladih, tako fantov, kot deklet, ki živijo v hotelu mama. In jim to stanje seveda popolnoma odgovarja. Celo želijo si, da bi trajalo in trajalo… Trajalo večno.

4. Nikoli do leta 1990 ni bilo tako veliko mladih na drogah, kot jih je danes.

5. Nikoli do leta 1990 niso bili mladi nesigurni vase. Danes se v mnogo PREVELIKI meri  zanašajo na informacije s spleta, namesto da bi se zanašali na svoje izkušnje. Ki pa jih, logično, niti ne morejo imeti, če upoštevamo nekajurno nemiselno surfanje po spletu, ki je samo sebi namen. In odvisnost.

6. Nikoli do leta 1990 mladi niso bili odvisni od nečesa, ki bi bilo vsaj malo  podobno svetovnemu spletu. Raziskave so pokazale, da je danes v EU dnevno povprečje konzumiranja interneta pri mlajših osebah neverjetnih 5 – 6 ur.

Tole si pa gladko malo potegnil iz spleta in sedaj trdiš kot neizpodbitno dejstvo. In seveda od tega bolj malo kaj drži, da ne rečem raje nič.

Sam sem letnik 1996, imam redno službo med 1800 do 2000 neto, kar pri mojih skoraj 28ih je daleč od zanemarljivega. Tu so še zraven, stimulacije, nadure in regres ki ni mali. Sanjaš od 4000, 5000 ali celo 10000 na mesec? Ne verjamem da 20% ljudi toliko zasluži od 35 leta navzgor. Še manj pa kdo po 50 letu. Pa tudi zakaj pa mora mlada punca imeti partnerja, ki zasluži toliko. Naj še sama dela, da bosta potem skupaj kaj ustvarila. Primer je moj sošolec iz srednje. Ima punco, dva otroka in usput sta zgradila še hišo. Pa je to daleč od izjeme. Vsi ki so z menoj hodili v srednjo ali osnovno šolo nekje delajo. Nekateri so šli za zdravnike, nekateri so reševalci, spet drugi inženirji, tehnologi ali pa delajo v končni fazi za minimalno plačo. Torej nihče ne sedi doma in vleče socialno pomoč. Poznam pa ogromno ljudi, rojenih med 1980 in 1989 ki še zdaj bluzijo doma na socialni in kadijo travo. Zdaj je največ drog praviš? Kje si bil pa med leti 2000 in 2010? Ker ko je moja sestra hodila v srednjo šolo, ki je mimogrede letnik 1985, je bilo droge največ. Res da ne vem kako je sedaj, ampak tako kot je bilo takrat pa sigurno ni. Dilerji so bili na vsakem vogalu, nekatere njene sošolke so se celo prostituirale za drogo. Jaz se takšnih stvari v časih moje srednje šole ne spomnim. Edino kar se jaz spomnim iz moje srednje so cigareti in špricer, če si pa prišel do kakšnega piva pred 18 letom si pa tako bil car. Drog se pa sploh ne spomnim, še onih ko travo kadijo jih ni bilo veliko. Čeprav možno da so bile, ampak dosti manj. Moj prvi stik s travo je bil šele nekje pri 21 ko sem bil na svojem prvem terenu v Angliji, ampak ker mi ni bila pretirano všeč nisem nadaljeval. Moja sestra jo je probala v prvem letniku, teta ki je hodila v osnovno šolo po osamosvojitvi je pa tako najbolj “pohala”. Kar se tiče politike, mislim da med mladimi ni interesa ker ni sprememb. Dokler bodo stranke kot so naprimer SDS in SD po 32 let v parlamentu ne bo sprememb. In za stanje v državi je kriva vaša generacija. Ker ste vedno kimali in to vam gre sedaj najbolj v nos. Pa v nos vam gre, ker mladi niso takšni kot plastični pingvini in samo pokimajo ko dobijo minimalca. Kar se pa tiče odvisnosti od spleta, bo treba pogledati generacijo rojeno po letu 2000. Pa še tu verjamem da je bolj trend med mestnimi srajcami in ne na podeželju. Kar se pa tiče prizemljenosti, kaj pa vem. Je tudi dosti neprizemljenih v vaši generaciji, ki so ravno tako bluzili ko so bili mladi. Moj oče ki gre drugo leto v penzijo pozna marsikoga, ki bo lahko delal do starostne, ker je sanjal do 25 leta ali pa veselo več let delal na črno.
Zato pa ne vlačit podatkov iz spleta in jih potem predstavljati v živo, kot to obtožuješ mojo generacijo. Pa brez zamere ker te ne vikam. Ampak s takimi neumestnimi si niti ne zaslužiš. Vikam starejše ljudi, ampak tebe pa nima smisla.

Ne sekiraj se , ko s teboj ne bo nič več si bo našla ljubimca, familijo boš pa smel še vedno vzdrževati.

Nikakor!! Poroka zensko unici in veze je konec. Zenska tako pridobi varnost in zato izgubi strast. Seks se s poroko konca. Vsaj dober seks. Ti vse izgubiš. S poroko jo bos izgubil. In potem bos moral za njo varati, da vzdrzujes zakon in da lahko prezivis. Ne potrebujete tega. Raje izberi seks kot poroko

Ne sekiraj se , čez 10 let bo imela ljubimca ti pa mlado ženo, sicer si pa itak mal mahnjen na pedofilijo tak da upam da ti pol pobere potem še pol premoženja

Ata, prestar si za njo. Zdaj ne vem, ali te ima zaradi denarja ali ima fetiš na stare ate. V vsakem primeru boš izvisel. Sploh enkrat, ko ga boš moral držati z obemi rokami, da ti ne bo šlo po čevljih med uriniranjem. Raje uživaj dokler bo za akcijo, za družino in otroke ti je pa avtobus odpeljal. Boš sam obžaloval pozneje, verjemi mi. Moja bivša ima starega krempla, pa sta samo 16 let narazen in se sedaj samo še kregata. Večinoma zato ker se mu ne da z otrocimi ukvarjat še manj pa skakat po njej. Glej kar je več kot 10-15 let razlike je gotova maša. Amen, fertik, šlus. Uporabljaj pamet dovolj si star.

Ce je starejsi dec dobro ohranjen in normalen uredu…meni so vsec starejsi, kot mlajsi…sam jaz sem cez 30 let.

Ne vem točno kakšna je statistika, ampak kar poznam iz okolice je od podobnih parov le en ostal skupaj, ona gre zdaj proti 50-im, on 70. Vse ostalo je nekako, z leti se začnejo poznati razlike, imam občutek da ženske znajo izkoristit to da jim moški v teh letih naredi otroka, potem so, kot praviš, kraljice, ne kuhajo, ne pospravljajo, možje jim dajejo denar, vse za to da bi ostale z njim. Z leti se ga naveličajo, iščejo priložnosti, tudi ljubezen drugje. Nič ni sto procentno, tudi poroka z vrstnikom ne, še zdaleč ne, samo na tvojem mestu bi uživala dokler gre, z mislijo, da je velika verjetnost da se bo enkrat končalo. Ni pa nujno, seveda ne.

Mislim da lahko preživita skupaj dobrih 15 let , ta leta mislim kot brez ovir , bogata leta in oba zadovoljna. Kasneje ti ne boš več tako aktiven. Leta ti bodo prinesla tako da boš potreboval vec mirovanja in manj direndaja. Po moje se ti kljub starostni razliki izplača da jo zasnubiš. Upam da jo dobro poznaš in da je s teboj iz ljubezni. Vedno lahko računaš tudi na to , da si bo našla ljubimca . Ampak sedaj zagotovo še ne . Srečno !

Te frajle si ponavad zazihravajo dobro prihodnost in gledajo s tega vidika

tu sploh ni bitno ali te noro ljubi ali samo ljubi. Vazno da se bo imela dobro si mislijo, veckrat pa po nasvetu starsev ponavadi mame naredijo vse za dobro prihodnost.

Problem bo seks cez leta.

Se en gospod Cvetje v jeseni.

Ona921, 17.04.2024 ob 15:18

Do 7 let je normalno…ostalo ni več

Samo za info: psihiatri že doooolgo ne govorijo, ne ocenjujejo, kaj je normalno, kaj pa ni.

Le velik nepoznavalec življenja lahko za nekaj reče, da ni normalno…

In skoraj gotovo je prolem pri tem nepoznavalcu, ne pa pri tistem drugem, za katerega reče nepoznavalec: to pa ni normalno…

Bo šlo razumet?

Enna203, 17.04.2024 ob 16:24

Te frajle si ponavad zazihravajo dobro prihodnost in gledajo s tega vidika

tu sploh ni bitno ali te noro ljubi ali samo ljubi. Vazno da se bo imela dobro si mislijo, veckrat pa po nasvetu starsev ponavadi mame naredijo vse za dobro prihodnost.

Problem bo seks cez leta.

A pri “današnjih” 30, 40 letnikih pa ni nikoli problem seks?

Malce si poglejte medicinske statistike o spolni nemoči, neobčutljivosti, o motnjah erekcije, o uroloških težavah, ki tudi vplivajo na potenco…

Anonimno 2537, 17.04.2024 ob 15:29

Tole si pa gladko malo potegnil iz spleta in sedaj trdiš kot neizpodbitno dejstvo. In seveda od tega bolj malo kaj drži, da ne rečem raje nič.

Sam sem letnik 1996, imam redno službo med 1800 do 2000 neto, kar pri mojih skoraj 28ih je daleč od zanemarljivega. Tu so še zraven, stimulacije, nadure in regres ki ni mali. Sanjaš od 4000, 5000 ali celo 10000 na mesec? Ne verjamem da 20% ljudi toliko zasluži od 35 leta navzgor. Še manj pa kdo po 50 letu. Pa tudi zakaj pa mora mlada punca imeti partnerja, ki zasluži toliko. Naj še sama dela, da bosta potem skupaj kaj ustvarila. Primer je moj sošolec iz srednje. Ima punco, dva otroka in usput sta zgradila še hišo. Pa je to daleč od izjeme. Vsi ki so z menoj hodili v srednjo ali osnovno šolo nekje delajo. Nekateri so šli za zdravnike, nekateri so reševalci, spet drugi inženirji, tehnologi ali pa delajo v končni fazi za minimalno plačo. Torej nihče ne sedi doma in vleče socialno pomoč. Poznam pa ogromno ljudi, rojenih med 1980 in 1989 ki še zdaj bluzijo doma na socialni in kadijo travo. Zdaj je največ drog praviš? Kje si bil pa med leti 2000 in 2010? Ker ko je moja sestra hodila v srednjo šolo, ki je mimogrede letnik 1985, je bilo droge največ. Res da ne vem kako je sedaj, ampak tako kot je bilo takrat pa sigurno ni. Dilerji so bili na vsakem vogalu, nekatere njene sošolke so se celo prostituirale za drogo. Jaz se takšnih stvari v časih moje srednje šole ne spomnim. Edino kar se jaz spomnim iz moje srednje so cigareti in špricer, če si pa prišel do kakšnega piva pred 18 letom si pa tako bil car. Drog se pa sploh ne spomnim, še onih ko travo kadijo jih ni bilo veliko. Čeprav možno da so bile, ampak dosti manj. Moj prvi stik s travo je bil šele nekje pri 21 ko sem bil na svojem prvem terenu v Angliji, ampak ker mi ni bila pretirano všeč nisem nadaljeval. Moja sestra jo je probala v prvem letniku, teta ki je hodila v osnovno šolo po osamosvojitvi je pa tako najbolj “pohala”. Kar se tiče politike, mislim da med mladimi ni interesa ker ni sprememb. Dokler bodo stranke kot so naprimer SDS in SD po 32 let v parlamentu ne bo sprememb. In za stanje v državi je kriva vaša generacija. Ker ste vedno kimali in to vam gre sedaj najbolj v nos. Pa v nos vam gre, ker mladi niso takšni kot plastični pingvini in samo pokimajo ko dobijo minimalca. Kar se pa tiče odvisnosti od spleta, bo treba pogledati generacijo rojeno po letu 2000. Pa še tu verjamem da je bolj trend med mestnimi srajcami in ne na podeželju. Kar se pa tiče prizemljenosti, kaj pa vem. Je tudi dosti neprizemljenih v vaši generaciji, ki so ravno tako bluzili ko so bili mladi. Moj oče ki gre drugo leto v penzijo pozna marsikoga, ki bo lahko delal do starostne, ker je sanjal do 25 leta ali pa veselo več let delal na črno.
Zato pa ne vlačit podatkov iz spleta in jih potem predstavljati v živo, kot to obtožuješ mojo generacijo. Pa brez zamere ker te ne vikam. Ampak s takimi neumestnimi si niti ne zaslužiš. Vikam starejše ljudi, ampak tebe pa nima smisla.

Tole NISEM prav nič potegnil s spleta, je ploh mojega razmisleka, predvsem pa dejstev.

Samo en dokaz, ki podpira recimo točko 5 in 6 in je popolnoma dovolj, saj je tako tudi v Sloveniji, seveda tudi v Srbiji in nasploh v mnogih EU državah. In širše.

To, da je internet dobesedno zafural mlade, pa je seveda težko priznati vsaki vladi… Predvsem pa “iznajditeljem” interneta.

Zato se zelo nerado piše o tem, poleg vojn verjetno daleč največjem problemu civilizacije…

https://www.24sata.hr/native-sadrzaj/bili-smo-u-bolnici-za-ovisnost-o-internetu-i-videoigrama-mladi-su-u-sve-losijem-stanju-975992

star dec, 17.04.2024 ob 18:03

Tole NISEM prav nič potegnil s spleta, je ploh mojega razmisleka, predvsem pa dejstev.

Samo en dokaz, ki podpira recimo točko 5 in 6 in je popolnoma dovolj, saj je tako tudi v Sloveniji, seveda tudi v Srbiji in nasploh v mnogih EU državah. In širše.

To, da je internet dobesedno zafural mlade, pa je seveda težko priznati vsaki vladi… Predvsem pa “iznajditeljem” interneta.

Zato se zelo nerado piše o tem, poleg vojn verjetno daleč največjem problemu civilizacije…

https://www.24sata.hr/native-sadrzaj/bili-smo-u-bolnici-za-ovisnost-o-internetu-i-videoigrama-mladi-su-u-sve-losijem-stanju-975992

Popravek nedelujočega linka (če bo delovalo, ker mogoče link na temo o velii škodljivosti interneta NI zaželjen):

https://www.instagram.com/reel/C50scX2NQ12/?igsh=MTBnbWxtcDh6dHpqdg==

Idealno je, da je moški toliko starejši in ima že neko konkretno premoženje.

Tako lahko ženska dobi moškega, ki ji bo tudi dolgoročno zvest. Ker za vrstnika bo enkrat pač postala starikava in nezanimiva in si bo slejkoprej zaželel kaj bolj svežega in čvrstega. Razen, če je le luzer, ki tega ne more dobiti.

Tako da, če si oba želita otrok in družine, kar pogumno. In dosti sreče!

In ne ozirata se na mnenje okolice, ker to v resnici moti zgolj ostarele ženske ostanke.

New Report

Close