Pravi, da imam previsoke standarde
Zartrose izven profila, 20.03.2022 ob 17:34
drY, 20.03.2022 ob 16:15
Zartrose izven profila, 20.03.2022 ob 15:46
drY, 20.03.2022 ob 15:11
Zartrose izven profila, 20.03.2022 ob 12:34
drY, 19.03.2022 ob 22:34
Zartrose izven profila, 18.03.2022 ob 10:18
diksi če živimo v kompleksnem svetu, je zelo zanimivo, da vse ženske mečeš v isti koš… sam sebi nasprotuješ s tem. Jaz ti zgolj pišem, da obstaja več vrst žensk, ti pa pač opisuješ zgolj te, kešpičkice, ki jih privlačiš zaradi svoje prve izkušnje ljubavne in vsaka na novo ti potrjuje da so vse take. Kdo potem izhaja zgolj iz sebe? Jaaaahhh.. Zato ne pišem iz sebe, ampak pišem nasplošno o ženskem svetu inta je tak kot sem že napisala, večkrat. Ti pa zgolj o nekem delu, o sodobno prilagojenem delu.
in sodobni tipi kot si ti, še sam si pisal, žensko pač besedno okoli prinašate da vam da kar želite poližete med in potem spizdite. No o takih tipih pa jaz pišem in nikdar ne trdim, da so vsi taki. Ker niso. Tudi vse te ženske, ki jih okoli prinesete, niso kešpičke, so pa naivne, ker so vam nasedle, vašim praznim besedam na katerih so si napletle svojo zgodbo. Čustveno zgodbo. To vi počnete-vzbujate v njih čustva, one dajo noge narazen, vi kmalu spizdite. Zato pa toliko po monu beremo in v reali slišimo, kako so te ženske potem ostale same v bolečini, ker so mislile, da jih ima rad. Toliko o tvoji teoriji ženskega sveta.
Glej, jaz vem, da vas je ogromna vecina kolosalnih bedakov, ki zivite v svojem fantazijskem svetu prepricanj, ki z realnostjo seveda nimajo nic. Za kaj vec nimate ne znanja, saj vam je koncept vsezivljenskega izobrazevanja popolnoma tuj, kaj sele izkusenj. Kar vam pa se ne preprecuje, da svoja prepricanja prodajate kot dragocene zakljucke. In ta ista vecina, ki je na vasem nivoju, se z njimi seveda z lahkoto poistoveti in vam bo dosti prej prikimavala kot pa npr. meni.
In, ko ti npr. na temo spolnosti pokazem kako plitka si, kako pojma o pojmu nimas, pac presaltas na drugo temo. S klasicnim natolcevanjem o “mojih” caskpickah. Naslednjic bodo na programu “radodajke”, pa kur.be, pa… zato ker svet vas simpletonov se vrti okoli enih in te istih neumnih prepricanj.
Ves zakaj jaz zivim svoje sanje? Zivljenje, ki ga velika vecina vrstnikov, ne glede na starost, niti sanjati ne more. Ker za razliko o velike vecine precej vec vem, zmorem in si upam. Vecina vas pa najvec kar zmorete je, da zamahnete z roke, ces, vse to je znanstvena fantastika. Ali pac zgoraj omenjena slovenska klasika o cash picka in ostali BS, ki ga ze 10 let prodajate. Sicer pa ste tako indoktrinirani v toliko kolosalnih neumnosti, da tako kot ti pac prodajate svoja omejena prepricanja o velecenjenih resnih zvezah, neskoncnemu aseksualnemu spoznavanju, itd. Skratka, dlje kot ste od moje realnosti, bolj glasni ste.
s pisanjem kažeš zgolj svojo plitkost, tudi z podtikanjem stvari, ki z mano nimajo veze. In ravno iz tega vidika nisi zmožen vidt dejanske celotne reale, ki je mnogo širša od žensk katere ti privlačiš v svoj lajf. Sam si povedal, da si se prilagodil sodobnemu svetu-iz tega izhaja, da si ti indoktriniran, ker si popustil ne pa da živiš svoje sanje. Kar pošeravfi po sebi, če si dovolj močan, da se soočiš sam s sabo.
No jaz raje ostajam zvesta sebi in “starokopitna” kot pa da se indoktriniram z sodobnim svetom, kjer se časti kurbarija, varanja, neodgovornost, laganja, nesposobnost podpore itd itn.
Mone, ki meni ocitate podtikanja, ze leta ne pocnete drugega kot ravno to, podtikate. V bistve je to vse kar pocnete. Zakaj? Zato, ker nisem kot vi. Na to drugacnost ste celo sila ponosni. Imate se za bjse in bla bla. Prebavljati pa se ne moremo, ker sem na svojo drugacnost ponosen tudi sam. Toliko bolj seveda, ker ne gre zgolj za neko filozovstvo prepricanje. Gre za to, da ravno zaradi vsega kar sem uzivam zelo otipljivo kvaliteto zivljenja. Jasno, da vasa redna podtikanja, neumne flaskule indoktriniranih vernikov v ljubezenske neumnosti, zato dozivljam kvecjemu kot butalke flance. Namrec, z mojo realnostjo nimajo nobene veze. Dosti pa povedo o zblojenosti vecine, ki temu primerno potem tudi zivi.
ne, jaz se nimam za boljšo, kot spet hočeš podtaknit-zgolj nisem padla pod indoktrinacijo sodobnega sveta ampak ostajam zvesta sebi in mi niso sanje fukarjenje naokoli dosežene z laganjem. Cilj dosežen z laganjem je dreka vreden! Ne pa za hvalit se z njim.
Vem pa kdo sem in kaj ne in kaj lahko dam-zato mi pač ne morete podtaknit nekaj kar ne paše k meni, vsilit nekaj kar nimam namena naredit-in kot taka pač nisem primeren plen sodobnih moških. Čeprav so tudi poskušali kljub svarilu, da sem pretrd oreh za stret me. Bebci, so mi zgolj pokazali na kak način delujejo, da poznam vse vaše lovilne zanke. Ga ni junaka ki bi mene ujel, če sama tako ne bi hotela! Ampak tak me ne bi ujel ampak bi sama sebe delila z njim, ker bi jaz tako hotela in želela.
Živim pa tudi jaz. Da si ne boš domišljal, da si vsi želimo tvoj način življenja. Meni ni nikoli dišal, tako da je tudi ta tvoj zapis čisto stanje indoktrinacije.
In ti, ki si sam zase povedal, da si se prilagodil sodobnemu stanju/svetu, pač nisi zvest sebi. Prilagoditev ni enako zvest sam sebi!
Prepricanje, da je predpogoj za “fukarjenje” laganje, je zgolj podtikanje. Po drugi strani pa je obnasanje po “pravilih” 19 stoletja leta 2022 na nivoju lajanja v luno.
Ampak pri tebi se ustavi ze tam kjer enacis moske in zenske “ideale”. Moski ideal je kar gayi tudi zivijo. Ne zgubljajo denarja na kavice, pijace, vecerje, izletke, … Dobijo se, hlace dol in pici. Ne vsi. Jasno. Zato pa skoraj vsi. Zenske… druga zgodba.
pa saj tako delujete.. z namenom vržene besede, ki dopuščajo z druge strani fantaziranje o morebitni vezi je pač tudi laganje. ;).
Pravila, kakšna pravila? Pravilo sodobnega sveta je itak kurbanje!
Idealov pa nimam, haloo jaz sem realistka ne naivna romantičarka. 😁.. so mi pa lovači sexa sami odkrivali svoje skrivnosti zapeljevanja, samo kaj ko so lovili napačno hahahaha.. tko čisto realno 😉
MON mentoli ste tako pametni, da ze meni ocitate to kar so drugi napisali, da pocnejo, jaz pa jim repliciral, da so zato naivni servilni bedaki. Skratka, saj ni cudno, da vas 98% idealizira eno in edino “partnerko”. Za karkoli drugega kot to ali nula tako niste sposobni, lol.
Vse kar pocnes je prodajanje tipicnih floskus. To, da se seksualno palis malenkost drugace kot vecina, se ne pomeni, da si ne vem kako posebna.
Sodobne zenske se desetletje ali dva lepo kurbate. Ene sicer bolj kot druge. Ampak kurbate se pa se vedno. Potem pa se cvetke pri 30, 35, 40, 45, … “zvesnite” in s kombinacijo absurdnega precenjevanja in visoko letecih “kriterijev” bi si omislile ne vem kaksnega servilnega supermana, ki bi plesal tako kot vam ustreza. Ta pa nikakor, da manifestira. Potem pa prodajate BS, da ste “zveste samim sebi”, “se cenite”, in razocarane klamfate kako “ste oh in sploh, tipi pa neresni”.
Povprecna zenska ima do svojega 40 leta tako absurdno izbiro relativno kvalitetnih tipov, ki bi z veseljem bili resni partnerji, da ko slisim kaksno klobasati neumnosti, lahko le z okami zrolam. Ker vem kako naduvana mora biti, kako absurdno se mora precenjevati, kako zoprnega karakterja in ali katastrofalno slabega videza mora biti, za kako absurno predobre tipe zunaj njene lige si domislja, da so zanjo primerni, … da ji v vec kot dveh desetjetjih ni uspelo najti enega, ki bi se bil prepravljen resno vezati. In to si tudi ti! Srecujem vas prakticno vsakodnevno. In ni vecje zgube casa kot vsako ukvarjanje s suhimi slivani. VSE se tako absurdno precenjujete, da ste primerne le za odpis.
DrY, 23.03.2022 ob 00:43
MON mentoli ste tako pametni, da ze meni ocitate to kar so drugi napisali, da pocnejo, jaz pa jim repliciral, da so zato naivni servilni bedaki. Skratka, saj ni cudno, da vas 98% idealizira eno in edino “partnerko”. Za karkoli drugega kot to ali nula tako niste sposobni, lol.
ah kje diksi, jaz ti nič ne očitam! Ves čas ti govorim, da niso vse ženske take, kot jih ti opisuješ! Ti opisuješ sodobne ženske, jaz pa sodobne moške. Ti sam si zase povedal, da si se prilagodil sodobnemu svetu (in sem ti enkrat že povedala, da te je škoda da si se, ker drugače nisi slab “dečko”), jaz pa vem kak je, ker so me tudi osebki iz tega sveta osvajali. S tem da me ne zanimajo, mam pa veliko za povedat o njihovem delovanju.
DrY, 23.03.2022 ob 01:01
Vse kar pocnes je prodajanje tipicnih floskus. To, da se seksualno palis malenkost drugace kot vecina, se ne pomeni, da si ne vem kako posebna.
Sodobne zenske se desetletje ali dva lepo kurbate. Ene sicer bolj kot druge. Ampak kurbate se pa se vedno. Potem pa se cvetke pri 30, 35, 40, 45, … “zvesnite” in s kombinacijo absurdnega precenjevanja in visoko letecih “kriterijev” bi si omislile ne vem kaksnega servilnega supermana, ki bi plesal tako kot vam ustreza. Ta pa nikakor, da manifestira. Potem pa prodajate BS, da ste “zveste samim sebi”, “se cenite”, in razocarane klamfate kako “ste oh in sploh, tipi pa neresni”.
Povprecna zenska ima do svojega 40 leta tako absurdno izbiro relativno kvalitetnih tipov, ki bi z veseljem bili resni partnerji, da ko slisim kaksno klobasati neumnosti, lahko le z okami zrolam. Ker vem kako naduvana mora biti, kako absurdno se mora precenjevati, kako zoprnega karakterja in ali katastrofalno slabega videza mora biti, za kako absurno predobre tipe zunaj njene lige si domislja, da so zanjo primerni, … da ji v vec kot dveh desetjetjih ni uspelo najti enega, ki bi se bil prepravljen resno vezati. In to si tudi ti! Srecujem vas prakticno vsakodnevno. In ni vecje zgube casa kot vsako ukvarjanje s suhimi slivani. VSE se tako absurdno precenjujete, da ste primerne le za odpis.
sorči ampak res se ne najdem v tvojem opisu tvojih sodobnih žensk. jaz sem fosilka hahahaha…
😁
P4P536, 23.03.2022 ob 19:40
A lahk zvemo ze kje je ta prestizni lokal k bi sel na vecerjo tja?
Ga ni, ker je štorija izmišljena. Če ti do zdaj to še ni potegnilo, glede na to, da avtorica sploh ne odgovarja, ampak se heheta nad budalami, ki komentirajo, potem je bolje, da greš jest v Meka.
zaratustra, 23.03.2022 ob 19:49
Ga ni, ker je štorija izmišljena. Če ti do zdaj to še ni potegnilo, glede na to, da avtorica sploh ne odgovarja, ampak se heheta nad budalami, ki komentirajo, potem je bolje, da greš jest v Meka.
Hvala,hahahha sam da ni nobel burek😉 Mi je ze zdavnaj jasno,je pa nadarjen kdorkoli je to in se kar nekaj clickbait tem napisal.Edino izda se z zelo ocitnim opisom necesa vedno.
Zartrose izven profila, 23.03.2022 ob 10:47
sorči ampak res se ne najdem v tvojem opisu tvojih sodobnih žensk. jaz sem fosilka hahahaha…
😁
V taksnih situacijah, ko zenska zatrjuje kako posebna je, prijatelje vedno spomnim na naslednje:
Tip je narcis in taki so itak vsem všeč in sploh ne vidijo. Nič ni narobe s tvojimi kriteriji. Sicer je pa moj tip bil na prvem srečanju debil in sva zdaj skupaj že dve leti, živiva skupaj. Je pribil eno tako hudo, ampak meni je pasala njegova družba v prijateljskem smislu ful in se s tistim nisem obremenjevala (ker ni bil v planu sploh),ampak dejansko ne vem, če obstaja in je obstajal kdo, da je imel kdaj mene raje kot on.
Ko enkrat moski dojame kako zelo skodljiva je utopicna vera v vsezivljensko resno zvezo z zensko v letu 2022, je edino razumno, da svoje obnasanje prilagodi tej realnosti. To pa je jasno odvisno tudi od njegove situacije, kdo in kaj je, kaj tvega in kaj lahko dobi oz. kako dalec mu nese.
Velika vecina ljudi je pac bedakov, ki se niti neumnosti vere v vsezivljensko zvezo ne zavedajo. Klinc, se slabse je. Niti tako dalec jim ne nese, da bi o samem konceptu bili sposobni malo globlje razmisliti, kaj res verjamejo. Skratka, gre za obnasanje po vzoru credne ovce. Mnogi med tovrstnimi moskimi sicer res nimajo ne vem kaj otipljivega za zgubiti. Niti so v poziciji, da kako drugace pridejo do kolikor toliko sprejemljivega spolnega zivljenja. Torej jih razocarjanja, ki sledijo, le kako drugace zivljensko iztirijo. Razloge za neuspeh pa pripisujejo sebi in posebnostim konkretne zenske. To vam je obnasanje velike vecine moske populacije.
Problem velike vecine moske populacije je, da leta 2022 zelo tezko pride do voljne zenske za karkoli. Se na dopust necejo z njimi, ce jim vse placajo, lol. To, zakaj je tako, je sicer tema za sebe. Jasno pa, da bo takemu tipu vse moje “filozofiranje” o haremih, nerazdajanju za zenske interese, na zenske gledati kot le te gledajo na moske, itd komaj neuporabno. Vsaj dokler ne uvidi, da obstaja povezava med uspehom pri zenskah in tovrstnim obnasanjem.
Zato pa tista manjsina moskih, ki so zenskam zanimivi, lahko leta 2022 zivi vecini neverjetna zivljenja. Pod pogojem, da so realnosti seveda prilagojeni. In si zivljenja ne zjebejo z neumno vero v eno in edino. Cemu bi se naj odpovedal haremu pol mlajsih mladenk? In rezervni klopi fuzbalskege ekipe? Se ni jasno kako nesmiselno je taksnemu moskemu pol leta aseksualnega druzenja, razdajanja, bla bla z eno. Zavoljo cesa? V veri na vsezivljensko zvezo, ki je utopija? Norost!