Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravi, da imam previsoke standarde

Pravi, da imam previsoke standarde

pa seveda so še kešpičke, ki sexajo dokler ne ulovijo, potem pa revčkom sex odvzamejo. Te pa dejansko sexa niti ne marajo, ga zgolj zlorabljajo za dosego cilja. Medtem ko demiseksualke in sapioseksualke imajo rade spolnost a z moškim s katerim so. ne kar z enim brezveznjakom, ker se mu je tič nanjo dvignil.

Odgovor na objavo uporabnika
drY, 17.03.2022 ob 01:28

Aja, pa na splosno glede seksualnosti.

Meni je kristalno jasno, da ravno ta, ki ima o temi seksualnosti najvec za povedati, o vsem skupaj najmanj ve. Se svoje seksualnost dvomim, da res dobro razume. Ko pa zacne le to prodajati kot alfa in omega resnico o “vseh”, pa je totalni adijo pamet, ki nima veze z evolucijsko biologijo oz antropologijo na splosno, in je bolj domena new agizma, ki pogosto privlaci dolgotrajno samske suhe slive, ki se debelo precenjujejo in zatk seveda sploh NE seksajo leta in leta.

Pa s tem se ne zanikam, da je ona res vse to kar trdi, da bi morali vsi biti. Ne bi bila edina. Samo kaj ko se ji vec kot ocitno niti sanja kako mali razume seksualnost 95% ljudi.

še ena tako tipična zmota-tista ki govori sproščeno o spolnosti, kaže da še kako ve kaj in kako je pri njej. Tiste ki se o spolnosti ne pogovarjajo, dajo pa noge hitro narazen pa kaže na to, da niso najbolj vešče glede svoje spolnosti. Tistim ki je spolnost tabu tema, so zagotovo zadrgnjeni v lastni seksualnosti.

“Meni je kristalno jasno, da ravno ta, ki ima o temi seksualnosti najvec za povedati, o vsem skupaj najmanj ve.”-torej, ker ti veliko o sexu govoriš, lahko to razumemo, da ti najmanj o tem veš?? 😁  

Kdor caka docaka,vsaj tako pravijo.

Domnevna avtorica te teme je sedaj odprla novo,sam da je sedaj porocena pa tip hodi k prijateljicam noci,k za njo sicer pravjo da je huda in lepa sam tip je tip potreba pa potreba…

( https://forum.over.net/forum/tema/moz-hodi-k-prostitutkam-22604093/ )

zaratustra, 15.03.2022 ob 18:20

DrY, 14.03.2022 ob 23:14

Popolnoma pricakovano so moja opazanja vse drugo kot to kar drugi, vidite, komentirate, pisete. Zakaj? Zato, ker ste poprilicno za luno. Bog se vas usmili… lol

Znanci so jima predlagali? Se pravi, da gre za “druzbeno sprejemljiv par”. To je ze prvi problem, ker gre za moskega, ki si lahko privosci “prestizno restavracijo” za nek brezvezni prvi zmenek. Ker zenska je jasno suha sliva, ki se ima za nekaj na osnovi moskih atributov. Jasno, da je bil razocaran, lol. Vam ne? Jasno, lol.

Temo menda pise zenska, o sebi. Jasno, da je zadeve olepsala, da bo izpadla frajla in zrtva hkrati. Ni vam jesno, a ne? Jasno, lol. Potrebujete podnapise??

Sedaj pa… tip… da se gre za prvi zmenek dobivati v “prestizni restavraciji”? Za tezkega multimilijonarja, ki drugega ne pozna, za gotovo ne gre. Sicer bi avtorica to omenila. Pomaga egu, lol. Torej gre za neizkusenega tipa in ali kombinacijo natvezenih/napihnjenih neumnosti o zenski, ki bi jo naj srecal. Skratka, na prve zmenke se NE hodi tam kjer sta ta sla. Zapomnite si! Ne le, ker ni poceni, ce vam se ni jasno.

Sedaj pa glede tipove hladnosti… Jaz sem v odnosu do zenske, ki jo prvic srecam, hladen, ce mi po domace povedano ni niti priblizno dovolj dobra, da bi jo zelel pofukati. Medtem, ko vidim, da se ona tega ne zaveda, ker sem mocno precenjuje.
Jasno, znanci bi skupaj spravili fosilko in tipa, ki se mu namesto na zensko sluzbo, diplome in sluzbeni kostim dvigne na zensko mladost, lepoto in zenstvenost. Ampak danasnja druzba, sodobna indoktrinirana teleta, tega vec ne razumete.

Jaz bi zenski taksno kislo na koncu spustil, ce bi imel poln kufer njene domisljavosti, v kombinaciji z neatraktivnostjo, in se mi ne bi uspelo zadrzati in bi komaj cakal, da se ona spoka stran. Ono… res bi je moral imeti POLN KUFER. Ampak tako nadutih prepotentnih suhih sliv je ze na forumu vec kot dovolj in me sploh ne preseneca, da se je eni izmed le teh to zgodilo.

Sedaj pa glede tipove hladnosti… Jaz sem v odnosu do zenske, ki jo prvic srecam, hladen, ce mi po domace povedano ni niti priblizno dovolj dobra, da bi jo zelel pofukati. Medtem, ko vidim, da se ona tega ne zaveda, ker sem mocno precenjuje.

Se popolnoma strinjam, pa sem ženska. Tu se na kilometre daleč vidi, da so znanci tipu tole bejbo očitno opisovali v presežkih, kako je huda itd., tip je temu primerno rezerviral prestiž, potem pa pride ena povprečna, ampak upedenana primadona, ki se visoko nosi. Tipu gre na jetra, zato vpraša, kaj ona od tipov pričakuje, na njen odgovor pa pove, točno to, kar si že ves čas misli, da namreč ni niti približno tako huda kot misli sama o sebi. Njemu pač do nje ni bilo in poleg tega mu je šlo na živce, da je za tako babo rezerviral to prestižno restavracijo. Očitno je na koncu mislil, da bi bila picerija dovolj dobra.:))

Kaj to pomeni “povprečna, ampak upedenana primadona, ki se visoko nosi”? A to pomeni, da ima slab genetski material? Da nima po naravi dovolj velikih jošk in dolgih nog? Če bi jo mati narava s tem obdarila, pa bi se pa lahko visoko nosila, ali kako?

Mogoče se avtorica izvornega posta res previsoko nosi. Je pa tudi res, da obstaja malo morje tipov, ki skušajo lastne pomanjkljivosti prikriti tako, da ženske obtožujejo, da preveč zahtevajo, da so lovače itd. Nekateri so prav nabrušeni v tem smislu, prepričani, da vse samo prežijo na njihov denar. Samo čakajo, da bodo žensko lahko označili za razvajenko. Morda celo sami inscenirajo situacijo, v kateri bodo to lahko to naredili. Vprašanje “Kaj pričakuješ od moškega?” je po mojem nekaj takega. Nekdo je že prej napisal, da je to past, in po mojem tudi je. Mogoče bi bilo na tako vprašanje najbolje odgovoriti, da od moškega pričakuješ, da se ne bo uklanjal tujim pričakovanjem.

Zartrose izven profila, 15.03.2022 ob 23:05

“Moski ze v prvih sekundah ve, ce mu do zenske je ali ne”-ja točno to diksi. Zato so tista nakladanja manipulatorjev iz BI sveta-mogoče enkrat nekoč nekega dne v prihodnosti bla bla blaaahhh-zgolj za lovljenje sexa pri naivnicah, ki si sfantazirajo zgodbo na njegovih besedah iz BI sveta . Tako da ženskice drage naj vam bo v pomoč, ko vam kakšen naklada da mogoče enkrat nekoč pa BI bili njegova morebitna potencialna partnerka, se z njim ne zapletajte. In zapomnite si-če je moškemu do vas, bo to celemu svetu seznanil v sedanjiku in s potrjenimi dejanji. Naredil vas bo z vašo partnerko, ne pa vam nakladal v bi svetu.

Sicer vem diksi da ti pišeš o izkoriščevalskih ženskah, jaz pa o izkoriščevalskih moških.

V kakšnem smislu ‘do ženske je ali ni’? V par sekundah ne moreš ugotoviti, ali je nekdo zanimiva oseba, ali se drži dogovorov, ali je prijateljske sorte in zanesljive itd. Če so kriteriji, po katerih izbirate ženske, zgolj taki, ki jih lahko preverite v par sekundah, potem se ne moreš pritoževati, da so v tvojem svetu same puhloglavke.

To, da clovek ne zmore drugega kot, da izhaja striktno iz sebe, preprican, da cel svet fukcionira kot on, je pokazatelj se pa se slabih lastnosti. Tako osebnostnih kot pomanjkanje znanja oz. razumevanja kompleksnosti problematike. Grobo povedano, navaden omejen prepotentnez je.

Kaj ces bolj norega kot aseksualeca, ki je sveto preprican, da so vsi seksualci totalni bedaki, ki si iz tega ali onega motiva zelijo naskakovati drugo osebo. Ali homoseksualca, ki ima vse hetero osebe za patolosko odpiljene. Ali xyseksualca, ki celemu svetu razlaga kako abnormalni so, ker… Ja, taksni ljudje so med nami. In imajo se za boljse, pametnejse, moralnejse, itd. Some f’d up world…
Realnost je pac ta, da zivimo v kompleksnem svetu. In v tem svetu to, da se zenska ali moski ze na prvem, tretjem ali sele 100-tem zmenku dol da, ni nobena garancija za karkoli, niti nujno pove nekaj dobrega ali slabega ali… Ljudje smo si razlicni. Dinamika vsakega spoznavanja je razlicna. Kar nekdo naredi z eno osebo, se ne naredi z vsako.
Ravno zaradi te silne kompleksnosti je bore malo ljudi, ki imajo dovolj izkusenj ter sirine in globina razumevanja dating dinamike, da lahko na to temo kaj dosti tehtnega povedo. Ker ogromna vecina pac zgolj brez obcutka brca v temo.
V praksi pa je najbolj pomembno, da vsak pri sebi ugotovi kaj mu in kaj mu NE ustreza. S kaksnimi osebami zeli imeti opravka in s kaksnimi osebami ne. Pa ne gre za to, da bi vsi imeli neke 100% sposobnosti precenjevanja vseh drugih, in to v roku keks. Gre bolj za to, da kolikor pac zmoremo cim bolj uspesno fitriramo. Pri cemer se zavedamo, da bomo kdaj mimo ustrelili, narobe ocenili, bili pozitivno ali negativno preseneceni, itd, itd. In v te namene si (nekateri) ljudje pomagamo z raznimi nenapisanimi pravili, ki jih obcasno tudi prekrsimo, saj se dobro zavedamo kompleksnosti realnosti.
Posebnost danasnjega sveta pa je tudi to, da vecina moskih lahko komaj kaj izbira. Zenske pa zaradi hudega precenjevanja spet jeb.ejo malo drugacnega jeza.  Ampak tako v bistvu spet pridemo do zacetka, da so zadeve sila individualne. Da se splon ne spuscam v golo dejstvo, da velika vecina ljudi obeh spolov verjame v ene same neumnosti, ko je govora o zvezah. Ker to je potem ze druga tema.

Odlično napisano.

Ne morem pozabiti, ko so starčka pri 90 spraševali o receptu za dolg in srečen zakon. Z ženo je bil poročen, piši reci, 70 let. Novinarka je, malo sanjavo in romantično, dodala: “To ste pa morali že takrat izbrati eno tako, s katero sta si zelo podobna tako po vrednotah in interesih.”

Stari debelo pogleda in odvrne: “O čem govorite? V celotnem zakonu sem imel občutek, da sem poročen s sedmimi različnimi ženskami.”

DrY, 18.03.2022 ob 04:45

To, da clovek ne zmore drugega kot, da izhaja striktno iz sebe, preprican, da cel svet fukcionira kot on, je pokazatelj se pa se slabih lastnosti. Tako osebnostnih kot pomanjkanje znanja oz. razumevanja kompleksnosti problematike. Grobo povedano, navaden omejen prepotentnez je.

Kaj ces bolj norega kot aseksualeca, ki je sveto preprican, da so vsi seksualci totalni bedaki, ki si iz tega ali onega motiva zelijo naskakovati drugo osebo. Ali homoseksualca, ki ima vse hetero osebe za patolosko odpiljene. Ali xyseksualca, ki celemu svetu razlaga kako abnormalni so, ker… Ja, taksni ljudje so med nami. In imajo se za boljse, pametnejse, moralnejse, itd. Some f’d up world…
Realnost je pac ta, da zivimo v kompleksnem svetu. In v tem svetu to, da se zenska ali moski ze na prvem, tretjem ali sele 100-tem zmenku dol da, ni nobena garancija za karkoli, niti nujno pove nekaj dobrega ali slabega ali… Ljudje smo si razlicni. Dinamika vsakega spoznavanja je razlicna. Kar nekdo naredi z eno osebo, se ne naredi z vsako.
Ravno zaradi te silne kompleksnosti je bore malo ljudi, ki imajo dovolj izkusenj ter sirine in globina razumevanja dating dinamike, da lahko na to temo kaj dosti tehtnega povedo. Ker ogromna vecina pac zgolj brez obcutka brca v temo.
V praksi pa je najbolj pomembno, da vsak pri sebi ugotovi kaj mu in kaj mu NE ustreza. S kaksnimi osebami zeli imeti opravka in s kaksnimi osebami ne. Pa ne gre za to, da bi vsi imeli neke 100% sposobnosti precenjevanja vseh drugih, in to v roku keks. Gre bolj za to, da kolikor pac zmoremo cim bolj uspesno fitriramo. Pri cemer se zavedamo, da bomo kdaj mimo ustrelili, narobe ocenili, bili pozitivno ali negativno preseneceni, itd, itd. In v te namene si (nekateri) ljudje pomagamo z raznimi nenapisanimi pravili, ki jih obcasno tudi prekrsimo, saj se dobro zavedamo kompleksnosti realnosti.
Posebnost danasnjega sveta pa je tudi to, da vecina moskih lahko komaj kaj izbira. Zenske pa zaradi hudega precenjevanja spet jeb.ejo malo drugacnega jeza.  Ampak tako v bistvu spet pridemo do zacetka, da so zadeve sila individualne. Da se splon ne spuscam v golo dejstvo, da velika vecina ljudi obeh spolov verjame v ene same neumnosti, ko je govora o zvezah. Ker to je potem ze druga tema.

Daj zapri gofljo, natepavaš ženske katerim so scali in srali v usta skupinsko in se s tem hvališ

diksi če živimo v kompleksnem svetu, je zelo zanimivo, da vse ženske mečeš v isti koš… sam sebi nasprotuješ s tem. Jaz ti zgolj pišem, da obstaja več vrst žensk, ti pa pač opisuješ zgolj te, kešpičkice, ki jih privlačiš zaradi svoje prve izkušnje ljubavne in vsaka na novo ti potrjuje da so vse take. Kdo potem izhaja zgolj iz sebe? Jaaaahhh.. Zato ne pišem iz sebe, ampak pišem nasplošno o ženskem svetu inta je tak kot sem že napisala, večkrat.  Ti pa zgolj o nekem delu, o sodobno prilagojenem delu.

in sodobni tipi kot si ti, še sam si pisal, žensko pač besedno okoli prinašate da vam da kar želite poližete med in potem spizdite. No o takih tipih pa jaz pišem in nikdar ne trdim, da so vsi taki. Ker niso. Tudi vse te ženske, ki jih okoli prinesete, niso kešpičke, so pa naivne, ker so vam nasedle, vašim praznim besedam na katerih so si napletle svojo zgodbo. Čustveno zgodbo. To vi počnete-vzbujate v njih čustva, one dajo noge narazen, vi kmalu spizdite. Zato pa toliko po monu beremo in v reali slišimo, kako so te ženske potem ostale same v bolečini, ker so mislile, da jih ima rad. Toliko o tvoji teoriji ženskega sveta.

Stvar je v tem, da potrebuješ ob sebi nekoga, ki ti bo dvignil življenjski nivo. To pa pomeni za vsakogar nekaj drugega, ker ima vsak drugačne prioritete.

Dejstvo pa je, da moraš tudi ti partnerju isto dvigniti nivo življenja, na področjih ki jih on ceni. Tukaj se pa zaplete, ker težko se najdeta dva ki se tako ujemata, da sta eden drugemu dodana vrednost.

Vedno se nekdo šlepa zraven. Ali moški na zelo skrbni ženski, ali pa ženska na uspešnem moškemu. Tako da resnično, ženski nič ne pomeni moški, ki ji ni dodana vrednost in nima kaj s takšnim počet. Vlekel jo bo navzdol in še skrbeti mora zanj kot za otroka. Uspešen moški pa tudi nima kaj z žensko, ki bi se samo šlepala na njemu oz. takšnih jih ima lahko kolikor hoče.

Najdi pravo kombinacijo je huje kot zadeti na loteriji.

Zartrose izven profila, 18.03.2022 ob 10:18

diksi če živimo v kompleksnem svetu, je zelo zanimivo, da vse ženske mečeš v isti koš… sam sebi nasprotuješ s tem. Jaz ti zgolj pišem, da obstaja več vrst žensk, ti pa pač opisuješ zgolj te, kešpičkice, ki jih privlačiš zaradi svoje prve izkušnje ljubavne in vsaka na novo ti potrjuje da so vse take. Kdo potem izhaja zgolj iz sebe? Jaaaahhh.. Zato ne pišem iz sebe, ampak pišem nasplošno o ženskem svetu inta je tak kot sem že napisala, večkrat.  Ti pa zgolj o nekem delu, o sodobno prilagojenem delu.

in sodobni tipi kot si ti, še sam si pisal, žensko pač besedno okoli prinašate da vam da kar želite poližete med in potem spizdite. No o takih tipih pa jaz pišem in nikdar ne trdim, da so vsi taki. Ker niso. Tudi vse te ženske, ki jih okoli prinesete, niso kešpičke, so pa naivne, ker so vam nasedle, vašim praznim besedam na katerih so si napletle svojo zgodbo. Čustveno zgodbo. To vi počnete-vzbujate v njih čustva, one dajo noge narazen, vi kmalu spizdite. Zato pa toliko po monu beremo in v reali slišimo, kako so te ženske potem ostale same v bolečini, ker so mislile, da jih ima rad. Toliko o tvoji teoriji ženskega sveta.

Glej, jaz vem, da vas je ogromna vecina kolosalnih bedakov, ki zivite v svojem fantazijskem svetu prepricanj, ki z realnostjo seveda nimajo nic. Za kaj vec nimate ne znanja, saj vam je koncept vsezivljenskega izobrazevanja popolnoma tuj, kaj sele izkusenj. Kar vam pa se ne preprecuje, da svoja prepricanja prodajate kot dragocene zakljucke. In ta ista vecina, ki je na vasem nivoju, se z njimi seveda z lahkoto poistoveti in vam bo dosti prej prikimavala kot pa npr. meni.

In, ko ti npr. na temo spolnosti pokazem kako plitka si, kako pojma o pojmu nimas, pac presaltas na drugo temo. S klasicnim natolcevanjem o “mojih” caskpickah. Naslednjic bodo na programu “radodajke”, pa kur.be, pa… zato ker svet vas simpletonov se vrti okoli enih in te istih neumnih prepricanj.

Ves zakaj jaz zivim svoje sanje? Zivljenje, ki ga velika vecina vrstnikov, ne glede na starost, niti sanjati ne more. Ker za razliko o velike vecine precej vec vem, zmorem in si upam. Vecina vas pa najvec kar zmorete je, da zamahnete z roke, ces, vse to je znanstvena fantastika. Ali pac zgoraj omenjena slovenska klasika o cash picka in ostali BS, ki ga ze 10 let prodajate. Sicer pa ste tako indoktrinirani v toliko kolosalnih neumnosti, da tako kot ti pac prodajate svoja omejena prepricanja o velecenjenih resnih zvezah, neskoncnemu aseksualnemu spoznavanju, itd. Skratka, dlje kot ste od moje realnosti, bolj glasni ste.

Ljudje pac izhajate iz naivnega indoktriniranega prepricanja, da je leta 2022 moski ideal (se vedno) vsezivljenska “resna zveza” z neko kvazi “enakovredno” vrstnico in “resno zivljenje” karkoli si pod tem ze predstavljate. Ajmo reci, tista zgodbica o hiski, ograji, psu in otroku ali dvema. In vsak papak, ki mu je to domet, izkoristi druge, ce ne prvo priloznost, da v tovrstni utvari vsaj nekaj casa tudi zivi. In, jasno, ce clovek izhaja iz taksnega prepricanja, ne more videti prav nic dobrega v zivljenju, ki s to utopicno iluzijo nima nic skupnega.

Ker sprocesiram se pa se zensk, imam vsake toliko opravka tudi z “zrelimi” zenskami, ki so do ~10 let mlajse. Zgodbe se sicer razlikujejo. Skupno pa imajo predvsem eno zanimivo tocko. Vsem tem zenskam se zdi edino normalno, da moski mojih let “izbere” eno taksno kot so same. Ker one same sebe dejansko vidijo kot moj “match”. Da bo ironija se toliko vecja, pa je marsikatera celo prepricana, da bi jaz moral biti celo srecen, da bi jo “dobil”. Tako sem eni taksni “kvazi” vrstnici vceraj pokazal slike treh bivsih punc, da dojame kako zelo je za luno kar se tice najine “primernosti”, se je v shoku kar sesedla. Namrec, VSE so precej lepse od njene starejse hcere, sicer vrstnice mojih bivsih, kaj sele nje. No, ena izmed teh deklet je se vedno aktualna. Pa tudi z ostalima sem se vedno v stiku. In, ne, niti po nekih moskih atributih uspesnosti, pameti, itd te moje bivse niso v primerjavi s to zensko luzerke. Celo bolj zenstvene so, fleksibilne, sproscene, igrive, seksualne, ni da ni. Niti sem za to, da sem z njimi bil, moram karkoli zapravljati.

Zakaj omenjam to zgodbo? Ker sem podobno ze tolikokrat dozivel. “Zrele” zenske ste tako abnormalno za luno, tako absurdno se precenjujete, tako pojma o pojmu nimate kar se tice zvez, svoje “vrednosti”, “osvajanja” tipa, “primernosti”, enakovrednosti, … da vas gre opisati z eno samo besedo, ste DELUSIONAL. Primerne ste za “izlet” na trznico, lol.

partner dodana vrednost, 18.03.2022 ob 10:57

Stvar je v tem, da potrebuješ ob sebi nekoga, ki ti bo dvignil življenjski nivo. To pa pomeni za vsakogar nekaj drugega, ker ima vsak drugačne prioritete.

Dejstvo pa je, da moraš tudi ti partnerju isto dvigniti nivo življenja, na področjih ki jih on ceni. Tukaj se pa zaplete, ker težko se najdeta dva ki se tako ujemata, da sta eden drugemu dodana vrednost.

Vedno se nekdo šlepa zraven. Ali moški na zelo skrbni ženski, ali pa ženska na uspešnem moškemu. Tako da resnično, ženski nič ne pomeni moški, ki ji ni dodana vrednost in nima kaj s takšnim počet. Vlekel jo bo navzdol in še skrbeti mora zanj kot za otroka. Uspešen moški pa tudi nima kaj z žensko, ki bi se samo šlepala na njemu oz. takšnih jih ima lahko kolikor hoče.

Najdi pravo kombinacijo je huje kot zadeti na loteriji.

To teorijo o “dodani vrednosti” prenesimo na prvi zmenek, kjer skoraj vsaka zenska se vedno pricakuje, da je moski tisti, ki placa na vec ali manj vseh frontah, ne le v denarju. To vam je tudi odraz dinamike “dodane vrednosti” v vecini zvez, kjer je moski zavrgljivi zenskim interesom podrejeni servilni papak z omejenim rokom trajanja.

drY, 19.03.2022 ob 22:34

Glej, jaz vem, da vas je ogromna vecina kolosalnih bedakov, ki zivite v svojem fantazijskem svetu prepricanj, ki z realnostjo seveda nimajo nic. Za kaj vec nimate ne znanja, saj vam je koncept vsezivljenskega izobrazevanja popolnoma tuj, kaj sele izkusenj. Kar vam pa se ne preprecuje, da svoja prepricanja prodajate kot dragocene zakljucke. In ta ista vecina, ki je na vasem nivoju, se z njimi seveda z lahkoto poistoveti in vam bo dosti prej prikimavala kot pa npr. meni.

In, ko ti npr. na temo spolnosti pokazem kako plitka si, kako pojma o pojmu nimas, pac presaltas na drugo temo. S klasicnim natolcevanjem o “mojih” caskpickah. Naslednjic bodo na programu “radodajke”, pa kur.be, pa… zato ker svet vas simpletonov se vrti okoli enih in te istih neumnih prepricanj.

Ves zakaj jaz zivim svoje sanje? Zivljenje, ki ga velika vecina vrstnikov, ne glede na starost, niti sanjati ne more. Ker za razliko o velike vecine precej vec vem, zmorem in si upam. Vecina vas pa najvec kar zmorete je, da zamahnete z roke, ces, vse to je znanstvena fantastika. Ali pac zgoraj omenjena slovenska klasika o cash picka in ostali BS, ki ga ze 10 let prodajate. Sicer pa ste tako indoktrinirani v toliko kolosalnih neumnosti, da tako kot ti pac prodajate svoja omejena prepricanja o velecenjenih resnih zvezah, neskoncnemu aseksualnemu spoznavanju, itd. Skratka, dlje kot ste od moje realnosti, bolj glasni ste.

s pisanjem kažeš zgolj svojo plitkost, tudi z podtikanjem stvari, ki z mano nimajo veze. In ravno iz tega vidika nisi zmožen vidt dejanske celotne reale, ki je mnogo širša od žensk katere ti privlačiš v svoj lajf. Sam si povedal, da si se prilagodil sodobnemu svetu-iz tega izhaja, da si ti indoktriniran, ker si popustil ne pa da živiš svoje sanje. Kar pošeravfi po sebi, če si dovolj močan, da se soočiš sam s sabo.

No jaz raje ostajam zvesta sebi in “starokopitna” kot pa da se indoktriniram z sodobnim svetom, kjer se časti kurbarija, varanja, neodgovornost, laganja, nesposobnost podpore itd itn.

Amen. Ne bi mogel bolje napisati. Loterija.

Čisto normalni kriteriji …ok, če človek je zaposlen v bližini bivališča staršev, imajo oni (veliko) hišo in on živi pri njih, prišpara tisto, kar bi dal za najemnino, tudi nič narobe po mojem mnenju. V kolikor ženska živi na svojem, je zaposlena, je sama s svojim delom bila sposobna financirati stanovanje ali ga financira pa okej, ima kriterije dobiti nekoga, ki je na podobnem kot ona, fair enough.

Sponzoruše ne preživijo brez sponzorja. V tem stilu tudi poteka komunikacija, spoznavanje in hotenja. Vsakokrat pomislim, zakaj se ženske tako rihtajo (beri: prikrivajo lepotne napake) in potem to še javno izpostavljajo. Že vem; lepa si si bila tisti trenutek, ko si se pogledala v ogledalo, predno s kg ličil na faci odhitela na zmenek.

Zartrose izven profila, 20.03.2022 ob 12:34

s pisanjem kažeš zgolj svojo plitkost, tudi z podtikanjem stvari, ki z mano nimajo veze. In ravno iz tega vidika nisi zmožen vidt dejanske celotne reale, ki je mnogo širša od žensk katere ti privlačiš v svoj lajf. Sam si povedal, da si se prilagodil sodobnemu svetu-iz tega izhaja, da si ti indoktriniran, ker si popustil ne pa da živiš svoje sanje. Kar pošeravfi po sebi, če si dovolj močan, da se soočiš sam s sabo.

No jaz raje ostajam zvesta sebi in “starokopitna” kot pa da se indoktriniram z sodobnim svetom, kjer se časti kurbarija, varanja, neodgovornost, laganja, nesposobnost podpore itd itn.

Mone, ki meni ocitate podtikanja, ze leta ne pocnete drugega kot ravno to, podtikate. V bistve je to vse kar pocnete. Zakaj? Zato, ker nisem kot vi. Na to drugacnost ste celo sila ponosni. Imate se za bjse in bla bla. Prebavljati pa se ne moremo, ker sem na svojo drugacnost ponosen tudi sam. Toliko bolj seveda, ker ne gre zgolj za neko filozovstvo prepricanje. Gre za to, da ravno zaradi vsega kar sem uzivam zelo otipljivo kvaliteto zivljenja. Jasno, da vasa redna podtikanja, neumne flaskule indoktriniranih vernikov v ljubezenske neumnosti, zato dozivljam kvecjemu kot butalke flance. Namrec, z mojo realnostjo nimajo nobene veze. Dosti pa povedo o zblojenosti vecine, ki temu primerno potem tudi zivi.

Kot pravi butalci pa svoji veri v ideoske neumnosti potem nadevate visoko letece nazive kot je ta “zvesta sem sama sebi”, da se sami sebi zdite boljsi od… koga? Ker drugi pa… kaj… sebi nismo zvesti? Komu pa smo?

Flances lahko kolikor hoces, tako kot ostali. Povelicujes sebe, s podtikanji in metodo slamnatega moza druge pomanjsujes, itd. Ampak na koncu, ko forum zapres, si se vedno sama, brez tistega kar si zelis. Verjetnost, da se to spremeni, pa je iz leta v leto manjsa. Zakaj? Preblem sodobne delusional zenske, ki se absurdno precenjuje. Ves koliko sem vas ze srecal… lol

Medtem, ko jaz zivim. Ne tako kot ste prepricani, da bi moral. Niti tako kot mislite, da zivim, da si me lahko cim bolj nikakvo predstavljate. Zivim bolje kot sem si kadarkoli predstavljal, da mi bo uspelo. Pa to nima veze z neumnostmi v katere sami verjamete, da pomenijo “dobro zivljenje”.

drY, 20.03.2022 ob 15:11

Mone, ki meni ocitate podtikanja, ze leta ne pocnete drugega kot ravno to, podtikate. V bistve je to vse kar pocnete. Zakaj? Zato, ker nisem kot vi. Na to drugacnost ste celo sila ponosni. Imate se za bjse in bla bla. Prebavljati pa se ne moremo, ker sem na svojo drugacnost ponosen tudi sam. Toliko bolj seveda, ker ne gre zgolj za neko filozovstvo prepricanje. Gre za to, da ravno zaradi vsega kar sem uzivam zelo otipljivo kvaliteto zivljenja. Jasno, da vasa redna podtikanja, neumne flaskule indoktriniranih vernikov v ljubezenske neumnosti, zato dozivljam kvecjemu kot butalke flance. Namrec, z mojo realnostjo nimajo nobene veze. Dosti pa povedo o zblojenosti vecine, ki temu primerno potem tudi zivi.

ne, jaz se nimam za boljšo, kot spet hočeš podtaknit-zgolj nisem padla pod indoktrinacijo sodobnega sveta ampak ostajam zvesta sebi in mi niso sanje fukarjenje naokoli dosežene z laganjem. Cilj dosežen z laganjem je dreka vreden! Ne pa za hvalit se z njim.

Vem pa kdo sem in kaj ne in kaj lahko dam-zato mi pač ne morete podtaknit nekaj kar ne paše k meni, vsilit nekaj kar nimam namena naredit-in kot taka pač nisem primeren plen sodobnih moških. Čeprav so tudi poskušali kljub svarilu, da sem pretrd oreh za stret me. Bebci, so mi zgolj pokazali na kak način delujejo, da poznam vse vaše lovilne zanke. Ga ni junaka ki bi mene ujel, če sama tako ne bi hotela! Ampak tak me ne bi ujel ampak bi sama sebe delila z njim, ker bi jaz tako hotela in želela.

Živim pa tudi jaz. Da si ne boš domišljal, da si vsi želimo tvoj način življenja. Meni ni nikoli dišal, tako da je tudi ta tvoj zapis čisto stanje indoktrinacije.

In ti, ki si sam zase povedal, da si se prilagodil sodobnemu stanju/svetu, pač nisi zvest sebi. Prilagoditev ni enako zvest sam sebi!

Zartrose izven profila, 20.03.2022 ob 15:46

ne, jaz se nimam za boljšo, kot spet hočeš podtaknit-zgolj nisem padla pod indoktrinacijo sodobnega sveta ampak ostajam zvesta sebi in mi niso sanje fukarjenje naokoli dosežene z laganjem. Cilj dosežen z laganjem je dreka vreden! Ne pa za hvalit se z njim.

Vem pa kdo sem in kaj ne in kaj lahko dam-zato mi pač ne morete podtaknit nekaj kar ne paše k meni, vsilit nekaj kar nimam namena naredit-in kot taka pač nisem primeren plen sodobnih moških. Čeprav so tudi poskušali kljub svarilu, da sem pretrd oreh za stret me. Bebci, so mi zgolj pokazali na kak način delujejo, da poznam vse vaše lovilne zanke. Ga ni junaka ki bi mene ujel, če sama tako ne bi hotela! Ampak tak me ne bi ujel ampak bi sama sebe delila z njim, ker bi jaz tako hotela in želela.

Živim pa tudi jaz. Da si ne boš domišljal, da si vsi želimo tvoj način življenja. Meni ni nikoli dišal, tako da je tudi ta tvoj zapis čisto stanje indoktrinacije.

In ti, ki si sam zase povedal, da si se prilagodil sodobnemu stanju/svetu, pač nisi zvest sebi. Prilagoditev ni enako zvest sam sebi!

Prepricanje, da je predpogoj za “fukarjenje” laganje, je zgolj podtikanje. Po drugi strani pa je obnasanje po “pravilih” 19 stoletja leta 2022 na nivoju lajanja v luno.

Ampak pri tebi se ustavi ze tam kjer enacis moske in zenske “ideale”. Moski ideal je kar gayi tudi zivijo. Ne zgubljajo denarja na kavice, pijace, vecerje, izletke, … Dobijo se, hlace dol in pici. Ne vsi. Jasno. Zato pa skoraj vsi. Zenske… druga zgodba.

Moski ideal je kar gayi tudi zivijo. Ne zgubljajo denarja na kavice, pijace, vecerje, izletke, … Dobijo se, hlace dol in pici. Ne vsi. Jasno. Zato pa skoraj vsi. Zenske… druga zgodba.

Za razliko od moškega, ženska lahko zanosi. Zato se večina ne daje kar dol s komerkoli, ker so posledice lahko hude. Ti maš res neke najstniške probleme, model. Izživi svoje sanje s pedri, samo pazi na SPB, ker tudi to ni hec.

Pa če bi bil res v koraku s časom, kot misliš da si, bi vedel da sedaj nihče ne hodi na neke večerje in draga kosila na zmenke. Lahko je zastonj, oz. plača tisti, ki povabi. Sam si kriv če vabiš v drage restavracije in se hočeš pokazati na ta način.

drY, 20.03.2022 ob 16:15

Prepricanje, da je predpogoj za “fukarjenje” laganje, je zgolj podtikanje. Po drugi strani pa je obnasanje po “pravilih” 19 stoletja leta 2022 na nivoju lajanja v luno.

Ampak pri tebi se ustavi ze tam kjer enacis moske in zenske “ideale”. Moski ideal je kar gayi tudi zivijo. Ne zgubljajo denarja na kavice, pijace, vecerje, izletke, … Dobijo se, hlace dol in pici. Ne vsi. Jasno. Zato pa skoraj vsi. Zenske… druga zgodba.

pa saj tako delujete.. z namenom vržene besede, ki dopuščajo z druge strani fantaziranje o morebitni vezi je pač tudi laganje. ;).

Pravila, kakšna pravila? Pravilo sodobnega sveta je itak kurbanje!

Idealov pa nimam, haloo jaz sem realistka ne naivna romantičarka. 😁.. so mi pa lovači sexa sami odkrivali svoje skrivnosti zapeljevanja, samo kaj ko so lovili napačno hahahaha.. tko čisto realno 😉

Kdo, vraga, ki toliko klobasa na nekem drugorazrednem forumu, kot tale drY, pa ima res kvalitetno življenje z raznoraznimi ženskami?

Daj no daj, forumski nakladači so vedno luzerji, ki manko resničnih doživetij v svojem življenju kompenzirajo z pisanjem pravljic po forumih.

New Report

Close