Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu poznanstva

poznanstva

madonca…vidim, da imate čas samo med službo!
🙂 Le v kakšni službi ste?!
a se drugače kdo med vami pozna…mislim v resničnosti!!??

p.s.
Mene tud trga…sam podnevi je bolj malo časa! 🙂

p.s.2
kakšno Lunco pa JAZ pa pa ta prvo Majo…bi pa res rad spoznal!

Hja, jaz ne poznam nikogar od tukaj!!!!!
Pa bi, o, marsikoga bi rada spoznala….
Ker so face ta prave…. vroči, iskreni, pokvarjeni, ubrisani…. in jaz imam rada take ljudi…

In, ja, prav si ugotovil, da je največji vrvež tu gor dopoldne, med službenim časom….
Tudi jaz sem v taki službi, da med delom nimam možnosti tu gori ga sračkat… imam pa zato tak delovni čas, da lahko kdaj pa kdaj vmes sem gor skočim…. in se posladkam…. mmmmm…..

Hihi, ker me trga podnevi in ponoči…. pa še vmes…..

Ja tud men so drugačni…..takoj sem jih vzljubil…še posebno punce….
uf….kwa mi delate! 🙂

Saj vemo, brez skrbi!
Saj tudi vi nam!!!!!!!!

Meni se trga 24/7, samo čas za izpoved tega imam samo v dopoldanskem času.:)
Tudi ti bi nas spoznal? Hja?! Vidim, da nas je kar nekaj, ki bi se radi spoznali med sabo. Samo me skrbi, da bo potem ves čar izgubljen in svojih fantazij ne bomo mogli več tako sproščeno pisati.

Po mojem bi se še bolj razpisali poi srečanju in bili še bolj sproščeni in vroči.Kako si Majči?Noč lepo “presex…a,pardon “prespala”?

Dobro spala. Ti?
Kaj pa vem, če bomo še bolj vroči. Kaj pa če se naše predstave ljudi s katerimi si tukaj dopisujemo ne bodo ujemale z realnostjo in bo kdo razočaran, kako bo potem lahko še bolj vroče?

Po mojem vsak zase ve kakšen je v realnosti in drug drugega je treba razumeti,četudi od njega pričakujemo več odprtosti,a v resnici ni….Jaz sem kar v redu zaspal po posteljni “igrici”.

Saj ne gre toliko za odprtost. Sigurno bi bili vsi na začetku bolj zadržani. Gre za to, da smo si verjetno vsi, no vsaj jaz sem si, v glavi ustvarila neko sliko o tukaj prisotnih. In ko pišem svoje fantazije, jih pišem tej sliki. In seveda je lahko pisati recimo KIR-u, ki je v moji glavi temnolas, srednje visok moški, s kakšnimi 5 kg preveč,ampak vseeno športne postave, med 40 in 45, da je duhovit in zabaven pa itak vemo vsi. In če Kir v resnici ne bi ustrezal tej sliki, ne vem če bi bilo še naprej tako zabavno. No, ne vem, to je samo moje mnenje.
Poskusi, mogoče me uspeš prepričati, da ni tako. :))

Seveda je tako……..In kaj recimo ti prvo opaziš na moškemu,ki ti pade v oči?Kaj te privlači,kaj vzbudi v tebi metuljčke?

Iskrice v očeh. Pa da me zna spraviti v smeh, da je duhovit. Aja, če je lep kot strela zelo pomaga. :))) Ne, hecam se. Mora biti hiter v mislih in dober z jezikom.

Si že kdaj flirtala s kom?Recimo na morju na dopustu,v lokalu ob morju?Se rada spogleduješ z moškimi,mogoče tudi kako sexi žensko?

Prav flirtala še ne, seveda se kakšnemu tipčku že nasmehnem, če me opazuje, samo nikoli pa ne začnem prva. Z ženskami pa ne. Opazim, če je kakšna res dobra baba in tudi komentiram z možem, ampak nič več od tega. Da bi ob pogledu nanjo pomislila na kaj drugega kot to, da ima npr. dobre škornje, da je lepo urejena, se mi še ni zgodili in tudi dvomim, da se mi bo. Je na svetu preveč simpatičnih moških, na katerih si rajši spočijem oko.

Rada opazujes dobre sexi modele kot midva.No jaz zenske seveda.Tudi jaz se vcasih takole spogledujem s kako dobro zensko,a dalj kot do nasmeska ali mizikanja ni prišlo,ali pa skupnega pitja kave in debate.Obozujem postavna sexi dekleta v minikah in sexi skornjih ali cevljih.pa mrezaste crne nogavice in novejse s raznimi vzorci…res so ultra sexi.

No, jaz še nisem prišla do kakšnega mežikanja. Do kave pa sploh še ne. Sem še bolj nedolžna ovčka.:)

Odvisno kako gledaš na to.Ni vse samo sex ,pa varanje.Nekateri vse mečejo v isti koš.

kaj pa veš, ne kliči hudiča, če se kdo med nami pozna…haha..lahko celo, da si moj sosed, da me vsak večer škiliš skozi zaveso, ko se slačim v sobi…ma nikoli ne veš..mar ni tako;)) in to je čar tega..dokler ne veš, si mal prikrit je vse lepše …

Luna jaz ne bi dala toliko klicajev na koncu, da nikogar ne poznaš..kaj pa več madonca;))..mogoče sva sosedki, sodelavki..haha..si predstavljaš..ajujjj..bi blo pa zanimivo kavo pit s teboj aha in mal debatirat o čem že…;))

New Report

Close