Pozdrav vsem
No dobi se krema s katerim mu ga namazes ko drkas 🙂 in ta krma ga se otrdi in tudi kasneje mu pride…. ker je kor delay varianta… 🙂 zelo vredu zadeva… Zisti sprej pa za močnejšo erekcijo.
To je za predigro full fajn zabavno je.
Recimo jaz imam tudi neko mažo za joške s katero mi jih zmasira in so potem bolj trde in, ko mi jih liže potem še bolje čutiš.
Te kreme in olja so nama zelo interesantna – včasih bolj kot igračke.
Recimo dobijo se tudi kapsule zanjo in zanj :), ki si po njih še bolj horny in vse bolj čutiš tako 5x bolj ali še bolj 🙂 divja zadeva – so pa zeliščne čisto naravna zadeva 🙂 🙂
Je pa res, da še nisem analno in bi rada. 1x sva že poskušala in mi je bilo sicer všeč ampak nisem še bila pripravljena čisto.
Zelo slaba izkušnja z bivšim, ki me je nasilo in imam malo sedaj nevem strah al kaj. Imate kakšen nasvet morda?
No midva se ne ukvarjama s tem ali bo zadeva delovala ali ne, niti če je bilo kaj zaradi tega, ker sva ti uporabila 🙂
samo, da uživama tisti čas ko te stavri počnema 🙂 pa če je brez ali z spreji ali kremami:) je pa zanimovo…valda da tisti dan, ko kupiva je zelo zanimivo ne…potem pa malo pozabis pa čez nekaj časa spet 🙂
Za predgiro s tem se pa misla, ko se malo masiraš pa z rokami zadovoljujes lahko uporabis te kreme in emulzije 🙂