Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu posiltvo…provokacija

posiltvo…provokacija

…zakj moški verjamemo, da je ženska deloma oziroma v celoti sama kriva za posilstvo, če je le-ta zapeljevala in zavajala moškega. ….khmmmmm

no ja…tud jaz mislimda bi spoštovane zapeljivke morale prevzeti vsaj delno odgovornost, sploh v primeru, da je bila preveč izzivalno oblečena oziroma je njena obleka več odkrivala kot zakrivala …al pa je bila v luči fatalne pupe……
Zanimivo je tudi, da se krivi žensko, če je spološno znano, da ima le-ta več spolnih partnerjev……

kaj pa tista famozna besedica če ženska reče NE,….. res to pomeni NE, pa ne glede na to kolk in kako zapeljuje moškega. …..

Kako vi gledate na to? Ali ženske res potem delijo odgovrnost krivde za moške »užitke«?!

Ps…sploh pa, moškemu je itak v draž, če se ženska malek upira…….

Pa pa

leta letijo - iščem stevardeso

mal si preširoko zastavil temo

je izzivanje žensk nedolžno in res brez obveznosti?

leta letijo - iščem stevardeso

Da se ženske oblačiojo sexi ni rečeno,da imajo s tem namen izzivati in privabljati moške v svoje okrilje.Moški si včasih napačno predstavljamo njihovo izzivalno sexi garderobo.

ZA POSILSTVO NI OPRAVIČILA!!!!!!!!!!!!HALOOOOOO?????

preveč hitro bereta………nisem ravno imel v mislih tisto pravo brutalno posilstvo…

mularija…..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso

posilstvo je posilstvo, ni ne lepih ne brutalnih in s tem ni zajebancije, žal poznam dve punci ki se jima je to zgodilo in verjemi da ni lepo

če bi kdaj s katero govoril, ki je bila posiljena razo, ti kaj takega na kraj pameti ne bi padlo. pa tud če je naga skakljala okoli.

Ti bom tako rekla, odvisno je od moškega, kaj njemu pomeni izzivanje:) Spet si sam kriv:))))))))

Žensko telo je pač tako narejeno. Ženska ima bolj nežne poteze, mehke linije, gladko kožo….elegantne gibe….pač…ženska je. Tekstilna industrija in modna…se pa temu prilagajata. Od nekdaj so imeli oblikovalci, krojači in šivilje več navdiha pri ženskih oblekah. Tam so lahko poudarili linije, obline, dekolteje….tudi ko so bile zelo zakrite, je bilo na njih nekaj sexapilnega….mogoče samo steznik, dekolte…tudi ko so bile do vratu zapete….je bil poudarek na bokih, pasu…..

Tako je še danes. Ženske pa smo rade urejene, torej si kupimo, oblečemo nekaj, kar nam je všeč, kar se nam zdi, da poudari naše lepše dele telesa in prikrije tiste, na katere nismo ponosne. Obleke delajo čudeže.

Drugo, kjer se razlikujemo moški in ženske je, da ko se ženska spogleduje z moškim, ko ga osvaja, ko mu želi biti všeč…..ne razmišlja o sexu. Ona mu hoče biti všečna, biti v pozornosti, da mu zmeša glavo……da se bo začel zanimati zanjo, da bo želel pogovarjati se z njo….se smejati z njo. Sex je pri ženskah na začetku precej nepomenben. Ko oblečem samostoječe nogavice ali mrežaste nogavice ali majico z dekoltejem za službo, to izgleda drugače, kot če se oblečem za na zabavo, v gostilno. Je vse bolj elegantno, prikrito….pa dovolj odkrito, da se dobro počutim ob pogledih moških. Pa vendar…..nikoli se nečesa ne oblečem zato, da bi me katreri hotel posexati! Razen, če grem v posteljo v takem perilu in čevljih z vidoko peto….vem, da mož ne misli, da bova reševala križanke:)))))))) (pa to je druga zgodba:)

Hočem reči, da je od moške inteligence, razgledanosti in razuma odvisno, kako on gleda na žensko, ki se je še posebej uredila, ki je oblekla nekaj, kar buri domišlijo, privlači poglede……
Pameten moški zna tudi ločiti sexi oblačila od pocestniških oblačil. Zna ločiti, katera obleka je za namen, dobiti sex za eno noč in katera obleka govori, lepa sem, dobro se pšočutim, vem da sem vam všeč, vendar vem, kaj želim. Nisem poceni, se cenim:)
Taki ženski niti ni potrebno reči NE, ker jo moški (pametni in normalni moški) spoštujejo in odkrito občudujejo.
Seveda poznamo dekleta, ki se neprimerno oblečejo….pa dajejo vtis, najcenejše pocestnice….pa reve niti ne vedo, da tako izgleda….samo pameten moški to razume. Ve, da je to mladost, nevednost….mogoče pomanjkanje dobrega okusa…..ali pa službena uniforma;)

Lp

mirela se pravi da ti odobravaš posilstvo, tudi posilstvo v zakonu je posilstvo!!!!!!!

če pa si mislil tisto, kar se dva, ki si zaupata in se privlačita….igrata, kot posilstvo, ki to ni….ker oba poznata pravila igre….in znata to z mero dobrega okusa in spoštovanja do drugega izvesti, da je za oba rajcatibilno….potem bi moral drugače vprašat:)
Ko gre za kaj takega, vesta to samo ona 2. To ni posilstvo. To je igra, ki vzburja, zaradi domišlije…..

Ženska, ki uživa z moškim v bolj grobem sexu….še ni ženska, ki bi hotela biti posiljena od vsakega moškega. Niti s svojim obnašanjem in oblačili ne izziva vseh moških okoli sebe.

To ni želja po posilstvu. To je želja po določenem načinu izražanja strasti. To vesta samo dva, ki sta šla sporazumno v to.

Nikakor pa ne enači tega s posilstvi, ki jih izvajajo psihično bolni moški.

gabrijel, ne podtikaj mi nečesa, kar nisem rekla!

malo bolj natančno beri, vem da sem veliko napisala….pa vendar!!! pazi, kako me razumeš!!

nikoli nisem rekla tega, kar si ti napisal. Ločiti moraš posilstvo, ko ženska nasprotuje spolnemu aktu, to nikoli ni opravičljivo, niti ko ženska ne dovoli dotika, pa če moški šlata….ni dopustno. Rekla sem, da če je moški dovolj pameten, dovolj inteligenten, razgledan in normalen…..ne bo nikoli razumel ženske, ki se obleče bolj ali manj pomankljivo, kot vabilo k posilstvu.
Druga zgodba je, ko dva, ki se poznata, ki si želita spolnosti….izbereta za način varianto, ko se igrata NAVIDEZNO posilstvo, kar po moje je tudi mislil razočaran. Ta način imajo nekatere ženske rade, da moški ZAIGRA neznanca, ki si žensko brezpogojno vzame….ampak to je IGRA med dvema, na katero oba pristaneta, to NI posilstvo!

Posilstvo v zakonu je pa spet nekaj, kar je za psihologe. S takim moškim, ki je nasilen do ženske, do žene, ki si na silo vzame nekaj, na kar ona ne pristane, je nekaj ZELO NAROBE! Tak moški je bolan in potreben zdravljenja!

posilstvo je posilstvo, tako kot je umor umor in je preteoanje ženske pretepanje ženske in tu ni kaj diskutirat in opravičevat, tega opravičevanja je v tej naši gnili družbi preveč; pa se ga je napila, pa je bila pomankljivo oblečena, pa je jezikala mazaj, pa zakaj ni bila tiho…. sami gnili izgovori in razo tudi ni tako zastavil vprašanja, kaj pa če se to zgodi v igri je tako?

razota je treba razumet:)

Js sem ga:)

Posilstvo pa je znak, da s posiljevalčevim duševnim zdravjem nekaj ni vredu, ker zdrav moški tega nebi nikoli naredil.
Je pa vedno bolj duševno bolna vsa današnja družba, se strinjam.
Tukaj bi imeli strokovnjaki veliko povedati:)

Vse izhaja iz človeka, iz družin in odnosov med ljudmi.

To se pač odraža v stanju…na žalost.

oprosti , jaz ga pa ne razumem in tudi to da zdrav moški tega ne bi naredil, saj za primera za katere jaz vem, gre za popolnoma zdravega, urejenega, poročenega družinskega človeka, ki je naredil svinjarijo takrat 14 leta stari punci-pač v stilu sej je bila ona za to oz. da NE pri ženski v resnici pomeni DA, in kdo misliš da je bil potem kriv zato-ta punca-češ kaj se je pa nastavljala- in verjemi 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških in žensk v Slovenji bo začelo tako opravičevati storilca- in kar naenkrat žrtev postane vsaj sostorilec-nismo tako zdrava družba za kakršno se imamo in marsikaj je gnilega v tej naši k… družbi

Bravo, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} te podpiram. Sem tudi sama mela priliko “videt” zgodbe in The end…..tle je blo pa porazno, naša družba, naše sodstvo, gnilo je vse skupaj….

Premisli, preden kaj tako butaste blekneš.

nisem govorila o fizičnem zdravju!

bolan sem rekla, ker ne vem druge besede, moten? vzgoja? karakter? kaj naj ti rečem…tak ki ne razume, kaj mu nekdo hoče povedati, tak ki naredi silo, kljub temu, da se žrtev upira….tak človek ni čisto vredu. Pa ne mislim s tem da je dejansko bolan, ampak ima neke psihološke motnje, ki so najbrž posledica ravnanja njegovih staršev ali pa kar njegovega karakterja, značaja…..marsikateri razlog se najde v človekovi preteklosti, v otroštvu! Nekaj takim ljudem manjka, nekaj se jim je zgodilo, zaradi česar potem ravnajo tako….kot ravnajo!

Tudi če je fant star 14 let, pa naredi neumnost….bi potreboval on terapijo, da bi se začel zavedati in razumeti, kaj je ona mislila in kako je on vse to razumel.

Tudi dvomim, da je sedaj, ko je krasno poročen (to ni znak, da je človek ok) ima gotovo probleme z razumevanjem ljudi. Ima neko hibo, ki izhaja iz preteklosti iz njegove duševnosti, razumevanja sveta in ljudi.

poročijo in imajo otroke pa lahko vsi, ne glede, ali so lopovi, posiljevalci ali pa prevaranti in celo morilci! Marsikaj se skriva za urejenim družinskim videzom!

evo vedno se najdejo neke olajševalne okoliščine- res smo bolani

Zelo dobro razmišljaš.Res si enkratna.

bravo mirella!

kaj pa to pomeni?

kašen bravo?????…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a si nova pupika?

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close