Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravi, da imam previsoke standarde

Pravi, da imam previsoke standarde

za multinično tako je!

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 15.03.2022 ob 23:05

“Moski ze v prvih sekundah ve, ce mu do zenske je ali ne”-ja točno to diksi. Zato so tista nakladanja manipulatorjev iz BI sveta-mogoče enkrat nekoč nekega dne v prihodnosti bla bla blaaahhh-zgolj za lovljenje sexa pri naivnicah, ki si sfantazirajo zgodbo na njegovih besedah iz BI sveta . Tako da ženskice drage naj vam bo v pomoč, ko vam kakšen naklada da mogoče enkrat nekoč pa BI bili njegova morebitna potencialna partnerka, se z njim ne zapletajte. In zapomnite si-če je moškemu do vas, bo to celemu svetu seznanil v sedanjiku in s potrjenimi dejanji. Naredil vas bo z vašo partnerko, ne pa vam nakladal v bi svetu.

Sicer vem diksi da ti pišeš o izkoriščevalskih ženskah, jaz pa o izkoriščevalskih moških.

Zenske ste zelo pogosto prepricane, da je seks z moskim, ki vam tisto zaradi cesar si ga zelite (se) ne da, “mosko izkoriscanje zenske”. Meni ta miselnost dosti pove. Veliki vecini vem, da je tako pac “normalno”, ker so indoktrinirani pogled na svet iz zenske perspektive, iz zenskih interesov.

Ampak zveze niso to za kar jih vecina ima. Mosko zenski odnosi niso nobena harmonicna pravljica ampak neke vrste konstantno pogajanje pristranskih interesov. Od prvega kontakta pa vse do zadnjega. Do tu vse okay. Tako pac je. Neumnost je ziveti v utvarah. Hudic je v tem, da se v taksno razmisljanje ze zelo zgodaj uci zenske, da gledajo da “dobijo za kar jim ze gre”. Iz moskih pa se je naredilo popolne bebce, ki ne znajo steti do tri in verjamejo v ljubezenske pravljice. Zato so v danasnjem feminiziranem svetu praviloma tudi izkorisceni kot so dolgi in siroki. In to od prvega srecanja na dalje. Le kdo je pokril racun iz te “prestizne restavracije”, kdo se je dlje peljal, itd.

Potem pa je tu SILNA manjsina moskih, ki se te “ekonomske” dinamike se kako dobro zaveda, saj so skozi dali se pa se zensk. V procesu pa so se marsikaj naucili. Po vecini gre za tako ali drugace nadpovprecne tipe, posebneze in na poseben nacin sposobne. Sicer toliko zensk prav gotovo ne bi imeli. Tu ni kaj za filozofirati. Ceprav vem, da se vecini ze tukaj vse ustavi. Mi pa smo tisti, ki na zenske gledamo tako kot zenske sicer gledate na nas, what’s in it for me, tveganja, itd, itd. In to vam seveda ni vsec. (Stare!) zenske bi, da se moski, ki npr. rutinirano dobi pol mlajso, lepso, zenstveno, … ki mu brez kompliciranja, potratnega “zmenkovanja”, neskoncnega (job interview-type) “spoznavanja”, itd ze na prvem ali drugem srecanju rade volje razkrije “care” svojega mednozja, do recimo temu povprecne vrstnice obnasa kot povprecen naiven servilni papak, ki ga lahko manipulirate kakor vas je volja, ker je srecen, da gre po letu dni “zicanja” koncno s kaksno zenske “ven”. Mlade res financno izkoriscajo “stare” tipe. Ampak le dovolj premozne naivne papke, ki NE spadajo v kategorijo tipov o kateri govorim.

Zenske rade trdijo, da moskega vec ne potrebujejo, itd. Fine. Ampak tudi moski zenske vec ne potrebuje za prav dosti vec kot obcasni sex, ce ni interesa za ustvarjanje neke druzine. To je sodobni svet. Suhe slive, ki bi se “spoznavale”, bla bla, ena sama preracunljivost in izkoriscevalski interesi.

P4P736, 15.03.2022 ob 23:15

drY, 15.03.2022 ob 23:09

Tako je556, 15.03.2022 ob 22:58

Saj v resnici tudi nekih fu.kfehtarjev ravno ni na sceni. Takele Zartrose in podobne gledajo ameriške filme, kjer se bebci ponižujejo pred babami in si osamljene domišljajo, da se njim to dogaja. V Sloveniji redkokdo kakšno peca. Mogoče nalit na kakšni službeni zabavi, kakšen redek pofukelj tudi na suho, to je pa tudi vse. Babe gledajo ameriške filme, se poistovetijo z glavnimi igralkami in mislijo, da se jim tiste scene dogajajo, ali bi morale dogajati. Če ne gleda romantičnih komedij na televiziji, pa visi na monu kar naprej in se nekaj v prazno prereka. Kdaj se bodo torej taki romance v živo dogajale? Takrat, ko si jih sanja.

Samske suhe slive so po vecini leta na suhem. Dogaja se mladim… Ne takim, ki imajo tudi na MONu najvec za povedati, ki sem pa tja nekaj “poskusijo”, se “razocarajo” na kak brezvezen nacin tako kot avtorica teme in ze se same sebi zdijo naslednje leto ali dve “predobre” za moski svet. Mislim, komedija… lol.

Itak ta forum ni lih biser biserov komunikacije a vseeno ni lepo da se zenske zali na tak nacin.Verjetno ne bi zelel da nekdo tvojo mater obravnava na tak dosti primitiven nacin.

Ko moski enkrat dojame, da druzba na celu z zenskami na njega gleda kot na preprosto zavrgljiv in zamenljiv vijak, katerega obstoj je upravicen le, ce gre za aktivnega zamikovalca sodobnih zenskih riti in od elit serviranih kvazi zenskih “interesov”, v figurativnem in dobesednem pogledu, je romantike konec. Toliko bolj ko dojame, da so zveze vse kaj drugega kot to za kaj se “prodajajo”. Piko na i pa postavi razumevanje razlik med spoloma, casovne kvivulje trzne vrednosti moskega in zenske, ki je v sodobnem svetu politicne indoktrinacije tabu tema.

Zenska vrednost na trgu parckanja niso njene diplome, “zrelost”, itd ampak vse tisto kar je NASPROTJE suhe slive. Zato primeren partner le te ni njen vrstnik. No, okay, je, ce gre za kvecjemu povprecneza.

Se popolnoma strinjam..

soft, 14.03.2022 ob 07:58

vateploist, 14.03.2022 ob 07:44

soft, 14.03.2022 ob 07:41

Prav si naredila. Moški, ki te ne spoštuje ni vreden niti da obeduje s teboj. Čisto sam se je ustrelil v koleno in nisi mu prav nič dolžna. Isti trenutek ob prvem nespoštovanju je treba oditi. Brez dodatnih besed, ker so nepotrebne, že ve kje je zafrknil. Tako da bravo in samo tako naprej. Ko popustiš enkrat, skočiš sebi v trebuh in dovoliš neprimerno obnašanje. Druge naučimo kako nas spoštovati mi sami s svojimi odzivi, zato nikoli nikoli ne prodaj svojega dostojanstva za še tako obetajočo zvezo. Največkrat se tak izkaže za polom in gnjus od človeka, karakterja. Pravi gentleman si nikoli ne bi dovolil nespoštovati ženske, tudi če se z njo v nečem ne strinja.

Gentelman, hmmm, ko mi bejba piše, kako je huda in kaj vse je že dosegla in še bo, potem pa pride kilavo revše v dragih cotah in bukovih manir, ter pričakuje brada pita in elona muska obenem, pač odreagiram kot zgornji.

“iščem stabilnega, prijaznega, nesebičnega, zaposlenega in športnega moškega, ki ne živi več pri svojih starših” kaj to je Brad Pitt in Elon Musk v enem? Mislim, da je nastela kar realna pričakovanja vsake normalne zenske. No, ene res športa ne marajo, vse ostalo pa.. ni lih znanstvena fantastika, sorry. Pa iz zapisa ne vidim, da bi bila kilava niti s slabimi manirami, kaj šele da je v dragih cotah prišla. To, da je sama sebi všeč in da prejema komplimente, pa je lahko le pohvalno. Kaj je dosegla tudi nikjer nič ne omenja tako da to težko komentiram.. ampak iz tvojega zapisa lahko sklepam le, da se počutiš manj vreden oz nesiguren vase. Moški, ki ve, da je ‘boljši’ od tiste, ki jo ima pred seboj, je ne bo nikoli užalil, razvrednotil njen trud, izgled ali karkoli..temveč se bo ob koncu večera lepo zahvalil za prijeten večer in vljudno poslovil. Vse ostalo je otročje

Podpisem…. !!!

Ostali pa niste normalni! To sploh niso standardi!
to so osnove!!! Ce tega moski nima in se mu to zdijo visoki standardi, se naj sam vstane in odkoraka… prijazen?? Mentalno stabilen?? Zaposlen?? Samostojen??

pa to so osnove!!!
ni omenjala denarja, izgleda…. To bi bilo plehko in povrsinsko!

in pri “da ne zivi pri starsih” sklepam, da ni mislila prizidka, mansarde ali kaj podobnega! Pac spalnico zraven mamine, kjer mami kuha, pere, krije stroske…. Pac prostor, kamor se lahko s partnerjem umakne. In glede na ta “standard”, sklepam da sta 30+! In to je spet osnova (seveda pogojena financno, ampak glede na to, da jo je peljal v drago restavracijo, nebi smel bit problem! Razen ce je en izmed tistih, ko se preserava z oblacili, avti, restavracijami, ker mu vse stroske krije mami). ker najemnina za eno garsonjero ni tako visoka! Trikrat manj v drago restavracijo na mesec in je najemnina pokrita!

in dragi gospodici, tisti, ki ste tako vzrojili, da so to visoki standardi, ce teh osnov nimate, ne samo, da niste dober ulov, zelo slab ulov ste. Good luck!

in gospodicne, ki ste tako vzrojile, zal mi je za vas, da ste se zadovoljile z manj! Brez osnov!
good luck tudi vam!

in to, da se zenska oceni, kot urejeno in atraktivno…. Moj bog sej pa ima ogledalo! Pa s tem zdaj ni zelela nicesar drugega izpostavit, kot samo poudarit njegovo nesramno reakcijo.revcek brez manir

in vsaka zenska ve… ne! Vsaka oseba ve, da v kolikor je urejena (cisti lasje in nohti, lepa koza, negovani zobje), je atraktivna!!! Pa to so stvari, za katere sminke sploh ne rabis! In dragih oblacil!

punca, prav si nardila! Minuta vec na tistem stolu bi bila izguba casa

“in dragi gospodici, tisti, ki ste tako vzrojili, da so to visoki standardi, ce teh osnov nimate, ne samo, da niste dober ulov, zelo slab ulov ste. Good luck!”

Ko nekdo uporablja to besedno zvezo “ulov” za potencialnega partnerja in s tem ga enoti kot “plen” to sigurno potrjuje stereotipnekaterih tu o tipicni zenski lovki -lovaci.

Svet ni samo crno bel,ljudje niso samo slabi ali dobri.Zenske ali moski niso samo predatorji in nebogljene zrtve.V vsakem od nas je dobro in zlo lepo in grdo konstantno prisotno kaj pa udari ven je pa dostikrat tudi trenutna situacija ali vpliv osebe,ce se seveda to dopusti.In ce ego dopusca.

zaratustra, 15.03.2022 ob 19:19

soft, 15.03.2022 ob 19:03

Anonimno 9457, 15.03.2022 ob 18:57

Glavno žensko orožje je seksapil. Večina žensk drugega niti nima za pokazat, razen svoje zunanjosti. Ko usta odpre, so jo pa same šablone in floskule, kakršne tele zgoraj pišejo. Večina žensk je popolnoma stereotipnih v izjavah, če si slišal eno, si jih slišal vsaj 95%, ki govorijo skozi njo. Taka so tudi vprašanja potem na zmenkih: vse se bolj ali manj vrti o zaposlitvi, statusu, zaslužku in stanovanjskem stanju. Sama materialna plat. Kot v srednjem veku.

Tip je najbrž iz naveličanosti teh klišejev odreagiral, kakor je, jo z dvema stavkoma postavil na realna tla in zdravo.

Zdaj pa pol ženskega mona tukaj krizira zaradi tega, ker si je en neodvisen tip upal povedat, kaj si misli o praznih ženskih lupinah.

In s tem ne le pokazal, da je puhoglav bolj kot ona, ampak še nevzgojen in nesramen, naduvan. Poznamo tudi take, brez skrbi. Lih danes sem z eno sodelavko govorila, pa omeni takega petelinčka in pravi, tako napihnjenega človeka še nisem videla … Žal vse, ki so imele stik z njim tako ali drugače, čisto isto povedo. Pa se ima za malega boga

Glej oba sta imela idejo, da bo tip padel na kolena takoj, ko jo bo videl. Pa pač ni bilo tako. No, potem je tip malo počakal, potipal, če morda pa je vsaj bistra in ne samo polna same sebe, pa se je izkazalo, da niti to ni. Najbrž se je ves večer napihovala, kako je oh in sploh, potem pa sploh, ko je še izustila nek stereotipni seznam svojih zahtev glede tipov. Ji je pač povedal, da prazne ženske, ki nimajo nič v glavi, pač ne morejo pričakovati ekskluzivnih tipov, če so še popolnoma povprečnega videza. Kar je res, pa kakorkoli obrneš. Je nesramen, ker ji je to predočil? Ne bi rekla. Če ne bi bila tako neumna, bi morda iz tega kaj potegnila in delala na sebi. Pa se je seveda sebi primerno užalila in šla.

Kaj bi pa ti rekla primadoni, ki o sebi misli, da je božji dar za moške?

Tako je – tak tip je novodobni kavalir, kot tale avtor…. Ker so nekatere današnje ženske  med leti 25-50 ubrisane princesite v stilu Instagram kokoši in sanjačic o ameriški  sanjski beli poroki. v zvezio pa niso sposobne niti zmožne ne materialno, ne čustveno prinesti nič koristnega in vse pričakujejo od “moškega stebra”, da jih bo nosil po rokah. Zakaj le – če pa ima veliko boljše alternative od takih tudi na voljo?

Pa sem ženska sicer, zelo prizemljena,  in tudi sama  bi tako odreagirala na mestu tega moškega. Ker sem tudi sama taka, kot ta moški z zmenka 🙂 Ker sem lahko, ker lahko izbiram sebi enakovrednega. Meni je  vuvodnih spoznavanjih bolj pomembno to, če je na instem inteligentnem in humornem nivoju, kot jaz, če ima vsaj nekaj enakih užitkov hobijev kot jaz ( seks, šport, potovanja, glasba, ples), redvsem pa da zna uživat in ne zatežit s kakšnimi težkimi debatami ali pša bohnedaj s prtljago preteklosti – une psihične izpovedi… Ma bejži, kdo DaFaK to v današnjih časih rabi?  Samo enkrat živiš in uživat je treba.

to je kavalir 21. stoletja, 16.03.2022 ob 08:40

Tako je – tak tip je novodobni kavalir, kot tale avtor…. Ker so nekatere današnje ženske  med leti 25-50 ubrisane princesite v stilu Instagram kokoši in sanjačic o ameriški  sanjski beli poroki. v zvezio pa niso sposobne niti zmožne ne materialno, ne čustveno prinesti nič koristnega in vse pričakujejo od “moškega stebra”, da jih bo nosil po rokah. Zakaj le – če pa ima veliko boljše alternative od takih tudi na voljo?

Pa sem ženska sicer, zelo prizemljena,  in tudi sama  bi tako odreagirala na mestu tega moškega. Ker sem tudi sama taka, kot ta moški z zmenka 🙂 Ker sem lahko, ker lahko izbiram sebi enakovrednega. Meni je  vuvodnih spoznavanjih bolj pomembno to, če je na instem inteligentnem in humornem nivoju, kot jaz, če ima vsaj nekaj enakih užitkov hobijev kot jaz ( seks, šport, potovanja, glasba, ples), redvsem pa da zna uživat in ne zatežit s kakšnimi težkimi debatami ali pša bohnedaj s prtljago preteklosti – une psihične izpovedi… Ma bejži, kdo DaFaK to v današnjih časih rabi?  Samo enkrat živiš in uživat je treba.

mišljen avtor = avtor drY

drY, 16.03.2022 ob 00:12

Zenske ste zelo pogosto prepricane, da je seks z moskim, ki vam tisto zaradi cesar si ga zelite (se) ne da, “mosko izkoriscanje zenske”. Meni ta miselnost dosti pove. Veliki vecini vem, da je tako pac “normalno”, ker so indoktrinirani pogled na svet iz zenske perspektive, iz zenskih interesov.

Ampak zveze niso to za kar jih vecina ima. Mosko zenski odnosi niso nobena harmonicna pravljica ampak neke vrste konstantno pogajanje pristranskih interesov. Od prvega kontakta pa vse do zadnjega. Do tu vse okay. Tako pac je. Neumnost je ziveti v utvarah. Hudic je v tem, da se v taksno razmisljanje ze zelo zgodaj uci zenske, da gledajo da “dobijo za kar jim ze gre”. Iz moskih pa se je naredilo popolne bebce, ki ne znajo steti do tri in verjamejo v ljubezenske pravljice. Zato so v danasnjem feminiziranem svetu praviloma tudi izkorisceni kot so dolgi in siroki. In to od prvega srecanja na dalje. Le kdo je pokril racun iz te “prestizne restavracije”, kdo se je dlje peljal, itd.

Potem pa je tu SILNA manjsina moskih, ki se te “ekonomske” dinamike se kako dobro zaveda, saj so skozi dali se pa se zensk. V procesu pa so se marsikaj naucili. Po vecini gre za tako ali drugace nadpovprecne tipe, posebneze in na poseben nacin sposobne. Sicer toliko zensk prav gotovo ne bi imeli. Tu ni kaj za filozofirati. Ceprav vem, da se vecini ze tukaj vse ustavi. Mi pa smo tisti, ki na zenske gledamo tako kot zenske sicer gledate na nas, what’s in it for me, tveganja, itd, itd. In to vam seveda ni vsec. (Stare!) zenske bi, da se moski, ki npr. rutinirano dobi pol mlajso, lepso, zenstveno, … ki mu brez kompliciranja, potratnega “zmenkovanja”, neskoncnega (job interview-type) “spoznavanja”, itd ze na prvem ali drugem srecanju rade volje razkrije “care” svojega mednozja, do recimo temu povprecne vrstnice obnasa kot povprecen naiven servilni papak, ki ga lahko manipulirate kakor vas je volja, ker je srecen, da gre po letu dni “zicanja” koncno s kaksno zenske “ven”. Mlade res financno izkoriscajo “stare” tipe. Ampak le dovolj premozne naivne papke, ki NE spadajo v kategorijo tipov o kateri govorim.

Zenske rade trdijo, da moskega vec ne potrebujejo, itd. Fine. Ampak tudi moski zenske vec ne potrebuje za prav dosti vec kot obcasni sex, ce ni interesa za ustvarjanje neke druzine. To je sodobni svet. Suhe slive, ki bi se “spoznavale”, bla bla, ena sama preracunljivost in izkoriscevalski interesi.

moški si malo preveč domišljate, da vam sex pripada že samo zato, ker jo ven na zmenek povabite. Spolnost je deljenje energij skozi telesnočustveno raven in ni namenjena vsakemu. Tipi ki žensko odpikajo na drugem zmenku ji s tem v bistvu samo uslugo naredijo, tiste ki se dajo dol z njimi, ker se ga bojijo izgubit, pa še dodatno zlorabo nad sabo delajo. Marsikdo, tudi ti, mojega pogleda na spolnost ne razumete, ampak niti nima veze. Meni to namreč veliko pove, mnogo več, kot tebi to kar si zapisal. 😉

Pa tipi ki niso sposobni spolnosti skozi čustveno raven je zagotovo niso vredni, ženska preveč njihove odlagalne slabe energije vpije in ravno zaradi tega ima že vsaka druga težave na rodilih, ki so najbolj ženski del ženskega telesa. Energija vodi vse ,energija.

Moški težko daste srce ženski, želite pa od nje njeno telo. Ženske si želijo srce, posledično delijo telo. Večina vas tako enostavne razlike v mž svetu ne razume, zato bo tu vedno sranje.  Mnogo žensk se je prilagodilo, na svojo škodo sicer, tudi ti si se prilagodil tej dinamiki.. ampak ne kaznovat ves ženski rod zato, ker te je mladega in naivnega ena bičez ranila. In če ti ne verjameš da ne obstaja nič drugega kot take bićez, je to pač tvoja težava za zdilat.

Po komentarjih sodeč je MON poln moških ki imajo t.i. good guy sindrom. Bolano…

Neprijavljena, 14.03.2022 ob 06:45

O standardih ne bom diskutirala. Vsak ima svoje. Je pa žalostno da človeku ne damo niti možnosti da bi ga spoznali, če mu manjka ena kljukica iz seznama.

Kar se tiče odzivov, si reagirala še slabše kot on. Videla si samo sebe. Lahko bi rekla da vidiš da pač tole med vama ne bo šlo. Predlagala da vsak plača pol in se potem normalno poslovila.

Katera kljukica mu pa manjka?

Stabilen, prijazen, zaposlen, nesebično, športen in ne živi pri svojih starših????

Karkoli manjka pri tem tako ozkem izboru… je luzer…

In dobro je naredila.

Športen verjetno ne misli da mora biti olimpijski zmagovalec…ampak da ni nek zarukan kavčar. …

Kaj ste se zafilozofiral ej. Kot da je življenje ena filozofija. Življenje je zelo preprosto. Kolikor se sam ceniš, toliko te bodo drugi cenili. Če sam sebe nimaš rad, se ne spoštuješ, te bodo obkrožali ljudje, ki te ne bodo imeli radi in te ne bodo spoštovali.

Ona ima vso pravico o sebi dobro misliti, se urediti, in iskati moškega, ki jo bo občudoval in cenil. Tukaj na tem forumu itak vsi vemo, da ga ne bo dobila. Ni ji pa zaradi tega treba zapravljat čas z vsakim tepcem, zlasti ne s takim, ki se očitno na normalen odgovor na vprašanje, ki ga je sam postavil, ne more zadržat in je žaljiv.

Nista se pač ujela, ona je popolnoma pravilno odreagirala in več žensk bi moralo tako hitro reagirati na taka zaničevanja. Samo več različnih možnosti za reakcijo je. On je vstala in šla. Lahko pa bi mu tudi rekla, kar bi morda naredila starejša, zrelejša in bolj samozavestna ženska, da ji žaljenje sogovornika v sproščenem pogovoru ni sprejemljivo in da ne želi nadaljevati takega pa pogovora, ker ona ni njemu rekla iščem takega in takega in to ti nisi. Samo splošno je odgovorila. On pa jo je v svojem odgovoru direktno žaljivo napadel.

Zame je tak moški ničvreden. Če je sposoben takih izjav na prvem zmenku, si ne predstavljam, kako se bo pogovarjal s svojo ženo po desetih letih zakona, ko bo imel res kakšne težave in preizkušnje v življenju in zakonu. Potem pa beremo poste kot da ima ona raka on pa spizdi. To ti je to, ta karakter moškega. Beži stran in prav si naredila.

vse, 16.03.2022 ob 11:43

Kaj ste se zafilozofiral ej. Kot da je življenje ena filozofija. Življenje je zelo preprosto. Kolikor se sam ceniš, toliko te bodo drugi cenili. Če sam sebe nimaš rad, se ne spoštuješ, te bodo obkrožali ljudje, ki te ne bodo imeli radi in te ne bodo spoštovali.

Ona ima vso pravico o sebi dobro misliti, se urediti, in iskati moškega, ki jo bo občudoval in cenil. Tukaj na tem forumu itak vsi vemo, da ga ne bo dobila. Ni ji pa zaradi tega treba zapravljat čas z vsakim tepcem, zlasti ne s takim, ki se očitno na normalen odgovor na vprašanje, ki ga je sam postavil, ne more zadržat in je žaljiv.

Nista se pač ujela, ona je popolnoma pravilno odreagirala in več žensk bi moralo tako hitro reagirati na taka zaničevanja. Samo več različnih možnosti za reakcijo je. On je vstala in šla. Lahko pa bi mu tudi rekla, kar bi morda naredila starejša, zrelejša in bolj samozavestna ženska, da ji žaljenje sogovornika v sproščenem pogovoru ni sprejemljivo in da ne želi nadaljevati takega pa pogovora, ker ona ni njemu rekla iščem takega in takega in to ti nisi. Samo splošno je odgovorila. On pa jo je v svojem odgovoru direktno žaljivo napadel.

Zame je tak moški ničvreden. Če je sposoben takih izjav na prvem zmenku, si ne predstavljam, kako se bo pogovarjal s svojo ženo po desetih letih zakona, ko bo imel res kakšne težave in preizkušnje v življenju in zakonu. Potem pa beremo poste kot da ima ona raka on pa spizdi. To ti je to, ta karakter moškega. Beži stran in prav si naredila.

Aja, kako pa ti veš, kako je pogovor potekal? Lahko da mu je točno to rekla “iščem takega in to nisi ti”. Kaj veš, kaj sta se prej pogovarjala? Lahko da ji je povedal, da pač živi pri starših, ker mu je brez veze metati denar stran za najem, da pa bo, ko spozna pravo, šel seveda z njo na svoje. Lahko da ji je povedal, da ni ravno športnik in da mu to ni prioriteta, da večkrat pozabi na gibanje, čeprav ni zaležan in debel. In če je ona glede na to potem izvalila svojo lestvico naj tipa, ji se samo vrnil milo za drago. Morda je pa ona najprej bila nesramna do njega? Seveda tega ne bo povedala, hahaha.

Mene pa zanima, kdaj gre potem taka frajla na vrt, kdaj skuha kosilo in če obvlada še kaj drugega kot šminko, kiklo in seks?

Samo sebični in arogantni hočejo nesebičnega.

Anonimno 3507, 13.03.2022 ob 22:46

V petek sem imela zmenek, ki sem se ga res veselila. Povezali so naju prijatelji, češ, da  res sodiva skupaj. No in sva se dogovorila. Povabil me je v eno res prestižno ljubljansko restavracijo in uredila sem se temu primerno. Vedno dobivam pohvale, da dobro izgledam in tako se tudi počutim, on pa je ostal mrtvo hladen. Skozi večer, kljub temu, da med nama ni bilo ravno neke kemije, se je večer kar prijetno odvijal, dokler…. Dokler me ni vprašal, kaj iščem pri moškem. Vedno sem vedela kakšen bi moral biti moj moški, zato mi odgovoriti ni bilo težko. Evo, iščem stabilnega, prijaznega, nesebičnega, zaposlenega in športnega moškega, ki ne živi več pri svojih starših. Tip me pogleda, nekajkrat premeri in mi pribije, da za tako visoke standarde bi pa morala biti res super huda bejba. Razumem, nisem mu všeč, ampak tako nesramen in žaljiv pa tudi ne bi rabil biti. In tako se je končal moj zmenek. Enostavno sem vstala, rekla adijo in odkorakala. Zdaj pa poslušam od prijateljev, kako nimam nobenih manir. On se je res potrudil, odprl denarnico, jaz pa takole. Pfff, naj vse skupaj steram v tri krasne?

Očitno si mu stopila na žulj, ker še vedno živi pri starših. Ven se meče pa s fensi restavracijami.

Iz moskih pa se je naredilo popolne bebce, ki ne znajo steti do tri in verjamejo v ljubezenske pravljice. Zato so v danasnjem feminiziranem svetu praviloma tudi izkorisceni kot so dolgi in siroki. In to od prvega srecanja na dalje. Le kdo je pokril racun iz te “prestizne restavracije”, kdo se je dlje peljal, itd.

Oh, no ja, izkoriščeni so zato, ker padajo na instagram bejbe, gelirane nohtke, kjut faco, dobro rit, umetne trepalnice in nasploh na bejbe, ki veliko dajo na zunanjost. Pa čim mlajša, tem bolje. Taki tipi iščejo seks in dobro zunanjost in babo, ki jim jo bodo drugi zavidali. Da ga bejba “izkoristi”, je normalno. Saj gre za izkoriščanje tudi z njegove strani. On hoče pozunanjeno lupino, ne briga ga njena notranjost (ki je BTW največkrat nima), ki jo bo seksal in kazal okoli, ona mu to da, zahteva pa keš in to, da jo nosi po rokah. Tukaj gre za pogodbo v bistvu, je pa res, da se ne en ne drugi tega ne zavedata in bluzita o neki ljubezni. Bah, on hoče mlado voljno telesce, ona finančno blagostanje in občudovanje. Biznis, ki se največkrat sfiži ravno zato, ker ga mešajo z ljubeznijo. Ki s tem nima čisto nič. Tipi so izkoriščani, ker tudi sami izkoriščajo.

robi9, 16.03.2022 ob 12:51

Samo sebični in arogantni hočejo nesebičnega.

In nestabilni iscejo stabilnost v partnerstvu….

Dobr smo zapel za tole temo, a 😉 ?

Me pa stil pisanja spominja na tisto, ki so ji hčerko brisali s seznama gostov, če se kdo spomni, en cajt nazaj je blo sicer.

Ko ti je rekel, da bi pa za take standarde morala biti res huda bejba, bi mu morala mirno odgovoriti, sj sem huda. Obrnila bi na hec in ovrgla njegovo misel, da ti nisi huda. Haaa, kakšna sem šele v erotičnem perilu! Pa kako huda sem lahko in kaj sem vse pripravljena narditi za mojega partnerja…tistega ko kjer bi naklonjenost bila obojestranska. pa bi mu zaprla usta. Lahko bi ga celo vprašala, kaj bi on naredil za svojo hudo bejbo, da mu ne bi ušla. Če nič drugega bi bilo malo heca, ker če morda zanj nisi bila “huda”, bi vsaj dobil občutek da si samozavestna in bi vedel, da se ti počutiš da si atraktivna. Ne pa da si odkorakala stran in pokazala samopodobo odvisno od pohvale drugih, užaljena kot kmečka nevesta…. s tem si pa si pokazala slab odnos do človeka.  Ni bilo lepo od tebe. Saj dobila sta se zato, da se malo spoznata, kaj pohecata, nekaj pojesta, lepo preživita večer, tudi če si nista ravno usojena kot partnerja na prvi pogled. Ne jemlji življenja tako hudo zares. Verjamem, da imaš zdaj problem sama pri sebi in zaradi prijateljev kaj jim boš zdaj rekla. Lahko ga pokličeš in se opravičiš, da si bila hitre jeze, da nekako zgladiš nepričakovano prehitro končano srečanje. Nič tako zelo hudega ti ni rekel. Mogoče pa samo nisi njegov tip, ali pa on ni npr. Športnik alipa živi pri starših pa se je počutil ogroženega. Jest ne bi na prvem srečanju izpostavljala, da hočem moškega, ki ne živi pri starših. To ni tako pomembno. v glavnem več bi lahko izvedela o njem tisti večer, kar je bilo namen. Kakòrkoli, iz vsake izkušnje v življenju se nekaj naučimo. Upqm, da je moje pisanje tule zate kaj koristno.

Pa še to lahko dodam, ocenjevanje človeka je danes npr. tud v službi. Letna ocena dela,  razgovor s šefom. Pa te ne bo najprej hvalil, ampak prej kritiziral, da bi ti zbil oceno. In kaj boš rekla? Zlezla pod mizo in v jok. Ne. Zavovarjala se  boš. Meni se je ravno to zgodilo in sem tako rekla svoji šefinji,  veš kaj, tako uspešne, izobražene, energičnd, prijasne do ljudi,in vsestranske sodelavke na projektih kot sem jaz ti še nisi imela in tudi ne boš več imela. Kaj misliš, koliko sem bila ocenjena za delo preteklega leta? 110%! Torej sem si s tistim odgovorom prislužila kar lepo 10 % zvišanje plače, ko mi jo je pa sprva hotla potencialno znižat. Njena kritika pa  je bila nepovezana z mojimi rezultati dela.

Zartrose izven profila, 16.03.2022 ob 11:07

moški si malo preveč domišljate, da vam sex pripada že samo zato, ker jo ven na zmenek povabite. Spolnost je deljenje energij skozi telesnočustveno raven in ni namenjena vsakemu. Tipi ki žensko odpikajo na drugem zmenku ji s tem v bistvu samo uslugo naredijo, tiste ki se dajo dol z njimi, ker se ga bojijo izgubit, pa še dodatno zlorabo nad sabo delajo. Marsikdo, tudi ti, mojega pogleda na spolnost ne razumete, ampak niti nima veze. Meni to namreč veliko pove, mnogo več, kot tebi to kar si zapisal. 😉

Pa tipi ki niso sposobni spolnosti skozi čustveno raven je zagotovo niso vredni, ženska preveč njihove odlagalne slabe energije vpije in ravno zaradi tega ima že vsaka druga težave na rodilih, ki so najbolj ženski del ženskega telesa. Energija vodi vse ,energija.

Moški težko daste srce ženski, želite pa od nje njeno telo. Ženske si želijo srce, posledično delijo telo. Večina vas tako enostavne razlike v mž svetu ne razume, zato bo tu vedno sranje.  Mnogo žensk se je prilagodilo, na svojo škodo sicer, tudi ti si se prilagodil tej dinamiki.. ampak ne kaznovat ves ženski rod zato, ker te je mladega in naivnega ena bičez ranila. In če ti ne verjameš da ne obstaja nič drugega kot take bićez, je to pač tvoja težava za zdilat.

Skoraj vsak moški je sposoben seksa skozi čustveno raven. To moški rabi enako, kot ženska. Samo vrstni red je obrnjen.

Ženska: daj mi čustva in ti bom “dala” seks.

Moški: daj mi seks in ti bom “dal” čustva.

Epilog je preplet energij ali ne. In vse je v redu, dokler se z navedenim ne trguje. Čim pride do tega pa zadeva postane zelo, zelo problematična. Ženska, ki namreč glumi in trguje s seksom (ga “da” šele takrat, ko so izpolnjeni njeni “pogoji”) ni nič boljša od moškega, ki 1x poseksa žensko in jo odvrže. Oba sta klasična manipulatorja.

Beseda da je v narekovajih zato, ker se je razvila fama, da ženska moškemu da. Ničesar mu ne da – seksa, če in ko uživa, enako kot moški. Čim “da”, je to trgovanje.

Xzav, 16.03.2022 ob 14:25

Skoraj vsak moški je sposoben seksa skozi čustveno raven. To moški rabi enako, kot ženska. Samo vrstni red je obrnjen.

Ženska: daj mi čustva in ti bom “dala” seks.

Moški: daj mi seks in ti bom “dal” čustva.

Epilog je preplet energij ali ne. In vse je v redu, dokler se z navedenim ne trguje. Čim pride do tega pa zadeva postane zelo, zelo problematična. Ženska, ki namreč glumi in trguje s seksom (ga “da” šele takrat, ko so izpolnjeni njeni “pogoji”) ni nič boljša od moškega, ki 1x poseksa žensko in jo odvrže. Oba sta klasična manipulatorja.

Beseda da je v narekovajih zato, ker se je razvila fama, da ženska moškemu da. Ničesar mu ne da – seksa, če in ko uživa, enako kot moški. Čim “da”, je to trgovanje.

pa seveda je moški tega sposoben. ženske pač ne. Četudi se spustijo tako hitro v spolnost, marsikatera obžaluje, če se iz tega ne razvije čustvena plat z njegove strani. Ampak tip je že dobil telo, kaj za vraga se bo matral še s čustvi 😁.

Mimogrede-čustev se kar tako ne more dati, ne moreš nekoga kar vzljubit.

Treba se bo pač naučit rokovat z ženskim spolom, ne pa samo zahtevat ta sex in pogojevat z-če mi na drugem tretjem zmenku ne da, jo odpikam. Krasno-to lahko pove tudi takoj v štartu, ko jo prvič povabi ven, da ga ona odpika in ne zgubljata cajta.

Kar se tiče tega da-jaz v svojih komentarjih uporabljam deljenje-torej ženska sebe deli z moškim tudi telesno in ne da mu da seksat-lahko pa rečemo udi da mu da sebe vso. 😉

Spolnost je mnogo več kot le sex!

Aja pa še ena pogosta zmota v miselnosti ljudi-sex ni potreben! To ni potreba telesa namreč, je zgolj potreba uma.. ali želja srca. telo potrebuje zgolj vodo, hrano, oblačila, da se ga neguje in da izloča kar mora izločit!

Potreba uma pa je zlo. Ker brez te potrebe ne znajo živet, ker sex izkoriščajo za antistresno terapijo. Ampak v tem primeru je sex kot bergla poškodovani nogi, kot tableta bolečini v telesu. To odvzameš pa si.. najebčkal;). Je pač treba odstranit vzrok te potrebe-ker brez sexa telo čisto lepo živi. Potreben um pač ne. Misli pa samo na svojo potrebo, kako se izpraznit-tu ni pomemben objekt praznjenja, važno je le da je in da da čimprej!

Želja srca pa nekaj lepega med dvema, ko se predajata drug drugemu in delita sebe z drug drugim. Kjer mislita drug na drugega in tudi poskrbita drug za drugega. Uživata v družbi drug drugega ker sta tu ravno zaradi drug drugega.

se pardoniram, v prvem stavku prvega zapisa se mi je zgodil škratek.. hahahaha.. pišem za telesno raven, ti pišeš za čustveno… se popravljam-moški lahko seksajo brez čustev.. lahko tudi s čustvi seveda, ampak roko na srce-do kolikih jebačic so pa imeli čustva? Sori, po dveh zmenkih čustev ne more bit! In tu ne govorim o fizični privlačnosti in kemiji pa se počita dol a še vedno na bazi telesnosti.

No ja , če si tako super ženska ,zakaj si še potem samska.?? Ha,ha.

Pač ena keš pička več…

Pa sem ženska.

New Report

Close