Poročiti 28 let mlajšo?
Pri teh letih si še v super formi. Ko bo ona 40, bo ona na vrhuncu seksualnega doživljaja, ti pa po vsej verjetnosti še kdaj pa kdaj na viagri. Ni vprašanje danes, vprašanje je, kako boš prenesel, če se odloči za mlajšega, ko si boš morda želel samo družbe pred tv. Takih zgodb je ko dreka. Več je takih, kjer mlada žena možu obrača hrbet in ne plenico. Njej pa ziher ne bo hudega. Ne zdaj s tabo, ne kasneje s kom drugim.
Leta so tukaj, 11.04.2024 ob 17:46
Anonimno 10509, 11.04.2024 ob 17:19
Razmišljam, kok mor bit človek nesiguren vaše, da pri 54 postavlja taka vprašanja. Al je pa samo petek.
Mene ne moti, okolica pa ni ravno najbolj navdušena. Verjamem, da tebe to ne bi skrbelo, ker ti kot nekemu povprečnežu ni potrebno skrbeti za ugled.
Hvala bogu za viagro ubog si v glavi
Seveda je prevelika razlika v letih. Sicer ne verjamem, da gre za ljubezen, morda le čaka, da bo kaj podedovala po tebi. A tudi če gre za ljubezen, je ona še premlada, da bi se zavedala vseh posledic poroke s toliko starejšim moškim, s tvoje strani pa je zelo egoistično, da ji boš s svojim uspehom in denarjem uničil življenje in mladost. Pa tudi zelo egoistično je, da bi imel otroke pri teh letih, saj je velika verjetnost, da bo otrok ostal brez očeta že zelo zgodaj, pa še sramoval se te bo, ko ga boš hodil iskat v vrtec in šolo. Valete in maturantskega plesa pa lahko da sploh ne boš doživel.
Nič, kot nekateri/nekatere pišete, je treba moškim očitno že pri petdesetih zaključiti zgodbo.
Kot ste pisale nekatere na MON-u, imajo zadnja leta že 3o.letniki jajca do kolen, torej jih imajo 50-letniki zagotovo do gležnjev.
Nam, 70-letnikom pa so se povesila še nižje, tako, da se nam že vlečejo po tleh.
Kajne da ni prijetno imeti dedka, ali celo očeta, kateri z jajci pometa po tleh?
Super ste…
Lahko si samo srečen in takoj oz v tem trenutku pozabi na to vprašanje, ki si ga zastavil! Pika! Mlada, akcija vrhunska, odlična komunikacija…to je tako kot da bi zadel na loteriji!!! Ja resnično si lahko srečen, verjemi mi, da bi marsikateri moški z veseljem bil na tvojem mestu oz bi takoj zamenjal tvojo vlogo! SREČNO IN UŽIVAJ TAKO ŠE NAPREJ KOT SI SEDAJ, KER DANES SI, JUTRI PA MORDA VEČ NE!
Leta so tukaj, 11.04.2024 ob 17:13
Jaz sem star 54, ona 26. Skupaj sva slabi dve leti. Razumeva se odlično, seks je fenomenalen. Začela mi je postavljati vprašanja o najini prihodnosti, v smislu kam najina zveza vodi, namigovati tudi na poroko. Resno razmišljam, da bi jo zasnubil. Ne dvomim, da bo sprejela, imava se super, oba si želiva otroke, poleg tega zaradi mojih uspehov živi kot kraljica. Edino, kar me skrbi, je starostna razlika. Se vam zdi razlika v letih prevelika?
Dobro! Samo tvoj sex bo fenomenalen v najboljšem primeru še 10 let njen pa še 30.
Na Filipinih vidiš, da je tudi 40 let razlike čisto normalno. On 60, ona 20,pa laufa, če je on dovolj pri denarju in lahko preživlja družino. Vse ostalo so samo predsodki in neke brezvezne bojazni v smislu… kaj bodo pa sosedi rekli!?
Je pa smiselno popisati premoženje. Ker vse, kar si do sedaj ustvaril, je samo tvoje. Pa če jo poročiš ali pa ne.
In pa pazi, da si ne bo ustvarjala prihrankov ali pa da bi karkoli prepisal na njo. Jasno ji mora biti, da če bo šla od tebe ali te varala, bo šla samo s tistim, s čimer je prišla.
Predvidevam, da si zaljubljen in v drugi puberteti, da takole razmišljaš. Tvoja ženska je verjetno dobro končala fakulteto in se zaposlila. Torej je na začetku svoje življenjske poti. Mogoče je sicer tudi ona resno zaljubljena, ampak … ko poližeta med, bo tukaj realnost. Verjemi, tudi zate. Žal, težko boš dohiteval tako mlado žensko. Ti se greš rusko ruleto ne samo z enim, ampak s tremi metki v pištoli.
Sicer je tema že od lani in tale ata se je verjetno že odločil, a morda je še kdo na tem. Sem že starejša in tudi moja izkušnja je, da je od parov z veliko starostno razliko, 20 let in več, le en ostal skupaj. Delala sem v okolju, kjer je bilo precej dobro situiranih moških in marsikdo je okoli 50. pogledal za mladim mesom. Za nekatere se je izšlo celo precej žalostno.
Zdaj v teh letih se mi ne zdi prevelika razlika, ko sta še oba fit. Ne poznam vaju in mogoče se motim. Je pa to moj pogled. Za njo boš še ok cca.15 let. Potem se bo začela dolgočasit, ker ona bo na vrhuncu z energijo pri 43ih, ti pa v zatonu pri 70ih. Doba tarča si za oplodit, da bo otrok užival veliko preživnino od katere bo tudi mamica imela korist. Zamisli si vaju, ko se boš ti bližal 80im in si boš verjetno želel mir, ona pa 50 in še godna za eno vezo s kakšnim mlajšim, ker ji bo dopizdilo prenašat starega mogoče slinastega in dementnega starca, kateremu se ne bo več nikamor dalo it ali pa ne bo sposoben.
Ne vem, če spadaš v to skupino. Opažam pa v zadnjem času, da si prav ločenci stari okrog 50, ko jih žena načevlja, omislijo mlajšo in se petelinijo pred drugimi z dobrim ulovom. Potem jih ta mlada napizdi za otroka, ker ona še ga nima. Ta star trol ji seveda ugodi in ne pomisli na to kako je s tem prizadel svoje odrasle otroke. Potem se med poliže in čez 5 let vidiš tega sprva petelinastega tipa s povešenim grebenom, kako nejevoljen pred sabo poriva otroški voziček. Njegova bivša pa mu verjetno privošči, ko sama uživa brezskrbno s kakšnim kje na lepšem.
ena mama897, 02.07.2025 ob 18:05
Zdaj v teh letih se mi ne zdi prevelika razlika, ko sta še oba fit. Ne poznam vaju in mogoče se motim. Je pa to moj pogled. Za njo boš še ok cca.15 let. Potem se bo začela dolgočasit, ker ona bo na vrhuncu z energijo pri 43ih, ti pa v zatonu pri 70ih. Doba tarča si za oplodit, da bo otrok užival veliko preživnino od katere bo tudi mamica imela korist. Zamisli si vaju, ko se boš ti bližal 80im in si boš verjetno želel mir, ona pa 50 in še godna za eno vezo s kakšnim mlajšim, ker ji bo dopizdilo prenašat starega mogoče slinastega in dementnega starca, kateremu se ne bo več nikamor dalo it ali pa ne bo sposoben.
Ne vem, če spadaš v to skupino. Opažam pa v zadnjem času, da si prav ločenci stari okrog 50, ko jih žena načevlja, omislijo mlajšo in se petelinijo pred drugimi z dobrim ulovom. Potem jih ta mlada napizdi za otroka, ker ona še ga nima. Ta star trol ji seveda ugodi in ne pomisli na to kako je s tem prizadel svoje odrasle otroke. Potem se med poliže in čez 5 let vidiš tega sprva petelinastega tipa s povešenim grebenom, kako nejevoljen pred sabo poriva otroški voziček. Njegova bivša pa mu verjetno privošči, ko sama uživa brezskrbno s kakšnim kje na lepšem.
Visoka preživnina od katere bo imela tudi mamixa korist??? A ste vi normalni?
Daj pojdi si zmočit glavo z mrzlo vodo…