Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Power juicer

Power juicer

Kupili smo sokovnik Power juicer in zdaj me zanima iz katere zelenjave pripravljate sok? A se lahko samo iz korenja, ali je še katera zelenjava primerna za sok? Nimam ideje….. sadje lahko skoraj vse, razen banane, ki itak ne dajo nič soka, za zelenjavo pa ne vem….. samo korenje?

katja

Mi naprimer stisnemo korenje, peso in jabolko. Odličen sok.

Mene pa zanima, kako ste s tem power juicerjem zadovoljne? Jaz imam doma en sokovnik, ki je del nekega multipraktika od Philipsa se mi zdi, Samo je z njim samo delo pri pomivanju, soka pa ne da skoraj nobenega. Pa tista pulpa, ki ostane je še ful mokra, tako da mi je kar žal sadje tako porabljati.

Mi smo zelo zadovoljni z njim. Do sedaj smo delali sok iz korenja, rdeče pese, jabolk, pomaranč, limon in ananasa. Super, pa kombiniramo po željah. Soka pride maksimalno.

Ja, soka pride res veliko. Pusti samo olupke npr. od pomaranče in tudi od korenja je zelo veliko soka. Ostanki od korenja so čisto suhi.

Kako peso se da, kuhano al surovo? Nimam pojma…..

Surovo, če hočeš čim več vitaminov.

Imam ga že od septembra. Je super, soka da maksimalno, ostanki so res suhi.
Delam ga iz jabolk, korenja, surove rdeče pese.
Poskusila sem tudi iz brokolija in zelene. Zelena je zelo pikantna in mi ni bil dober.
Za čistiti so pa približno vsi enaki. Z vsemi je kar veliko dela.
Pijem ga zjutraj za zajtrk, da preskočim en gost obrok.
Čeprav je zelenjava in sadje tako zdravo, pa me po njem vedno malo boli želodec, tako da ga moram piti večkrat po malo. A tudi vas?
Drugače jaz z želodcem nimam nikoli težav.

Mi prešamo jabolka, pomaranče, limone, grenivke, korenje, rdečo peso, ma vse živo lahko daš notri

Edino pazite pri soku sveže rdeče pese…če ga piješ preveč naenkrat..nerazredčenega, samo presna rdeča pesa….se hitro lahko pojavi slabost…pride do šoka jeter…rdeča pesa deluje prečiščevalno, saj veste če je preveč naenkrat…

Zdravo je (če piješ samo rdečo peso) nekje deci na tešče svežega presnega soka…več kot dovolj…seveda če pa miksas še z drugo zelenjavo..jabolki, pa ni panike…

skratka…ne pretiravat z vitamini…

jaz si naredim kaki dve vitaminski bombi na dan,..mešano sadje….kaki prehlad??? Nikjer ga videt…resno!

New Report

Close