Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Pravila in pogoji oglaševanja

Pravila in pogoji oglaševanja

Pogoji in pravila oglaševanja na portalu http://www.med.over.net za politične stranke in njihove agencije

Ker se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj prikritega oglaševanja in vsega pač ni moč preprečiti, čeprav smo jih nekaj pobrisali, smo se raje odločili, da zaradi interesa nekaterih strank ponudimo možnost uradne promocije vsem strankam in njihovim agencijam, da vsi pod enakimi pogoji dobijo možnost predstavitve na našem portalu. In še enkrat apeliramo na vse udeležence, da naj pustijo forum namenjen debatam in izražanju mnenj posameznikov. Še vedno se držimo napisanih pravil in nenapisanega bontona obnašanja. Vsi vemo, da je težko določiti mejo, vendar imejmo malo zdrave pameti, kje so meje dobrega okusa. Politiki in ostale znane osebe, so javne osebe, vendar to še ne pomeni, da jih lahko grdo označujemo, verjamem da imate določeno mnenje o posamezniku, vendar prosim, da se vsi skupaj potrudimo in na čimbolj kulturen način izrazimo svoje strinjanje in nestrinjanje. Predvsem slednje.

Možnost promocije je samo na dveh forumih in to sta Politični čvek in Starševski čvek. Oglaševanje je možno od današnjega datuma in do konca volitev drugega kroga.

Zato spodaj podajam pravila in pogoje nastopa na teh dveh forumih..

V mesecu pred volitvami je dovoljeno oglaševati tudi na portalu med.over.net , vendar samo na forumu Politični čvek in Starševski čvek. Oglase lahko naročajo politične stranke ali drugi organizatorji, ki so pooblaščeni za pripravo kampanje.

Čas:
Naročanje oglaševanja se prične 22.09.2006 in konča 20.10.2006, dan pred dnevom predvolilnega molka. In od 22.10.2006 do 10.11.2006

Formati oglasnih pasic:
Politični čvek in starševski čvek z oglasnimi pasicami 468 x 60 , 160 x 600

Cena:
Cena je za vse naročnike enaka. Naročniki se lahko za ceno pozanimajo na mail naslovu

Pogoji:
Pred objavo je potrebno poslati naročilnico in pripravljen oglas. Naročilnica mora vsebovati naziv politične stranke oz. organizatorja kampanje, točen naslov naročnika, navedba odgovorne osebe, ki oglas naroča. Za politično oglaševanje ne omogočamo brezplačnega oglaševanja niti ni možno uveljavljati popustov. Za vso vsebino je odgovoren naročnik. Prav tako veljajo pogoji oglaševanja za vse politične stranke in kandidate popolnoma enaki. Sponzorstvo foruma ali pozicije ni mogoč.

Plačilo:
Naročnik mora plačati znesek v 3 dneh od objave oglasa.

p.s.
Uredništvo si pridržuje pravico, da lahko presodi primernost oglasa in zavrne objavo, če ni v skladu z usmeritvijo portala.

Ljubljana, 22.09.06

Primož Cimerman

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close