Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravi, da imam previsoke standarde

Pravi, da imam previsoke standarde

Odgovor na objavo uporabnika
Ker lahko, 15.03.2022 ob 19:59

Koliko besed in zgražanja, ker je ena napihnjenka dobila dvojko. Babe vsak dan zavračate tipe zaradi svoje muhavosti in malenkosti, pa vam je še smešno, ko o tem razpravljate. Kako se režite takrat na račun koga.

Meni se to nikoli ni zgodilo. Nikogar nisem nikoli zavrnila, kaj šele se smejala. Sem pa vedno dala jasno vedeti, da nisem na voljo oz da sem zasedena, iz spoštovanja do partnerja. Včasih me je kdo tudi povabil na večerjo, pred drugimi, pa sem vedno obrnila tako, da smo se vsi skupaj pohecali na moj račun in je on izpadel pravi macho. Ženska res lahko naredi ali uniči dan z eno besedo moškemu, jaz tega nikoli nisem zlorabila in to tudi ne podpiram. Vsi smo ljudje s čustvi in vsakega boli, ene več ene manj. Da nalašč nekoga prizadeneš, moraš biti res zloben. Takim se hitro vrne, brez skrbi.

soft, 15.03.2022 ob 19:53

zaratustra, 15.03.2022 ob 19:41

soft, 15.03.2022 ob 19:26

zaratustra, 15.03.2022 ob 19:19

soft, 15.03.2022 ob 19:03

Anonimno 9457, 15.03.2022 ob 18:57

Glavno žensko orožje je seksapil. Večina žensk drugega niti nima za pokazat, razen svoje zunanjosti. Ko usta odpre, so jo pa same šablone in floskule, kakršne tele zgoraj pišejo. Večina žensk je popolnoma stereotipnih v izjavah, če si slišal eno, si jih slišal vsaj 95%, ki govorijo skozi njo. Taka so tudi vprašanja potem na zmenkih: vse se bolj ali manj vrti o zaposlitvi, statusu, zaslužku in stanovanjskem stanju. Sama materialna plat. Kot v srednjem veku.

Tip je najbrž iz naveličanosti teh klišejev odreagiral, kakor je, jo z dvema stavkoma postavil na realna tla in zdravo.

Zdaj pa pol ženskega mona tukaj krizira zaradi tega, ker si je en neodvisen tip upal povedat, kaj si misli o praznih ženskih lupinah.

In s tem ne le pokazal, da je puhoglav bolj kot ona, ampak še nevzgojen in nesramen, naduvan. Poznamo tudi take, brez skrbi. Lih danes sem z eno sodelavko govorila, pa omeni takega petelinčka in pravi, tako napihnjenega človeka še nisem videla … Žal vse, ki so imele stik z njim tako ali drugače, čisto isto povedo. Pa se ima za malega boga

Glej oba sta imela idejo, da bo tip padel na kolena takoj, ko jo bo videl. Pa pač ni bilo tako. No, potem je tip malo počakal, potipal, če morda pa je vsaj bistra in ne samo polna same sebe, pa se je izkazalo, da niti to ni. Najbrž se je ves večer napihovala, kako je oh in sploh, potem pa sploh, ko je še izustila nek stereotipni seznam svojih zahtev glede tipov. Ji je pač povedal, da prazne ženske, ki nimajo nič v glavi, pač ne morejo pričakovati ekskluzivnih tipov, če so še popolnoma povprečnega videza. Kar je res, pa kakorkoli obrneš. Je nesramen, ker ji je to predočil? Ne bi rekla. Če ne bi bila tako neumna, bi morda iz tega kaj potegnila in delala na sebi. Pa se je seveda sebi primerno užalila in šla.

Kaj bi pa ti rekla primadoni, ki o sebi misli, da je božji dar za moške?

Vidiš jaz pa teh vaših načinov ne razumem. Da to podpirate, ne glede na to ali se gre za žensko ali moškega. Način kako nekoga odsloviš oz pustiš oditi iz tvojega življenja pove veliko več o kvaliteti človeka kot to, da se ima on za nekaj ekskluzivnega, ker očitno ni…ampak je še slabši kot večina ostalih, kar dokazujejo njegova dejanja

Kaj pa način, na kakršen je ona prišla na zmenek? Z idejo, da je najmanj božji dar za tipe in da bo tip popolnoma uročen od njene lepote? Naj povem še jaz eno floskulo, ki pa je po moje resnična: Najlepša ženska je tista, ki se svoje lepote sploh ne zaveda. Sploh je pa ne postavlja na piedestal in kot edino merodajno vrednoto, ki naj bi jo tipi opazili pri njej. Že to samo po sebi je znak plitkosti in omejenega uma. Ni čudno, da je tipa odbilo, pa če bi bila še tako seksi. In če takemu predočiš, da ni to, za kar se ima, se meni ne zdi nesramno. Veliko bolj nesramna je bila njena drža primadone, ki ne sprejema nobene kritike.

Če malo globlje pogledaš v vso zadevo. S tem, ko je tip rekel, da bi za takega moškega morala biti precej bolj huda bejba, kot je, ni okrcal samo nje, ampak tudi sebe, se ti ne zdi? Ampak on s tem ni imel težav, ker se ne nosi neizmerno visoko, pač pa samo ona.

Saj pravim. Ne razumem kaj se je tu zgodilo. Po mojem sta oba imela slab dan, pa z levo nogo vstopila v to restavracijo in se je vse sfižilo.. škoda, morda pa nobeden od njiju ni napačen, samo nista znala najti primerne besede. Se zgodi.

Meni se ni zdelo, da se je nosila kot božji dar. Povabljena je bila v dobro restavracijo, tipa ne pozna. Sigurno se je lepo uredila, vsaka ženska bi se, upam. To pravzaprav ne kaže nujno na njeno domišljavost, temveč morda celo nesigurnost. Pač tip jo povabi v fensi restavracijo, se dela kot da je ne vidi – po mojem se on obnaša kot božji dar.

Sprašuje jo stvari, a odgovora ne zna moško prenest. Le kaj ga je zbodlo? Večinoma je naštela dobre karakteristike, morda je bila preveč odkrita. Vase nesigurnega papka, ki očitno ni izpolnjeval niti enega od naštetih, je pač ego zabolel in je  nalašč rekel to, kar je vedel, da bo zabolelo, glede na to, da je očitno opazil, da se je uredila. Vedel je, da bo zabolelo! Skritiziral je njeno zunanjost, kar pove o njegovem kriteriju – ni važno, da je punca pametna, samozavestna, nežna, izobražena. Očitno mora biti dovolj lepa, samo zunanja lepota mu šteje.

Bodi vesela, da si se znebila bedaka. Zakaj bi želela biti z nekom, ki te na prvem zmenku nalašč prizadene. Videl je, da se je lepo uredila, pa je nalašč hotel to sesuti. Psihopat.

pismu, 15.03.2022 ob 20:04

Veš kaj, u lajfu še nisem šla na večerjo z moškim, ki mi ne bi rekel, da sem lepa, ko me je videl ampak ok, če sta se videla prvič ? mogoče ni hotel navalit, čeprav vseeno, bil je zmenek, torej se ni treba obnašat, kot da gre za poslovni sestanek.

Vprašanje je bilo verjetno postavljeno v kontekst. Morda je tip opazil, kam pes taco moli, ker mene še nihče ni tega vprašal tako direktno. Vpraša se bolj posredno. Tako direktno postavljeno vprašanje me navdaja z domnevo, da je pričakoval odgovor in imel pripravljen svoj odziv.

Nič nisi naredila narobe in tudi ne vem, zakaj bi plačala. On te je povabil, prvi zmenek bo pa ja moški plačal. Jaz osebno ne mislim zgubljat časa z enimi tipi na večerjah, pa še plačevat obroke, lahko jem sama doma in me vsaj noben ne žali na tak način, pa halo, obleke pa kozmetika niso zastonj, doma lahko večerjam v pižami. Sem že doživela, da je tip mislil, da se bom rihtala, frizirala, mazala, lepo oblačila, prelepo spodnje čipkasto perilo, ko sva šla pa ven, pa vse na pol plačat ? Niti slučajno, dragec. Čipkasto perilo, ki by the way ni poceni kot tisto iz Lidla, vidi tisti, ki mu ni žal vsakega centa, ali pa naj mi ga kupi on.

Tako da je vse OK, očitno si nista bila všeč. Precej nesramno in žaljivo je reagiral, a ne vemo, kaj je vodilo do tega žalostnega konca zmenka. Sicer pa ni važno. Všeč boš nekomu taka kot si in to je prav.

Potem si se pa mokra iz sanj zbudila.

Ja zanj imaš previsoke standarde. On jih ne dosega. Da pa on meni, da ti nisi dovolj lepa za take standarde, je njegov problem, kajti morda fant, ki take standarde dosega, ne išče zunanjo lepoto, temveč druge stvari – ki jih morda imaš prav ti.

Jaz ne bi niti pod razno plačala svoje večerje in nikdar več se ne bi srečala z njim. Prijateljem pa bi povedala, da mi je sam povedal, da ni zame.

ne vem no318, 15.03.2022 ob 20:18

Meni se ni zdelo, da se je nosila kot božji dar. Povabljena je bila v dobro restavracijo, tipa ne pozna. Sigurno se je lepo uredila, vsaka ženska bi se, upam. To pravzaprav ne kaže nujno na njeno domišljavost, temveč morda celo nesigurnost. Pač tip jo povabi v fensi restavracijo, se dela kot da je ne vidi – po mojem se on obnaša kot božji dar.

Sprašuje jo stvari, a odgovora ne zna moško prenest. Le kaj ga je zbodlo? Večinoma je naštela dobre karakteristike, morda je bila preveč odkrita. Vase nesigurnega papka, ki očitno ni izpolnjeval niti enega od naštetih, je pač ego zabolel in je  nalašč rekel to, kar je vedel, da bo zabolelo, glede na to, da je očitno opazil, da se je uredila. Vedel je, da bo zabolelo! Skritiziral je njeno zunanjost, kar pove o njegovem kriteriju – ni važno, da je punca pametna, samozavestna, nežna, izobražena. Očitno mora biti dovolj lepa, samo zunanja lepota mu šteje.

Bodi vesela, da si se znebila bedaka. Zakaj bi želela biti z nekom, ki te na prvem zmenku nalašč prizadene. Videl je, da se je lepo uredila, pa je nalašč hotel to sesuti. Psihopat.

Ja, najbolj vas zadane, če vam kdo skritizira zunanjost. To je tisto, na kar se najbolj zanašate. Ko ne doživite pohvale na fasado, počite kot balon. Ne ostane več nič.

po resnici, 15.03.2022 ob 20:23

Ja zanj imaš previsoke standarde. On jih ne dosega. Da pa on meni, da ti nisi dovolj lepa za take standarde, je njegov problem, kajti morda fant, ki take standarde dosega, ne išče zunanjo lepoto, temveč druge stvari – ki jih morda imaš prav ti.

Jaz ne bi niti pod razno plačala svoje večerje in nikdar več se ne bi srečala z njim. Prijateljem pa bi povedala, da mi je sam povedal, da ni zame.

Hahahaha, nikoli se več ne bi hotela srečat s tipom, ki te ne mara. Kako bi ga s tem prizadela.

Razlika, 15.03.2022 ob 20:20

Potem si se pa mokra iz sanj zbudila.

Ma dej, uštimaš se pa ja zaradi sebe.. razumem tvoj pogled, samo to je malo pretiravanje. Gate iz lidla so ok. Tisti, ki te bo imel rad, te bo tudi v takih gatah videl privlačno, si te želel in jih po hitrem postopku tako grde slekel 🙂 Alo šu… Ne blatite mi moje najljubše gatke. Mi, ki nimamo pct nismo mogli do fensi trgovin, nam je ostal samo hofer in lidl. Zdaj to jemljite kot kolektivno krivdo, lepo prosim.

Če se ni počutila za fensi, bi lahko tudi takoj povedala, da raje gresta kam bolj na izi, za prvič. Sicer sploh ne štekam tega pompanokoli teh restavracij…jaz če bi si lahko zazelela sanjski zmenek, bi to bilo pri enemu od dveh doma, v kuhinji. Malo karte, domine, šah, (samo ne človek ne jezi se) malo kuha on malo ona, malo kaj dobrega za spit, malo dobre muzike na potiho v ozadju, lepa svetloba (ne sveče) in nekaj na komot na sebi, tipo kakšna oblekca na široko, zgoraj tanek puloverček na preklop, žabe, pa muckasti copati, njega si pa predstavljam v trenerki spodnji del, zgoraj ena bolj tanka bombažna majčka z dolgimi rokavi, kapica … Telefoni na off in v predalu, pa obilo klepetanja in filozofiranja do jutra. Preizkušanje hrane, malo plesa da se to pokuri pred spanjem in potem objeta na kavču zaspat dokler naju sončni žarki ne zbudijo…

Avtorica piše, da dobiva pohvale od moških, ta pa je zgledal “hladen”. Jaz si to predstavljam, da je pričakovala, da ga bo njena zunanjost osupnila. Ni bil ves zagret zanjo. Ni se delal, kot da je ne vidi, če je sedel z njo in se z njo pogovarjal, samo ni bilo videti, da ga je očarala. Očitno je tega navajena. Meni se to zdi domišljavo. In če se mu je zdela domišljava, jo je mogoče nalašč to vprašal, da bi ji povedal, da ni to, kar misli, da je. Ona pa se gre puhoglavo užalit. Morala bi se nasmejati in reči, da ima prav. Ampak glede na to, da se je sestala z njim in ne s tipom, ki bi dosegal te standarde, ji prav gotovo ni treba biti “veliko bolj hot”. Če bi se potem tip užalil, bi pokazal svoj pomanjkljiv intelekt. Če se ne bi… no, morda bi se celo kaj izcimilo iz vsega skupaj.

Ampak baba se je pač užalila točno iz tega razloga, ker meni, da je božji dar in jo mora vsak tip obravnavat kot vrhunec estetike in seksipila.

past, 14.03.2022 ob 07:31

Vprašanje kaj iščeš pri moškemu (ali pri ženski) je past. Na to lahko odgovoriš le, da nič ne iščeš pri njemu, ampak iščeš njega, nekoga ki si bosta ustrezala. Sam pri sebi pa že veš nekako kaj ti ustreza in kaj ne. Sej se učimo počasi.

Hudo… 😉

zaratustra, 15.03.2022 ob 20:37

Avtorica piše, da dobiva pohvale od moških, ta pa je zgledal “hladen”. Jaz si to predstavljam, da je pričakovala, da ga bo njena zunanjost osupnila. Ni bil ves zagret zanjo. Ni se delal, kot da je ne vidi, če je sedel z njo in se z njo pogovarjal, samo ni bilo videti, da ga je očarala. Očitno je tega navajena. Meni se to zdi domišljavo. In če se mu je zdela domišljava, jo je mogoče nalašč to vprašal, da bi ji povedal, da ni to, kar misli, da je. Ona pa se gre puhoglavo užalit. Morala bi se nasmejati in reči, da ima prav. Ampak glede na to, da se je sestala z njim in ne s tipom, ki bi dosegal te standarde, ji prav gotovo ni treba biti “veliko bolj hot”. Če bi se potem tip užalil, bi pokazal svoj pomanjkljiv intelekt. Če se ne bi… no, morda bi se celo kaj izcimilo iz vsega skupaj.

Ampak baba se je pač užalila točno iz tega razloga, ker meni, da je božji dar in jo mora vsak tip obravnavat kot vrhunec estetike in seksipila.

Sam tudi te neke zahteve, standardi… Ma sem 100% da vam najdem vsaj 20 moških, ki so po tem navedenem standardu in tako zelo drugačni eden od drugega, da sploh ne najdem nekih skupnih točk, po katerih bi lahko jaz ugibala, da je kateri izmed njih primeren za njo. Zaradi tega se ni užalil garant, kvečjemu je bilo še kaj drugega vmes, kar nam avtorica ni povedala. Ta energija in kako nekaj poveš je po mojem bistveno. Morda je tako z njene kot njegove strani bilo rečeno drugače kot je bilo mišljeno in evo.. nesporazum. Kratek stik. Pošteno bi bilo, da se on opraviči za tak ton, ona pa pazi kaj bo izustila v prihodnje, pa končana maša. Madonca..utrudila sem se od tega mona. Danes je bil dolg dan 🙂

Tako je556, 15.03.2022 ob 20:29

Hahahaha, nikoli se več ne bi hotela srečat s tipom, ki te ne mara. Kako bi ga s tem prizadela.

Ti pa nisi prav veliko prisoten na trgu oziroma verjetno si, vendar brez akcije. Veš zakaj praktično vsi bedaki kličejo in se hočejo spet srečat – ker so sami in zagrenjeni kot ti, ker jih punce skužijo in zbežijo stran. Psihopati niso izbirčni in nikoli ne rečejo ne.

soft, 15.03.2022 ob 20:36

Ma dej, uštimaš se pa ja zaradi sebe.. razumem tvoj pogled, samo to je malo pretiravanje. Gate iz lidla so ok. Tisti, ki te bo imel rad, te bo tudi v takih gatah videl privlačno, si te želel in jih po hitrem postopku tako grde slekel 🙂 Alo šu… Ne blatite mi moje najljubše gatke. Mi, ki nimamo pct nismo mogli do fensi trgovin, nam je ostal samo hofer in lidl. Zdaj to jemljite kot kolektivno krivdo, lepo prosim.

Če se ni počutila za fensi, bi lahko tudi takoj povedala, da raje gresta kam bolj na izi, za prvič. Sicer sploh ne štekam tega pompanokoli teh restavracij…jaz če bi si lahko zazelela sanjski zmenek, bi to bilo pri enemu od dveh doma, v kuhinji. Malo karte, domine, šah, (samo ne človek ne jezi se) malo kuha on malo ona, malo kaj dobrega za spit, malo dobre muzike na potiho v ozadju, lepa svetloba (ne sveče) in nekaj na komot na sebi, tipo kakšna oblekca na široko, zgoraj tanek puloverček na preklop, žabe, pa muckasti copati, njega si pa predstavljam v trenerki spodnji del, zgoraj ena bolj tanka bombažna majčka z dolgimi rokavi, kapica … Telefoni na off in v predalu, pa obilo klepetanja in filozofiranja do jutra. Preizkušanje hrane, malo plesa da se to pokuri pred spanjem in potem objeta na kavču zaspat dokler naju sončni žarki ne zbudijo…

Tvoj opis prvega zmenka je zelo weird. Mene itak ne spraviš v stanovanje tipa, ki ga sploh ne poznam. Pa halo, na prvi zmenek k njemu, žabice in copatki, kuhanje in vino in objet zaspat? Preveč bereš romane, tole ni reala, draga moja. Taki prvi zmenki obstajajo samo v tvoji glavi.

Ponavadi ne jezikaš, ko tip izbere lokacijo za prvi zmenek. Menda ne boš še preden ga vidiš pametovala, kam bi šla pa to ne, pa ono ne. Pol bo šele mislil da si težka.

Nekateri tukaj drvite naravnost v toksično razmerje. Torej po vaše naj bi pogovor tekel tako: On: kaj pričakuješ od moškega? Ona: da je zaposlen in dobra duša. On: Boš pa morala bit bolj huda bejba, tole so visoki standardi. Ona: hahaha, saj sem se s tabo dobila, zate sem v redu.

A to je vam dober začetek zmenka in naznanja obetavno prihodnost? Že vidite zvonove in zibko?

izredno, 15.03.2022 ob 21:30

Tvoj opis prvega zmenka je zelo weird. Mene itak ne spraviš v stanovanje tipa, ki ga sploh ne poznam. Pa halo, na prvi zmenek k njemu, žabice in copatki, kuhanje in vino in objet zaspat? Preveč bereš romane, tole ni reala, draga moja. Taki prvi zmenki obstajajo samo v tvoji glavi.

Ponavadi ne jezikaš, ko tip izbere lokacijo za prvi zmenek. Menda ne boš še preden ga vidiš pametovala, kam bi šla pa to ne, pa ono ne. Pol bo šele mislil da si težka.

Oh pustite mi vsaj sanje… ❤️

jah eni nimajo pojma kako je v mž svetu, pa pač nekaj spravljičarijo.

Tip če ga povabiš domov bo to dojel kot vabilo na sex, ne pa romantično spanje na kavču do sončnih žarkov.

soft, 15.03.2022 ob 21:41

Oh pustite mi vsaj sanje… ❤️

Zakaj moraš pa sanjariti o tem? Kje imaš pa copatka ki te prenaša?

Moski ze v prvih sekundah ve, ce mu do zenske je ali ne. Sem grem stavit, da ga je ze v samem zacetku, ko jo je zagledal, vse minilo. Ti, ki so mislili, da skupaj paseta, ali pac ona sama so mu servirali popolnoma nerealno (predvsem vizualno) sliko zenske. Npr. kak selfi pod cudnim kotom pol metra nad glavo, ki so namenjeni prikrivanju realnosti. Potem pa je suha sliva prisla se na debelo premalana kar pogosto izpade nekako tako ogabno kot s parfumom polit smrdec alkoholik. Od tu dalje pa je slo le se navzdol. Le da tega avtorica pac ne pove, ker realnost je tako ne zanima, ker pise iz popolnoma drugih motivov.

Stekel je nek kisli posiljeni pogovor, ker kaj pa ces. Ta sta si nasproti sedela. In v neki tocki je bilo njegovo vprasanje, ki nam ga tudi avtorica seveda servira izven vsakega konteksta, zelo verjetno popolnoma primerno. Sprozilo pa ga je ravno njeno visoko/neokusno/jaz_sem_wow obnasanje. Sledil je njen precej manj nedolzen odgovor kot ga tu prodaja, kar se ima za wow zensko. Tu pa pac zeli pokazati kot krasna nedolzna ovcka je, ki je naletela na… Ja pa ja, lol. To pa je potem sprozilo njegovo reakcijo. Nic cudnega. Danasnje suhe slive se praviloma absurdno precenjujejo.

Skratka, zadeve so se postopoma stopnjevale. In zivot tece dalje. Kaj je tu za travmirati?

Meni se neka vrsta tega scenarija zgodi vsak drugi teden. No big deal! S tem, da se jaz potrudim, da zadeve speljem nekonfliktno. Tako, da se poslovimo kot, da je bilo vse super, v nadaljevanju pa izmenjamo komaj kaksno sporocilo. V skrajnem primeru pa jo enostavno dam na ignor. Kaj je tu za razpravljati. Z zensko ali drugimi? To le kaze na (njeno) prepotentnost (le kako da ona nekomu ni vsec), kombinacijo naivnosti in relativne neizkusenosti (tipa), itd.

Nic ni narobe ce ima kdo sanje pa zelje.Upamnda se ti uresnicijo ce se se niso.

Ljudje pac nimate dovolj izkusenj, da bi se zavedali v kaksnem svetu zivimo. Danes si ze vsaka butara domislja, da je ne vem kaj in da si zasluzi samega superman-a. Pa je lahko se tako vsestransko podpovprecna suha sliva s tremi froci. Zakaj? Zato, ker jo je kak hud tip dejansko ze kdaj pofukal ali kaj ze. Ona pa si potem razlaga, da je to njen “nivo”. Le na “resnega” mora naleteti. Pa j

Jaz sem vam ze pred 10 leti te reci razlagal. Tako pac danes je. Zato je vecina moske populacije za zenske tudi postala nevidna. Med tem, ko se silni manjsini tipov dogaja, da se vam niti sanjati ne more. Ne nujno najlepsim, najbogatejsim, naj… Dogaja se tistim, ki… well, kompleksna tema. In zato se, jasno, tudi nimajo namena trajneje “legalno” vezati. No, ne le zato. Tudi zato, ker za razliko od velike vecine zenske spoznajo “v duso”. In, ker gre za sama druzbeno nesprejemljiva spoznanja, naivna, neizkusena in v neumnosti indoktrinirana vecina nekoga, ki je “sprocesiral” npr. tisoc zensk ne more videti drugace kot da gre za vse najslabse.

Saj v resnici tudi nekih fu.kfehtarjev ravno ni na sceni. Takele Zartrose in podobne gledajo ameriške filme, kjer se bebci ponižujejo pred babami in si osamljene domišljajo, da se njim to dogaja. V Sloveniji redkokdo kakšno peca. Mogoče nalit na kakšni službeni zabavi, kakšen redek pofukelj tudi na suho, to je pa tudi vse. Babe gledajo ameriške filme, se poistovetijo z glavnimi igralkami in mislijo, da se jim tiste scene dogajajo, ali bi morale dogajati. Če ne gleda romantičnih komedij na televiziji, pa visi na monu kar naprej in se nekaj v prazno prereka. Kdaj se bodo torej taki romance v živo dogajale? Takrat, ko si jih sanja.

“Moski ze v prvih sekundah ve, ce mu do zenske je ali ne”-ja točno to diksi. Zato so tista nakladanja manipulatorjev iz BI sveta-mogoče enkrat nekoč nekega dne v prihodnosti bla bla blaaahhh-zgolj za lovljenje sexa pri naivnicah, ki si sfantazirajo zgodbo na njegovih besedah iz BI sveta . Tako da ženskice drage naj vam bo v pomoč, ko vam kakšen naklada da mogoče enkrat nekoč pa BI bili njegova morebitna potencialna partnerka, se z njim ne zapletajte. In zapomnite si-če je moškemu do vas, bo to celemu svetu seznanil v sedanjiku in s potrjenimi dejanji. Naredil vas bo z vašo partnerko, ne pa vam nakladal v bi svetu.

Sicer vem diksi da ti pišeš o izkoriščevalskih ženskah, jaz pa o izkoriščevalskih moških.

Tako je556, 15.03.2022 ob 22:58

Saj v resnici tudi nekih fu.kfehtarjev ravno ni na sceni. Takele Zartrose in podobne gledajo ameriške filme, kjer se bebci ponižujejo pred babami in si osamljene domišljajo, da se njim to dogaja. V Sloveniji redkokdo kakšno peca. Mogoče nalit na kakšni službeni zabavi, kakšen redek pofukelj tudi na suho, to je pa tudi vse. Babe gledajo ameriške filme, se poistovetijo z glavnimi igralkami in mislijo, da se jim tiste scene dogajajo, ali bi morale dogajati. Če ne gleda romantičnih komedij na televiziji, pa visi na monu kar naprej in se nekaj v prazno prereka. Kdaj se bodo torej taki romance v živo dogajale? Takrat, ko si jih sanja.

Samske suhe slive so po vecini leta na suhem. Dogaja se mladim… Ne takim, ki imajo tudi na MONu najvec za povedati, ki sem pa tja nekaj “poskusijo”, se “razocarajo” na kak brezvezen nacin tako kot avtorica teme in ze se same sebi zdijo naslednje leto ali dve “predobre” za moski svet. Mislim, komedija… lol.

Ce malo analiziramo celo temo je itak fake in clickbait.Po besedah in slogu zelo spominja na kar nekaj tem iz preteklosti “vdovec nosil prstane””izkoristil me je za eno noc”( dve temi na podobno vizo) itd,vedno zapeljano malo tako da se dve struje med seboj tolceta,kot taka obuja ranjene egote polne strahu,zalosti in trplenja na seveda “anonimnem” forumu. Avtor pa po uvodnem sestavku ali vprasanju ne sodeluje vec in ne odgovarja na vprasanja (lazy admin).

drY, 15.03.2022 ob 23:09

Samske suhe slive so po vecini leta na suhem. Dogaja se mladim… Ne takim, ki imajo tudi na MONu najvec za povedati, ki sem pa tja nekaj “poskusijo”, se “razocarajo” na kak brezvezen nacin tako kot avtorica teme in ze se same sebi zdijo naslednje leto ali dve “predobre” za moski svet. Mislim, komedija… lol.

Itak ta forum ni lih biser biserov komunikacije a vseeno ni lepo da se zenske zali na tak nacin.Verjetno ne bi zelel da nekdo tvojo mater obravnava na tak dosti primitiven nacin.

ti budalo, kaj spet mene vlačiš v svoje nebuloze? jaz sem že dostikrat jasno in glasno rekla, da ne gledam filmov, sploh pa nikoli nisem gledala romantičnih nebuloz! Jaz sem za forenzično resnico, ne pa romantične laži!

New Report

Close