Najdi forum

Naslovnica Forum Poslušajte internetni radio na poti

Poslušajte internetni radio na poti

Internetni radio (tudi spletni radio, spletno oddajanje, spletni radio, pretočni radio in e-radio) je spletni zvočni protokol, ki se oddaja prek interneta. Oddajanje prek interneta se na splošno imenuje spletno oddajanje, ker se običajno ne prenaša s konvencionalnimi metodami oddajanja. Hitri internetni dostop omogoča hitro pošiljanje podatkov po omrežjih.

Internetni radio lahko po namestitvi prenesete in predvajate. Pretočni radio deluje enako kot tradicionalne radijske postaje. Tako kot tradicionalna radijska postaja oddaja svojo glasbo prek antene, tudi internetne radijske postaje oddajajo svojo glasbo prek podatkovnih paketov. Internetno radijsko postajo lahko pobere računalnik, tako da preprosto zaženete program ali predvajalnik prek internetnega brskalnika. Spletno oddajanje je odlična alternativa tradicionalnemu radiu, saj ni stroškov, licence ali opreme.

Nekatere priljubljene internetne radijske postaje ponujajo funkcije radijskega pretočnega predvajanja v realnem času, kot so pregledi pesmi po pesmi, radijske oddaje Talk in glasba v ozadju. Funkcije pretakanja v realnem času poslušalcem zagotavljajo najnovejše informacije o lokalnih koncertih, glasbenih koncertih in televizijskih oddajah. Iskalniki po spletnih mestih uporabnikom omogočajo iskanje radijskih postaj na podlagi ključnih besed, imen izvajalcev, naslovov pesmi in glasbenih izbir. Ko uporabnik išče glasbo, umetnost ali kulturo, so internetne radijske postaje, ki se pojavijo v rezultatih, običajno internetne radijske postaje.

S poslušanjem internetnega radia poslušalci dobijo takojšen dostop do tisoč radijskih postaj z vsega sveta. Novost internetnega radia omogoča poslušalcem, da hitro prilagodijo svoje radijske postaje in prilagodijo sezname predvajanja glede na njihov slog poslušanja. Nekatere internetne radijske postaje na primer na svoje sezname predvajanja vključujejo beli šum, tako da manj motijo ​​druge poslušalce.

Internetni radio lahko prenaša enake kakovostne zvočne signale kot tradicionalne radijske oddaje. Številne spletne radijske postaje imajo zbirke visokokakovostnih glasbenih in informativnih programov. Običajno ponujajo tudi posebne funkcije, kot so naslovi skladb in radijski seznami po meri za pretakanje radijskih programov. Nekatere spletne radijske storitve ponujajo tudi radijske oddaje, ki jih vodijo same znane osebnosti.

Spletni radio se je izkazal kot odlično orodje za poslušalce, ki želijo prejemati informacije o lokalnih radijskih postajah, ne da bi morali zapustiti udobje svojega doma ali pisarne. S poslušanjem internetnega radia imajo ljudje možnost poslušati v živo trenutne in neznane pesmi. Z dostopom do milijonov radijskih postaj po vsem svetu WEB Radio ponuja naročnikom možnost nenehnega posodabljanja najnovejših novic, informacij in zabave. Ob poslušanju spletnega radia lahko naročniki spremljajo najnovejše zgodbe, glasbo in novice z vsega sveta, ne da bi kdaj zapustili udobje svojega doma.

ecouter la radio en direct vam priporočam glede spletnega radia. So najbolj zanimive in fascinantne.

New Report

Close