poznanstva
Hja, jaz ne poznam nikogar od tukaj!!!!!
Pa bi, o, marsikoga bi rada spoznala….
Ker so face ta prave…. vroči, iskreni, pokvarjeni, ubrisani…. in jaz imam rada take ljudi…
In, ja, prav si ugotovil, da je največji vrvež tu gor dopoldne, med službenim časom….
Tudi jaz sem v taki službi, da med delom nimam možnosti tu gori ga sračkat… imam pa zato tak delovni čas, da lahko kdaj pa kdaj vmes sem gor skočim…. in se posladkam…. mmmmm…..
Hihi, ker me trga podnevi in ponoči…. pa še vmes…..
Saj ne gre toliko za odprtost. Sigurno bi bili vsi na začetku bolj zadržani. Gre za to, da smo si verjetno vsi, no vsaj jaz sem si, v glavi ustvarila neko sliko o tukaj prisotnih. In ko pišem svoje fantazije, jih pišem tej sliki. In seveda je lahko pisati recimo KIR-u, ki je v moji glavi temnolas, srednje visok moški, s kakšnimi 5 kg preveč,ampak vseeno športne postave, med 40 in 45, da je duhovit in zabaven pa itak vemo vsi. In če Kir v resnici ne bi ustrezal tej sliki, ne vem če bi bilo še naprej tako zabavno. No, ne vem, to je samo moje mnenje.
Poskusi, mogoče me uspeš prepričati, da ni tako. :))
Prav flirtala še ne, seveda se kakšnemu tipčku že nasmehnem, če me opazuje, samo nikoli pa ne začnem prva. Z ženskami pa ne. Opazim, če je kakšna res dobra baba in tudi komentiram z možem, ampak nič več od tega. Da bi ob pogledu nanjo pomislila na kaj drugega kot to, da ima npr. dobre škornje, da je lepo urejena, se mi še ni zgodili in tudi dvomim, da se mi bo. Je na svetu preveč simpatičnih moških, na katerih si rajši spočijem oko.
Rada opazujes dobre sexi modele kot midva.No jaz zenske seveda.Tudi jaz se vcasih takole spogledujem s kako dobro zensko,a dalj kot do nasmeska ali mizikanja ni prišlo,ali pa skupnega pitja kave in debate.Obozujem postavna sexi dekleta v minikah in sexi skornjih ali cevljih.pa mrezaste crne nogavice in novejse s raznimi vzorci…res so ultra sexi.