Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu “Pozabil” mobija

“Pozabil” mobija

Me zanima, zakaj imate/jo nekateri tako klišejski in znucan odgovor, da ko vas nekdo kliče, pa se mu nočte javit, pa potem čez kašn dan pokličete in rečete, da ste pač mobija nekje “pozabl”???
Npr.konkreten primer pri meni, kličem v soboto nekega tipa, s katerim se nekaj dobivava,že kar ene dva meseca, samo zaenx ni še nič konkretnega, le čutiti je simpatijo z obeh strani-vsaj zgleda tako–.Sva bila zmenjena-ne čisto za prmej,da greva v sob. popoldne mal športat, potem pa ne bu ne mu od njega v soboto, pošljem sms, mi ne odgovori… V pondeljk mi pa napiše sms, da je bil neki utrujen, pa še gsm je POZABU-za piko na I, ja pol pa svizec zavije čokoljat….Očitno je bil s kakšno bejbo, pa se ni hotu/mogu pogovarjat z mano-so what,saj še nič nimava, torej ima vso pravico,a da bi mi to povedal, pa ne-pa res misli da verjamem v te pravljice (Btw., nisem več najstnica, da bi vejrela velkim gobcem )
In kako naj reagiram-naj se delam, kot da je vse ok ali naj mu povem, kaj mislim?

hmmm.. pr takih podlasicah je najbolš povedat kar si misliš in direktno brez ovinkov. da pa je možnost da ima drugo je čist možno, ker ima res znucane odgovore/izgovore. ponavadi se ne javljamo tistim, ki nam postane zoprno že, ko vidimo, da nas kliče in v tistem trenutku vržemo telefon stran.
vpraši ga kaj pričakuje od vajine zveze, ne mu ti prva povedat kaj pričakuješ ,ker ti bo svoj odgovor prikrojil tako, da bo tebi bolje slišat.
sam bodi pripravljena, da je to njegov način, da ti bo kmalu dal konec.

New Report

Close