Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek povolilna odaja

povolilna odaja

Glede na trenutno odajona RTV kaj menite kdo bo imel večji vpliv v vladi – politiki Golobič ali Pahor?
Menim, da je Golobič veliko bolj aktiven v pogovoru kaj bodo naredili kot pa Pahor, čeprav je dobila stranka Zares 1/3 glasov stranke SD.

Nekdo manjka v tej oddaji. 🙂

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Milan Kučan


Zakaj obračaš temo drugam?
Če ti ni za odgovorit preskoči post.

Meni se je pač to v vsej oddaji zdelo najbolj zanimivo, kajti ni običajno, da se en politik tako vede. Kar pa se tvojega vprašanja tiče … Pahor je res ves medel in včasih ne veš, ali je živ ali je mrtev, ampak s toliko boljšim rezultatom pa ne verjamem, da se bo pustil Golobiču. Sem pa prepričana, da bo Golobiveč Zares na naslednjih volitvah dobil veliko več glasov. Še več, prepričana sem, da bi jih že na teh volitvah, če ne bi veliko ljudi taktično glasovalo za SD, ker so vedeli, da lahko premaga SDS.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

In s tem res dokazali, da jim spomin ne seže dlje kot za 4 leta. Pa a se res ne spomnete tega Golobiča, kako je šele on aroganten in nesramen? Kako cinično preobrača besede in da je on mozak bivše LDS? Cinična distanca je oznaka točno zanj. Brrr, to bi bilo pa res kriza za Slovenijo.

Meni Golobič nikoli ni bil všeč, kot tudi nikoli nisem glasovala za LDS. To je vse skupaj že malo tragikomično. Janša, ki ni mogel priti v povolilno oddajo, je samo pet minut pozneje sam gost v Odmevih in razlaga, kako je vlada garala, opozicija pa pila red bulle …

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Mogoče je pa tudi res tako….saj predsedovanje EVROPI ni ravno mačji kašelj, je res garanje, pri katerem pa opozicija ni sodelovala….pardon, razen metanja polen pod noge.

Red bull ti da krila……evo recepta novi opoziciji za naslednje volitve.

Odaja ali oddaja? V tem je tudi razlika med levičarjem in desničarjem. Mimogrede, ali morate za vsak prdec odpreti novo temo?

kje je bil pa JJ-a???

na odmeve je prišel, kaj je z njim???

SDS je imel klavzuro v tem času, ostale oddaje (na drugih TV) pa so bile posnete.

Janša ni izvolil priti na TV oddajo niti takoj po volitvah. Užaljena velićina si je lizal rane in pripravljal protinapade.

Pahor ne bo imel niti pet minut miru, stalno mu bo metal polena pod noge.

Pa ne da so Cvikl, Lahovnik, Potrč… pristopili v SDS?

Glavno da SDS ni več na vrhu in da Bajuk in Virant ne bosta več ministra,ker sta naredila veliko škode Sloveniji.

Ne vem zakaj bi Janša hodil v take oddaje. Naj zmagovalci sami sestavijo svojo koalicijo. Jaz mu štejem v plus, ker se sinoči tega ni udeležil. Kot bi hoteli, da se jim pokloni. Dovolj je, da je priznal poraz takoj po preštetih glasovih. V bistvu je bila ta oddaja pahor-golobič šov in vse je bilo temu podrejeno. Drugi so izpadli smešni. Bravo Janša.

Sama oddaja je metala zelo čudno luč na Pahorja. Kot vse kaže bosta res prevzela vodstvo Kresalova in Golobič.Res, da sem jo gledal le slabe pol ure, ampak tak občutek sem dobil.

Virantu vsa čast, je malo spravil v red zajedalce v javni upravi, ki so imeli previsoke plače za ne-delo.

Kakšno škodo pa sta naredila? Sigurno ne veš, kaj sta tako slabega naredila.

Kakšno škodo pa sta naredila? Sigurno ne veš, kaj sta tako slabega naredila.[/quote]

Bila sta uspešna ministra, to pa levakom vsekakor ni všeč.

Kakšno škodo pa sta naredila? Sigurno ne veš, kaj sta tako slabega naredila.[/quote]

Bila sta uspešna ministra, to pa levakom vsekakor ni všeč.[/quote]

Minister Bajuk je bil daleč od uspešnega ministra, za Viranta velja sicer, da je odličen retorik, je pa naredil tudi veliko napak, ki bodo Slovenijo v prihodnosti še drago stale.

Bila sta uspešna ministra, to pa levakom vsekakor ni všeč.[/quote]

Minister Bajuk je bil daleč od uspešnega ministra, za Viranta velja sicer, da je odličen retorik, je pa naredil tudi veliko napak, ki bodo Slovenijo v prihodnosti še drago stale.[/quote]

Bila sta uspešna ministra.

Ampak večina Slovencev je menila drugače in sicer, da minister Bajuk in Virant nista bila uspešna.

Ali zakaj po tvoje nista uspela prilesti niti v parlament. Zaradi njune uspešnosti?

To, koliko ministrov, ni prišlo v parlament, je najlepši pokazatelj tega, kaj je ljudstvo mislilo o delu teh ministrov. Mogoče je ljudstvo bilo do kakšnega tudi krivično oziroma so “dobra dela” ostala nerazumljena, ampak … Za Viranta pa mislim, da se je sam povsem nepotrebno “zakvačkal”. Ne vem, kaj mu je bilo, da se je dva tedna pred volitvami šel plačilno reformo. Politični samomor par excellence.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Glede na volilni sistem, to da nisi prišel v parlament, po moje ni nikakršen pokazatelj. Edino važen je bilo v katerem volilnem okraju si kandidiral.

New Report

Close