Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Povsod sva že, kaj naj pa zdaj?

Povsod sva že, kaj naj pa zdaj?

Oba s partnerjem sva adrenalinca in lahko bi rekla, da tudi odvisnika od sexa. Oboje zelo pogosto združujeva.
Povsod sva že, v kinu, na vlaku, letali, v rešilnem čolnu na trajektu, v spovednici. Še bi lahko naštevala. Najbolj nama je všeč tam kjer je veliko možnosti, da naju zasačijo. Problem je nastal, ker nama je doma postalo dolgočasno. Razne igrice in igračke že dolgo ne palijo več. Res potrebujeva, da se nama po žilah pretaka adrenalin, šele potem se nama vžge tudi strast.
Včasih se mi zdi, da sva posebneža, čudaka. Zanima me, si tudi vi kdaj privoščite kakšne bilj izven serijske spolne užitke? Odprta sva za vse ideja in predloga. Ima, da se dogaja! Živi se samo enkrat!

 

Fouš! Jaz sem tudi za eksperimentiranje, mož pa je tradicionalist. Postelja in ata na mamo. Sva enkrat pred leti, ko sva bila pozno septembra na morju, ko nikjer ni bilo žive duše, poskusila na plaži. Mož je imel tako paniko, da prijatelj ni funkcioniral. No, toliko o najinem adrenalinu.

A ti to resno? V spovednici? Jaz tudi sanjam o tem, samo jaz bi zraven našega mladega, zadrgnjenega župnika imela. A so spovednice odprte tudi, ko ni ura za spovedi ali kako to gre?

Spomnila si me na mlada leta, ko sem bila precej divja. S sošolcem sva se občasno malo poigrala eden z drugim. Kar tako iz potrebe in dolgčasa. Oba sva bila ravno prav nora. Enkrat sva se ročno poigrala kar na ljubljanskem mestnem avtobusu, ko je bila največja gužva. Doživela sem orgazem kot nikoli do takrat in tudi nikoli kasneje. Ko sem izstopila sem ugotovila, da je le kak meter stran od mene stala moja mati.

Občudujem vse, ki izstopate iz povprečja. Jaz za kaj takega nimam poguma. Sicer sem trenutno samska ampak tudi sicer bolj za to, da se intimnost odvija za domačimi vrati. Pa bi včasih res želela, da ne bi imela tako nekih zakoreninjenih navad.

Kot virtualno bitje se nahajam vsepovsod. Sem znotraj vas samih…

Nič.Zdaj naredita končno ene tri otroke in adrenalina bo do vrha in nazaj…Na misel vama ne bodo hodile več spovednice in podobne neumnosti, ampak samo še malo miru in kvaliteten spanec…

Na plaži v hotelu modro nebo, na troli med največjo gužvo stoje, na koncertu v prvi vrsti, v mcdonaldsu, v priporu, v marici, na pokopališču, v parku, v slačilnici Zare, v skladišču vrtnarije, na paleti proozvodnje, na sredi ceste ponoči na tisti beli črti, na vrhu razglednega stolpa, travniku, v morju, med predavanjem na ef modra dvorana, v garaži od hotela, v telefonski govorilnici, ….

Niste še prav povsod bili daj no. Malo domišljije..

Lahko pa kvačkata, garantiram adrenalinsko doživetje! Še posebej ko gre kvačka v luknjo in potegne cvirn ven, da rata vozliček…ufff 💦

Odgovor na objavo uporabnika
A kaj zdaj, 19.05.2021 ob 04:31

Nič.Zdaj naredita končno ene tri otroke in adrenalina bo do vrha in nazaj…Na misel vama ne bodo hodile več spovednice in podobne neumnosti, ampak samo še malo miru in kvaliteten spanec…

🤣🤣🤣tale zmaga danes👌

Midva zadnje čase prakticirava petelinji zajterk ob nedeljah, ona prižge nedeljsko mašo na telefonu, poslušava mašo in vmes se matrava.

Oh, ja, ta tema mi vrne spomine na lepe čase 🙂 Ampak je zanimivo, kako sem z enim bivšim lahko sexala res povsod, z drugim pa sploh ne. Ta je bil tudi bolj debel in okoren in si niti nisem predstavljala sexat kjerkoli naokoli.

Na osmrtnice zagotovo še nista.

Umrl je….🐓

Meni okolje, pa čeprav vsakič drugo, pri seksu ne pomeni nič kaj veliko. Veliko večji izziv je v naju, v odnosu, razpoloženju. navihanosti in iskricah, ki si jih lahko privabiva.

Fokus na okolje/okoliščine… je (samo zame osebno) dolgčas.

-Hmmm, da pomislim: najbolje in neponovljeno: gondola ( jajček)  v zraku -samo midva sva bila noter. Top jahanje konjička na tleh gondolce.

Na zasebni žagi, ob skladvnici dišečih smrekovih debel- to je pa tako dober vonj, prav dodano podžiga.

 

 

Probajta zdaj eno leto brez seksa. To bo adrenalin.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni to ni normalno kar potrebujeta, da sta vzburjena.  Pri takšnih kot ti se potem lahko konča celo s smrtjo, ker eden davi drugega. Ali pa vključevanje v skupinske spolne odnose, kar dokončno uniči vajin odnos, ker eden izmed partnerjev ne želi več dalje. Če ne prej, ko ima par otroke.

Normalno mi je, da ne glede kako in kje si spolno aktiven, da je zelo lepo. Hvala Bogu, da ne potreb ujem kompliciranja pri spolnih odnosih, kar pa še zdaleč ne pomeni ,da sem v postelji nuna.

Super, da sta se dva enaka skupaj našla.

Pojta na balkon ti dol glej kot da opazujes okolico on pa oduspodi ti jo zlize.

Pol pa oduzadi hop cup.

 

Mene je moj sosed v bazenu in sem dozivela tak orgazem da nisem mogla stat on pa tudi ko mi je v usta sprical je kar eksplodiral to je bilo fantasticno! Par minut zatem pa je prisla domov mama

Najdita podoben par kot sta vidva in naj on tebe tvoj fant pa njo

Odgovor na objavo uporabnika
Dolgočasna Mija, 19.05.2021 ob 01:54

Občudujem vse, ki izstopate iz povprečja. Jaz za kaj takega nimam poguma. Sicer sem trenutno samska ampak tudi sicer bolj za to, da se intimnost odvija za domačimi vrati. Pa bi včasih res želela, da ne bi imela tako nekih zakoreninjenih navad.

Mija pusti kontakt pa se lahko zmeniva. 😉

a to je spet od pravljičarke prispevek

pusti kontakt

4 otroci so pravi recept za adrenalin. očitno nažigata v prazno

Še kakšno družbo si najdita.  Njega, njo, par…

 

Mi2 sva si tako popestrila seksualno življenje (s parom) in je tudi ko sva sama bistveno bolj vneto 🙂

New Report

Close