Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Potovanje

Potovanje

Kaj boste storili tisti, ki imate plačano potovanje z letalom čez en mesec ali dva?

Več mesečno potovanje prestavljeno. In to že januarja. Pa so bile vse zvezde prav obrnjene, denar, čas, pogoji. Bom raje potovala po naših hribih letos.

Mene pa čudi, da se ravno v zadnjem času toliko ljudi odloča za potovanja in to taki, ki jim je bila doslej domet le Hrvaška. Za dvoje vem, ki so sredi februarja, ko se je že vedelo, da se virus širi, rezervirali Egipt in Kubo. Zdaj pa travmirajo, ker bodo verjetno odpovedali. Prejšnjs leta pa sploh pomislili niso, da razen Jadrana obstaja še kakšno morje.

Znižane vabljive cene aranžmajev in potovanj….

Avtorica, zate – uporabi pamet pri branju:

https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/ne-150-letal-lufthansa-bo-zaradi-koronavirusa-prizemljila-polovico-flote.html

Pičakajte, da agencije same odpovejo potovanje in boste dobili vse nazaj. Če pa odpoveste sami so penali.


Ker so se zaradi bolezni cene znižale, ena od znanih slovenskih turističnih agencij je svoja potovanja oglaševala kot K(o)RONA potovanja. Ker so pametni ljudje odpovedali, so agenciji ostale že plačane karte in si moral plačati samo aranžma potovanja, letalsko karto so ti pa podarili. Ker si sam zase odgovoren, ker so ti agencije pozabile povedati, da Coris ne krije vrnitve itd… Ministrstvo za gospodarstvo kamor spada turizem pa nič. Zunanje ministrstvo pa nič. Nihče nič!
Samo naši stokajo, kao ni turistov. Polna Ljubljana je danes Italijanov, ki se tam ne smejo družit, pa se sedaj v naših gostilnah. Šestica, Čad… še kje!
V Slonu jih je bilo na kupe pravkar odhajajo. Kdo bo razkužil? Nihče!

New Report

Close