Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek POSKUS DISKREDITACIJE dr. Turka NI USPEL

POSKUS DISKREDITACIJE dr. Turka NI USPEL

Poskus diskreditacije dr. Turka ni uspel. Še več. Kameleoni (Janša, Rupel in ekipa) so s tako podlo potezo naredili največ škode prav Peterletu. Pa se človek le vpraša? Mogoče pa je to bil njihov pravi namen. Saj vsi vemo, da Janša v resnici ne podpira Peterleta!!! Nikoli ne reči, nikoli. Še posebej v politiki ne.

_____________
# Poslanca SD Samo Bevk in Aurelio Juri sta prepričana, da se je ministrstvo za zunanje zadeve (MZZ) z izjavo o delovanju Danila Türka med osamosvajanjem nedopustno in nesprejemljivo vmešalo v predvolilno tekmo. Od MZZ zahtevata “vpogled v vso dokumentacijo, ki se je zlorabila za poskus Türkove diskreditacije”.
______________

Za nameček pa še malo zanimivosti o aktivnostih, ki se odvijajo tik pred volitvami

# LDS podpira kandidata Danila Türka, ker “je večji obet za Slovenijo kot odprto, svetovljansko in sekularno državo ter svobodomiselno družbo”.

# Danilo Türk ob 14. uri pripravlja sklepno prireditev na Kongresnem trgu v Ljubljani. Po srečanju z volivci se bo odpravil na Bled, na srečanje Društva poslovnih žensk – FAM.

# Kandidata se bosta zvečer vnovič soočila na POP tv. Oddajo bosta vodila Darja Zgonc in Edi Pucer.

Pa lep pozdrav, sončen vikend in OBVEZNO v nedeljo vsi na volitve. zA PRIHODNOST sLOVENIJE GRE.

Peterle ima porazno slabe svetovalce. Zato se mu je zgodilo nekaj zanimivih reči, ki so mu spodkopali že tako zelo “trhlo” kampanjo. Razni Rožmani in podobno. Potem se gre še stvari ( kdo mu je to svetoval?) kot je prepiranje s Türkom o pravu. Türk je pravnik in predava na pravni fakulteti. Prvo pravilo je, ne spopadaj se z nasprotnikom na njegovem področju. Zvabi ga na njemu manj znano področje in tam ga sesuvaj. Ampak ne!

Potem je pa ven privlekel osamosvajanje. Neumno! Zakaj? Ravno prejšnji teden se je naredila aferica med desno usmerjeno vlado in osamosvojitelji (tistimi pravi osamosvojitelji, ki so držali puško v rokah in ki jim je kakšna krogla letela mimo glave). Spet slaba poteza njegovega štaba. Gre se prepirat o osamosvajanju. Po aferi, v kateri so njegovi podporniki slabo izpadli, ne greš na to področje, ga pozabiš, se distanciraš.

petrletu se tresejo hlače, ob tem pa se hitro naredi kup napak.

ne pozabit, da neuradno kandidira že več kot leto dni, da je v tem času imel zihr tud kake stroške in da ga je moral nekdo financirat. in tisti nekdo bo zdaj rahlo razočaran, da je enoletno delo šlo k vragu praktično v enem tednu.

Napisal: Žogca
Datum: 08.11.2007 20:09

Najprej so brali iz Ruplovih knjig. V katerih ta izjemno hvali Turka in njegovo delo ter mu pripisuje zasluge za osamosvojitev in priznanje. Hkrati pa, ta isti Rupel, v svojih knjigah piše, da je Peterle malenkosten in maščevalen. Peterletovi so šli odpirat Pandorino skrinjico in zdaj so ven pricurljale stvari, ki jim niso povšeči.

In zdaj Peterleta sprašujejo, zakaj ni nasprotoval imenovanju Turka za veleposlanika, če je res menil, da je dejal proti osamosvojitvi. Kajpak, Peterle odgovora nima in se spreneveda.
____________
Sem kopirala iz drugega posta. Napisano in pred pol ure povedano na soočenju na POP TV več kot očitno pove, da je Rupel kameleon in lažnivec, da mu ni para.

Rožmana je Petrle sam privlekel na plano. Saj so v njegovi stranki zahtevali najšrej spremembo zakona, potem vložili za razveljavitev sodbe. Prav v njegovi stranki so se najbolj zavzemali za njegovo rehabilitacijo.

Pri miru bi ga pustil, pa ga ne bi dobil v naročje. Ampak je bil pa zanj očitno prevroč krompir, da bi ga držal.
Bi pa bilo prav, da bi volilcem jasno povedal, kakšno je njegovo stališče glede Rožmana in kolaborantov. Pa je spet nekaj mutil in hotel prevarat volilce. No k sreči se ga spomnemo od prej in vemo kaj dela in kaj govori.

New Report

Close