povolilna odaja
Meni se je pač to v vsej oddaji zdelo najbolj zanimivo, kajti ni običajno, da se en politik tako vede. Kar pa se tvojega vprašanja tiče … Pahor je res ves medel in včasih ne veš, ali je živ ali je mrtev, ampak s toliko boljšim rezultatom pa ne verjamem, da se bo pustil Golobiču. Sem pa prepričana, da bo Golobiveč Zares na naslednjih volitvah dobil veliko več glasov. Še več, prepričana sem, da bi jih že na teh volitvah, če ne bi veliko ljudi taktično glasovalo za SD, ker so vedeli, da lahko premaga SDS.
Meni Golobič nikoli ni bil všeč, kot tudi nikoli nisem glasovala za LDS. To je vse skupaj že malo tragikomično. Janša, ki ni mogel priti v povolilno oddajo, je samo pet minut pozneje sam gost v Odmevih in razlaga, kako je vlada garala, opozicija pa pila red bulle …
Ne vem zakaj bi Janša hodil v take oddaje. Naj zmagovalci sami sestavijo svojo koalicijo. Jaz mu štejem v plus, ker se sinoči tega ni udeležil. Kot bi hoteli, da se jim pokloni. Dovolj je, da je priznal poraz takoj po preštetih glasovih. V bistvu je bila ta oddaja pahor-golobič šov in vse je bilo temu podrejeno. Drugi so izpadli smešni. Bravo Janša.
Kakšno škodo pa sta naredila? Sigurno ne veš, kaj sta tako slabega naredila.[/quote]
Bila sta uspešna ministra, to pa levakom vsekakor ni všeč.[/quote]
Minister Bajuk je bil daleč od uspešnega ministra, za Viranta velja sicer, da je odličen retorik, je pa naredil tudi veliko napak, ki bodo Slovenijo v prihodnosti še drago stale.
To, koliko ministrov, ni prišlo v parlament, je najlepši pokazatelj tega, kaj je ljudstvo mislilo o delu teh ministrov. Mogoče je ljudstvo bilo do kakšnega tudi krivično oziroma so “dobra dela” ostala nerazumljena, ampak … Za Viranta pa mislim, da se je sam povsem nepotrebno “zakvačkal”. Ne vem, kaj mu je bilo, da se je dva tedna pred volitvami šel plačilno reformo. Politični samomor par excellence.