Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravi, da imam previsoke standarde

Pravi, da imam previsoke standarde

Uh ja, nekateri na povsem prijazno besedo odgovorijo tako, da te zabijejo. Osebnostna poteza najbrž.

Bi pa za pravi vpogled v to situacijo potrebovali še opis zmenka s strani dotičnega gospodiča. 🙂

Ključno vprašanje tukaj je še: ali ti je bil, avtorica, dečko na sploh všeč?

Tip je bil iskren, direkten, povedal je, kar misli. Če ga ona ne more sprejeti takšnega, kakršen je, ni prava zanj.

Ti je kar prav povedal, se vidi iz odziva. Tebi ne sme noben nič rečt. Taka boš samska celo žviljenje. Preprosto

Iz napisanega se čuti, da ima osebek vnaprej pripravljen repertoar. Ta nikogar ne išče, ker je predator. Prišel se je izživljat, prazen in mrzel v duši, vzgojen v tekmovalnosti do vseh in vsega. Neke vrste reptil. Tega je v današnji družbi nenormalno dosti pri obeh spolih.

Odgovor na objavo uporabnika
portret45, 15.03.2022 ob 18:01

Iz napisanega se čuti, da ima osebek vnaprej pripravljen repertoar. Ta nikogar ne išče, ker je predator. Prišel se je izživljat, prazen in mrzel v duši, vzgojen v tekmovalnosti do vseh in vsega. Neke vrste reptil. Tega je v današnji družbi nenormalno dosti pri obeh spolih.

👏👏👏

Odzivi na tole temo dokazujejo, kako se večina žensk boji suverenih moških, ki ne podležejo ženski embalaži, ampak se v vsakem trenutku znajo postavit zase.

Anonimno 3565, 15.03.2022 ob 18:14

Odzivi na tole temo dokazujejo, kako se večina žensk boji suverenih moških, ki ne podležejo ženski embalaži, ampak se v vsakem trenutku znajo postavit zase.

Nobena ženska se ne boji suverenega moškega, tole zgoraj pa ni noben suveren moški, ki ne pada na embalažo, ampak navaden vase zagledan, nevzgojen in še nesramen zblojenec, ki se ima za ne vem kaj, ne premore pa osnovne kulture obnašanja. Pravi moški se ženske ne boji, z njo ne tekmuje in jo ceni, spoštuje, ter se v nobenem trenutku ne počuti ogroženega, manj vrednega ali da bi se moral postaviti zase, kvečjemu postaviti za njo napram tretjim…

DrY, 14.03.2022 ob 23:14

Popolnoma pricakovano so moja opazanja vse drugo kot to kar drugi, vidite, komentirate, pisete. Zakaj? Zato, ker ste poprilicno za luno. Bog se vas usmili… lol

Znanci so jima predlagali? Se pravi, da gre za “druzbeno sprejemljiv par”. To je ze prvi problem, ker gre za moskega, ki si lahko privosci “prestizno restavracijo” za nek brezvezni prvi zmenek. Ker zenska je jasno suha sliva, ki se ima za nekaj na osnovi moskih atributov. Jasno, da je bil razocaran, lol. Vam ne? Jasno, lol.

Temo menda pise zenska, o sebi. Jasno, da je zadeve olepsala, da bo izpadla frajla in zrtva hkrati. Ni vam jesno, a ne? Jasno, lol. Potrebujete podnapise??

Sedaj pa… tip… da se gre za prvi zmenek dobivati v “prestizni restavraciji”? Za tezkega multimilijonarja, ki drugega ne pozna, za gotovo ne gre. Sicer bi avtorica to omenila. Pomaga egu, lol. Torej gre za neizkusenega tipa in ali kombinacijo natvezenih/napihnjenih neumnosti o zenski, ki bi jo naj srecal. Skratka, na prve zmenke se NE hodi tam kjer sta ta sla. Zapomnite si! Ne le, ker ni poceni, ce vam se ni jasno.

Sedaj pa glede tipove hladnosti… Jaz sem v odnosu do zenske, ki jo prvic srecam, hladen, ce mi po domace povedano ni niti priblizno dovolj dobra, da bi jo zelel pofukati. Medtem, ko vidim, da se ona tega ne zaveda, ker sem mocno precenjuje.
Jasno, znanci bi skupaj spravili fosilko in tipa, ki se mu namesto na zensko sluzbo, diplome in sluzbeni kostim dvigne na zensko mladost, lepoto in zenstvenost. Ampak danasnja druzba, sodobna indoktrinirana teleta, tega vec ne razumete.

Jaz bi zenski taksno kislo na koncu spustil, ce bi imel poln kufer njene domisljavosti, v kombinaciji z neatraktivnostjo, in se mi ne bi uspelo zadrzati in bi komaj cakal, da se ona spoka stran. Ono… res bi je moral imeti POLN KUFER. Ampak tako nadutih prepotentnih suhih sliv je ze na forumu vec kot dovolj in me sploh ne preseneca, da se je eni izmed le teh to zgodilo.

Sedaj pa glede tipove hladnosti… Jaz sem v odnosu do zenske, ki jo prvic srecam, hladen, ce mi po domace povedano ni niti priblizno dovolj dobra, da bi jo zelel pofukati. Medtem, ko vidim, da se ona tega ne zaveda, ker sem mocno precenjuje.

Se popolnoma strinjam, pa sem ženska. Tu se na kilometre daleč vidi, da so znanci tipu tole bejbo očitno opisovali v presežkih, kako je huda itd., tip je temu primerno rezerviral prestiž, potem pa pride ena povprečna, ampak upedenana primadona, ki se visoko nosi. Tipu gre na jetra, zato vpraša, kaj ona od tipov pričakuje, na njen odgovor pa pove, točno to, kar si že ves čas misli, da namreč ni niti približno tako huda kot misli sama o sebi. Njemu pač do nje ni bilo in poleg tega mu je šlo na živce, da je za tako babo rezerviral to prestižno restavracijo. Očitno je na koncu mislil, da bi bila picerija dovolj dobra.:))

soft, 15.03.2022 ob 18:20

Nobena ženska se ne boji suverenega moškega, tole zgoraj pa ni noben suveren moški, ki ne pada na embalažo, ampak navaden vase zagledan, nevzgojen in še nesramen zblojenec, ki se ima za ne vem kaj, ne premore pa osnovne kulture obnašanja. Pravi moški se ženske ne boji, z njo ne tekmuje in jo ceni, spoštuje, ter se v nobenem trenutku ne počuti ogroženega, manj vrednega ali da bi se moral postaviti zase, kvečjemu postaviti za njo napram tretjim…

Spet polna enih floskul, ki nimajo veze o vezi. “Pravi moški se ženske ne boji, jo ceni, spoštuje bla bla bla” pa koliko si stara, 16? Zakaj bi tip, ki bejbo prvič vidi, le to cenil, če je ona sama polna sebe in svoje superiornosti? Ki BTW najbrž nima osnov. Kot je un zgoraj napisal, bejbo so mu orisali kot nadstandard v vseh pogledih, pride pa suha češplja, sicer ušmekana, ampak polna sebe in vse prej kot nad povprečjem. Že takoj je videl, da to ni to. In ko se je ves večer napihovala, ga je samo še bolj prijelo, da bi jo spravil na realna tla. In jo je. Ja, sori, no. Samo to ji je povedal, da ni nadstandard, čeprav misli, da je. Ampak itak ni dojela. Torej tudi glupa, ne samo povprečna glede videza.

zaratustra, 15.03.2022 ob 18:20

Sedaj pa glede tipove hladnosti… Jaz sem v odnosu do zenske, ki jo prvic srecam, hladen, ce mi po domace povedano ni niti priblizno dovolj dobra, da bi jo zelel pofukati. Medtem, ko vidim, da se ona tega ne zaveda, ker sem mocno precenjuje.

Se popolnoma strinjam, pa sem ženska. Tu se na kilometre daleč vidi, da so znanci tipu tole bejbo očitno opisovali v presežkih, kako je huda itd., tip je temu primerno rezerviral prestiž, potem pa pride ena povprečna, ampak upedenana primadona, ki se visoko nosi. Tipu gre na jetra, zato vpraša, kaj ona od tipov pričakuje, na njen odgovor pa pove, točno to, kar si že ves čas misli, da namreč ni niti približno tako huda kot misli sama o sebi. Njemu pač do nje ni bilo in poleg tega mu je šlo na živce, da je za tako babo rezerviral to prestižno restavracijo. Očitno je na koncu mislil, da bi bila picerija dovolj dobra.:))

Aleluja, da obstaja se kdo z nekaj zdravega razuma. 😉

Sedaj pa se to, tipi: med spoznavanjem se zensk NE vodi na NIC fancy, mater vam naivno i glupo. Zakaj? Ne le, da po NEPOTREBNEM trosite. Zensko na ta nacin postavljate na PEDESTAL!!! Potem pa imate naduvanko, ki si domislja, da je nad vami ne glede na to kdo ste vi. Druzba kot celota pa ostane z zenskami, ki so  preprepricane da so zvezde, od moskih pa pricakujejo, da so njihovi zvesti fan-i. Welcome to 2022! Ja, ker to je danasnja realnost, ki bi jo lahko prepoznali ze na mon-u.

Nadalje, ce je prvi zmenek v “prestizni restavraciji, kje bo drugi, tretji, … Pricakovanja?? Hedonistic adaptation?? WTF, gelipterji neumni!

Nadalje, ce menite, da morate storiti se kaj, da zenski demonstrirate svoj visok status, najdite drug nacin. Na splosno pa… danes za te reci obstaja Google, druzbena omrezja, socijalna in profesionalna mreza, itd. Naj se zenska SAMA izobrazi who TF you are in da je lahko srecna, da ima z vami sploh opravka!!

Skratka, zenska more vas gledati GOR, ne DOL. S placevanjem, sponzoriranjem in zamikanjem zenskih riti pa se to NE doseze! Zenska vas zgolj izkoristijo.

Glavno žensko orožje je seksapil. Večina žensk drugega niti nima za pokazat, razen svoje zunanjosti. Ko usta odpre, so jo pa same šablone in floskule, kakršne tele zgoraj pišejo. Večina žensk je popolnoma stereotipnih v izjavah, če si slišal eno, si jih slišal vsaj 95%, ki govorijo skozi njo. Taka so tudi vprašanja potem na zmenkih: vse se bolj ali manj vrti o zaposlitvi, statusu, zaslužku in stanovanjskem stanju. Sama materialna plat. Kot v srednjem veku.

Tip je najbrž iz naveličanosti teh klišejev odreagiral, kakor je, jo z dvema stavkoma postavil na realna tla in zdravo.

Zdaj pa pol ženskega mona tukaj krizira zaradi tega, ker si je en neodvisen tip upal povedat, kaj si misli o praznih ženskih lupinah.

zaratustra, 15.03.2022 ob 18:30

Spet polna enih floskul, ki nimajo veze o vezi. “Pravi moški se ženske ne boji, jo ceni, spoštuje bla bla bla” pa koliko si stara, 16? Zakaj bi tip, ki bejbo prvič vidi, le to cenil, če je ona sama polna sebe in svoje superiornosti? Ki BTW najbrž nima osnov. Kot je un zgoraj napisal, bejbo so mu orisali kot nadstandard v vseh pogledih, pride pa suha češplja, sicer ušmekana, ampak polna sebe in vse prej kot nad povprečjem. Že takoj je videl, da to ni to. In ko se je ves večer napihovala, ga je samo še bolj prijelo, da bi jo spravil na realna tla. In jo je. Ja, sori, no. Samo to ji je povedal, da ni nadstandard, čeprav misli, da je. Ampak itak ni dojela. Torej tudi glupa, ne samo povprečna glede videza.

Kdo koga lahko ocenjuje da je nad ali pod standard? Ne smešite se. Niste prav nič več ali manj od drugih. Bistvo je, da se dva pritegneta preden gresta na zmenek, da sta si všeč in se vsaj malo poznata. Ta dva sta naredila že to napako, da sta šla na slepo. Ja pričakovanja enega in drugega niso dosegala realnega stanja, ampak krepko presegala, zato pa razočaranje in slaba volja. Jaz ne bi šla na večerjo z nekom, ki mi ni niti vizuelno všeč.

DrY, 15.03.2022 ob 18:50

Aleluja, da obstaja se kdo z nekaj zdravega razuma. 😉

Sedaj pa se to, tipi: med spoznavanjem se zensk NE vodi na NIC fancy, mater vam naivno i glupo. Zakaj? Ne le, da po NEPOTREBNEM trosite. Zensko na ta nacin postavljate na PEDESTAL!!! Potem pa imate naduvanko, ki si domislja, da je nad vami ne glede na to kdo ste vi. Druzba kot celota pa ostane z zenskami, ki so  preprepricane da so zvezde, od moskih pa pricakujejo, da so njihovi zvesti fan-i. Welcome to 2022! Ja, ker to je danasnja realnost, ki bi jo lahko prepoznali ze na mon-u.

Nadalje, ce je prvi zmenek v “prestizni restavraciji, kje bo drugi, tretji, … Pricakovanja?? Hedonistic adaptation?? WTF, gelipterji neumni!

Nadalje, ce menite, da morate storiti se kaj, da zenski demonstrirate svoj visok status, najdite drug nacin. Na splosno pa… danes za te reci obstaja Google, druzbena omrezja, socijalna in profesionalna mreza, itd. Naj se zenska SAMA izobrazi who TF you are in da je lahko srecna, da ima z vami sploh opravka!!

Skratka, zenska more vas gledati GOR, ne DOL. S placevanjem, sponzoriranjem in zamikanjem zenskih riti pa se to NE doseze! Zenska vas zgolj izkoristijo.

Ojojoj…kaj kadiš ti, prisežem da bi tudi jaz malo. Včasih bi pasal totalen odklop od sveta in reale..

Anonimno 9457, 15.03.2022 ob 18:57

Glavno žensko orožje je seksapil. Večina žensk drugega niti nima za pokazat, razen svoje zunanjosti. Ko usta odpre, so jo pa same šablone in floskule, kakršne tele zgoraj pišejo. Večina žensk je popolnoma stereotipnih v izjavah, če si slišal eno, si jih slišal vsaj 95%, ki govorijo skozi njo. Taka so tudi vprašanja potem na zmenkih: vse se bolj ali manj vrti o zaposlitvi, statusu, zaslužku in stanovanjskem stanju. Sama materialna plat. Kot v srednjem veku.

Tip je najbrž iz naveličanosti teh klišejev odreagiral, kakor je, jo z dvema stavkoma postavil na realna tla in zdravo.

Zdaj pa pol ženskega mona tukaj krizira zaradi tega, ker si je en neodvisen tip upal povedat, kaj si misli o praznih ženskih lupinah.

In s tem ne le pokazal, da je puhoglav bolj kot ona, ampak še nevzgojen in nesramen, naduvan. Poznamo tudi take, brez skrbi. Lih danes sem z eno sodelavko govorila, pa omeni takega petelinčka in pravi, tako napihnjenega človeka še nisem videla … Žal vse, ki so imele stik z njim tako ali drugače, čisto isto povedo. Pa se ima za malega boga

soft, 15.03.2022 ob 19:03

In s tem ne le pokazal, da je puhoglav bolj kot ona, ampak še nevzgojen in nesramen, naduvan. Poznamo tudi take, brez skrbi. Lih danes sem z eno sodelavko govorila, pa omeni takega petelinčka in pravi, tako napihnjenega človeka še nisem videla … Žal vse, ki so imele stik z njim tako ali drugače, čisto isto povedo. Pa se ima za malega boga

Glej oba sta imela idejo, da bo tip padel na kolena takoj, ko jo bo videl. Pa pač ni bilo tako. No, potem je tip malo počakal, potipal, če morda pa je vsaj bistra in ne samo polna same sebe, pa se je izkazalo, da niti to ni. Najbrž se je ves večer napihovala, kako je oh in sploh, potem pa sploh, ko je še izustila nek stereotipni seznam svojih zahtev glede tipov. Ji je pač povedal, da prazne ženske, ki nimajo nič v glavi, pač ne morejo pričakovati ekskluzivnih tipov, če so še popolnoma povprečnega videza. Kar je res, pa kakorkoli obrneš. Je nesramen, ker ji je to predočil? Ne bi rekla. Če ne bi bila tako neumna, bi morda iz tega kaj potegnila in delala na sebi. Pa se je seveda sebi primerno užalila in šla.

Kaj bi pa ti rekla primadoni, ki o sebi misli, da je božji dar za moške?

zaratustra, 15.03.2022 ob 19:19

Glej oba sta imela idejo, da bo tip padel na kolena takoj, ko jo bo videl. Pa pač ni bilo tako. No, potem je tip malo počakal, potipal, če morda pa je vsaj bistra in ne samo polna same sebe, pa se je izkazalo, da niti to ni. Najbrž se je ves večer napihovala, kako je oh in sploh, potem pa sploh, ko je še izustila nek stereotipni seznam svojih zahtev glede tipov. Ji je pač povedal, da prazne ženske, ki nimajo nič v glavi, pač ne morejo pričakovati ekskluzivnih tipov, če so še popolnoma povprečnega videza. Kar je res, pa kakorkoli obrneš. Je nesramen, ker ji je to predočil? Ne bi rekla. Če ne bi bila tako neumna, bi morda iz tega kaj potegnila in delala na sebi. Pa se je seveda sebi primerno užalila in šla.

Kaj bi pa ti rekla primadoni, ki o sebi misli, da je božji dar za moške?

Vidiš jaz pa teh vaših načinov ne razumem. Da to podpirate, ne glede na to ali se gre za žensko ali moškega. Način kako nekoga odsloviš oz pustiš oditi iz tvojega življenja pove veliko več o kvaliteti človeka kot to, da se ima on za nekaj ekskluzivnega, ker očitno ni…ampak je še slabši kot večina ostalih, kar dokazujejo njegova dejanja

“In s tem ne le pokazal, da je puhoglav bolj kot ona, ampak še nevzgojen in nesramen, naduvan. Poznamo tudi take, brez skrbi. Lih danes sem z eno sodelavko govorila, pa omeni takega petelinčka in pravi, tako napihnjenega človeka še nisem videla … Žal vse, ki so imele stik z njim tako ali drugače, čisto isto povedo. Pa se ima za malega boga”

Zakaj so pa vse imele stik z njim, če kroži o njem glas, da je napihnjenec? Jih je zanimalo, a ne? Jih je že nekaj privlačilo na njem, ker ni bil podložen, jih je matralo. Ja vsaka poskusila, potem pa užaljena, ker je dobila enako kot vsaka, ker tudi je enaka kot vsaka prazna lupina.

soft, 15.03.2022 ob 18:58

Kdo koga lahko ocenjuje da je nad ali pod standard? Ne smešite se. Niste prav nič več ali manj od drugih. Bistvo je, da se dva pritegneta preden gresta na zmenek, da sta si všeč in se vsaj malo poznata. Ta dva sta naredila že to napako, da sta šla na slepo. Ja pričakovanja enega in drugega niso dosegala realnega stanja, ampak krepko presegala, zato pa razočaranje in slaba volja. Jaz ne bi šla na večerjo z nekom, ki mi ni niti vizuelno všeč.

Jaz ne bi šla na večerjo z nekom, ki mi ni niti vizuelno všeč

Štos je v tem, da ni šlo za to, da on njej ni bil všeč. Ni ji bilo všeč to, da ona njemu ni všeč. Če bi tip pokazal, da ga je osupnila s svojo pojavo, bi takoj zagrabila. Take babe so odvisne od tipov, ki jih obletavajo. S tem se hranijo. In potem samo počakajo, da naletijo na nekoga dovolj situiranega, z globoko denarnico, ki ji je iz roke, pa je poroka na tapeti. Tip jo je najbrž prebral že zelo hitro.

Anonimno 9457, 15.03.2022 ob 19:26

“In s tem ne le pokazal, da je puhoglav bolj kot ona, ampak še nevzgojen in nesramen, naduvan. Poznamo tudi take, brez skrbi. Lih danes sem z eno sodelavko govorila, pa omeni takega petelinčka in pravi, tako napihnjenega človeka še nisem videla … Žal vse, ki so imele stik z njim tako ali drugače, čisto isto povedo. Pa se ima za malega boga”

Zakaj so pa vse imele stik z njim, če kroži o njem glas, da je napihnjenec? Jih je zanimalo, a ne? Jih je že nekaj privlačilo na njem, ker ni bil podložen, jih je matralo. Ja vsaka poskusila, potem pa užaljena, ker je dobila enako kot vsaka, ker tudi je enaka kot vsaka prazna lupina.

Ne. Te konkretno so bile bodisi njegove podrejene ali so ga poznale iz delovnega okolja (beri je zahajal k njihovim šefom ali na del.mesto) prek skupnih prijateljev ipd Nobena ga ni občudovala niti vanj rinila, so pa znale marsikaj povedati še zraven. A ne bi o tem na javnem forumu. To dokazuje le nekaj, da si marsikdo hitro umisli, da je pomemben in željen, pa temu v glavnem ni tako.

soft, 15.03.2022 ob 19:26

Vidiš jaz pa teh vaših načinov ne razumem. Da to podpirate, ne glede na to ali se gre za žensko ali moškega. Način kako nekoga odsloviš oz pustiš oditi iz tvojega življenja pove veliko več o kvaliteti človeka kot to, da se ima on za nekaj ekskluzivnega, ker očitno ni…ampak je še slabši kot večina ostalih, kar dokazujejo njegova dejanja

Kaj pa način, na kakršen je ona prišla na zmenek? Z idejo, da je najmanj božji dar za tipe in da bo tip popolnoma uročen od njene lepote? Naj povem še jaz eno floskulo, ki pa je po moje resnična: Najlepša ženska je tista, ki se svoje lepote sploh ne zaveda. Sploh je pa ne postavlja na piedestal in kot edino merodajno vrednoto, ki naj bi jo tipi opazili pri njej. Že to samo po sebi je znak plitkosti in omejenega uma. Ni čudno, da je tipa odbilo, pa če bi bila še tako seksi. In če takemu predočiš, da ni to, za kar se ima, se meni ne zdi nesramno. Veliko bolj nesramna je bila njena drža primadone, ki ne sprejema nobene kritike.

Če malo globlje pogledaš v vso zadevo. S tem, ko je tip rekel, da bi za takega moškega morala biti precej bolj huda bejba, kot je, ni okrcal samo nje, ampak tudi sebe, se ti ne zdi? Ampak on s tem ni imel težav, ker se ne nosi neizmerno visoko, pač pa samo ona.

zaratustra, 15.03.2022 ob 19:28

Jaz ne bi šla na večerjo z nekom, ki mi ni niti vizuelno všeč

Štos je v tem, da ni šlo za to, da on njej ni bil všeč. Ni ji bilo všeč to, da ona njemu ni všeč. Če bi tip pokazal, da ga je osupnila s svojo pojavo, bi takoj zagrabila. Take babe so odvisne od tipov, ki jih obletavajo. S tem se hranijo. In potem samo počakajo, da naletijo na nekoga dovolj situiranega, z globoko denarnico, ki ji je iz roke, pa je poroka na tapeti. Tip jo je najbrž prebral že zelo hitro.

Jaz pa tega nisem razumela tako ob prebranem. To da ženska pove, da se ji zdi da izgleda lepo oz da si je všeč je zame samo znak, da se je sprejela takšno kot je in delala na tem. Na samozavesti, zdravem pogledu na svoje telo, svojo samopodobo, … To da ne mislite, da je samoumevno. Najstnice so dobesedno bombardirane z negativnimi komentarji, obkrožene z nezdravimi predstavami o lepoti in kakšne naj bi bile, kako naj bi izgledale, … Se vzljubiti in sprejeti ni enostavno za ženske. Ne vem kako to moški hendlate, ampak ne vem za to, da bi imeli kakšne težave s sovrstniki glede kilogramov, celulita, ukrivljenega nosa ipd.. neumnosti. No, sem zašla s teme… Ampak se mi zdi pomembno tudi to izpostaviti. Poleg tega je veliko žensk še vedno zelo nesigurnih, sploh po mojem v takem primeru slepega zmenka ali če ga ni poznala od prej. Kako naj ve ali mu bo všeč ali ne, se sprosti in zares pokaže kakšna je? Jaz iskreno na kaj takega ne bi šla nikoli. Morda bi iz prijateljstva, pijač brez obveznosti še kaj ratalo, ali bi se lažje s kakšnim sodelavcem spentljala, kar tako nekoga na blef poskusiti očarati pa res ni zame. Nisem tip za to in se ne bi počutila prijetno, kot bi bila na razgovoru za delo… Uf.

Pa še tole. Sem imela v enem obdobju prepoln fb raznih ljudi, ki jih sploh nisem poznala. Tako je naneslo. Pa so vsako fotografijo komentirali, se mnogi slinili, srčkali… Nikoli mi to nič pomenilo niti pomagalo pri boljši lastni samopodbi ali počutju. Nobena pozornost nobenega moškega teh stvari ne izboljša, to tako vidite le moški. Ženske imamo drugačne nastavitve in nam to nič ne pomeni. Pomenilo bi mi, če bi mi rojstni dan voščil nekdo, ki je meni pomemben. Pomenilo bi mi, če bi kdo opazil žalost v mojem nasmehu, se poglobil v to kar čutim in občutim, v to kar sem ko nisem popolna in nasmejana, pa da opazi ko spremenim ton glasu ali ko sem dolgo tiho. To bi bilo nekaj drugačnega, pomembnega. Lajk in srčki… Kakor komu, a meni to ni nič.

Kako sta prišla do fensi restavracije tudi ni znano, pa morda tudi ni bil njen izbor, vsaj jaz tega nisem zasledila v zapisu. Lahko da ji je bilo nelagodno ravno zaradi tega. Zakaj pa ravno takšna restavracija? Kot da ne bi mogla pojesti kaj za s seboj na izi za prvič …

zaratustra, 15.03.2022 ob 19:41

Kaj pa način, na kakršen je ona prišla na zmenek? Z idejo, da je najmanj božji dar za tipe in da bo tip popolnoma uročen od njene lepote? Naj povem še jaz eno floskulo, ki pa je po moje resnična: Najlepša ženska je tista, ki se svoje lepote sploh ne zaveda. Sploh je pa ne postavlja na piedestal in kot edino merodajno vrednoto, ki naj bi jo tipi opazili pri njej. Že to samo po sebi je znak plitkosti in omejenega uma. Ni čudno, da je tipa odbilo, pa če bi bila še tako seksi. In če takemu predočiš, da ni to, za kar se ima, se meni ne zdi nesramno. Veliko bolj nesramna je bila njena drža primadone, ki ne sprejema nobene kritike.

Če malo globlje pogledaš v vso zadevo. S tem, ko je tip rekel, da bi za takega moškega morala biti precej bolj huda bejba, kot je, ni okrcal samo nje, ampak tudi sebe, se ti ne zdi? Ampak on s tem ni imel težav, ker se ne nosi neizmerno visoko, pač pa samo ona.

Saj pravim. Ne razumem kaj se je tu zgodilo. Po mojem sta oba imela slab dan, pa z levo nogo vstopila v to restavracijo in se je vse sfižilo.. škoda, morda pa nobeden od njiju ni napačen, samo nista znala najti primerne besede. Se zgodi.

Koliko besed in zgražanja, ker je ena napihnjenka dobila dvojko. Babe vsak dan zavračate tipe zaradi svoje muhavosti in malenkosti, pa vam je še smešno, ko o tem razpravljate. Kako se režite takrat na račun koga.

A ze vemo kolk sta stara?

Pa kaj je to prestizni lokal?

Veš kaj, u lajfu še nisem šla na večerjo z moškim, ki mi ne bi rekel, da sem lepa, ko me je videl ampak ok, če sta se videla prvič ? mogoče ni hotel navalit, čeprav vseeno, bil je zmenek, torej se ni treba obnašat, kot da gre za poslovni sestanek.

Vprašanje je bilo verjetno postavljeno v kontekst. Morda je tip opazil, kam pes taco moli, ker mene še nihče ni tega vprašal tako direktno. Vpraša se bolj posredno. Tako direktno postavljeno vprašanje me navdaja z domnevo, da je pričakoval odgovor in imel pripravljen svoj odziv.

Nič nisi naredila narobe in tudi ne vem, zakaj bi plačala. On te je povabil, prvi zmenek bo pa ja moški plačal. Jaz osebno ne mislim zgubljat časa z enimi tipi na večerjah, pa še plačevat obroke, lahko jem sama doma in me vsaj noben ne žali na tak način, pa halo, obleke pa kozmetika niso zastonj, doma lahko večerjam v pižami. Sem že doživela, da je tip mislil, da se bom rihtala, frizirala, mazala, lepo oblačila, prelepo spodnje čipkasto perilo, ko sva šla pa ven, pa vse na pol plačat ? Niti slučajno, dragec. Čipkasto perilo, ki by the way ni poceni kot tisto iz Lidla, vidi tisti, ki mu ni žal vsakega centa, ali pa naj mi ga kupi on.

Tako da je vse OK, očitno si nista bila všeč. Precej nesramno in žaljivo je reagiral, a ne vemo, kaj je vodilo do tega žalostnega konca zmenka. Sicer pa ni važno. Všeč boš nekomu taka kot si in to je prav.

New Report

Close