Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prazniki

Prazniki

Glej, pikica, jaz ti vse lahko tud napišem, čeprav, to je tko suhoparno,
že tisočkrat vse napisano, sploh na tem forumu.
Da pa to opazuješ, tiste gibe, s katerimi jaz to delam, mimiko obraza, nežnost v očeh, kako oblikujem ustnice, stegnem jezička, kako postiljam posteljo, s črno svileno posteljnino, kako se stegnem čez posteljo, na drugo stran, da jo lepo pogliham, kako napeta je takrat moja ritka, ….
VSE TO MORAŠ VID’T, te gibe, nežne,…..

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

ne, ne moreš ti tako, ti tega ne dovoljuje tvoje mednožno visočanstvo ;-))

:-))))) Ti vse veš!

hehe, mednožno visočanstvo…

mogočna trdota, ki me prav vedno prevzame tako silovito, da za trenutek ne vem, kam bi ga najprej vtaknila…

Usta?

mmm, tudi…od tod dilema…al ga najprej objamem z mehkimi ustnicam in med objemom božam z jezičkom…al naj nadaljujem po mogočni dolžini navzdol, z grizljanjem pod ustnicami skritih zob…al naj ga, vsega mogočnega, umirim z rokami, medtem ko ga ustnice ližejo kot sladoled…
mmm…oziroma, al si ga kar takoj vtaknem na ustje vlažne mucke, ponižne pred njegovo mogočnostjo in se mu predam s kratkim sunkom mojih bokov…in naju končno umirim…

Jz ti predlagam kar vse to v kompletu in še kaj za piko na i..;))

Brrrrrrrrr!

Možnosti so le tri….. aha, še med joškice se tud da… Božansko!

Te zebe…ali ti je slabo…

In kako tebi najbolj paše dragi?? Danes tako, jutri drugače..neda;))

tud med ritnicami mu paše drset gor in dol…

naju v sendviču… pa bi imel kot glavni zadetek na loteriji;))…si predstavljaš…haha

hehe, midve sva res loterija…kaj pa on????…

ne :)))))))

Kot da vidiš moje misli…

:-)) Le kdo bi se spomnil vseh variant..

kaj pa je tebe tko streslo tam zgoraj???…da te pomirim, nisem mislila nate, ko sem pisala, tko da, nč bat, se ne more teb zgodit…

lp

🙁 No, ta je pa dobra. Jaz pa ravno tebe lahko.

on pa je…pššššššššššššššššš;) ti bom rajš zašepetala na uho;))

kaj lahko??? ob brrr še men moja zmrzne…

Njega tresem jaz…ob njemu sem kot električni skat;))

evo, same uhe so me…hehe…

Enkrat si zelim, ljubiti celo noc in vnovciti vse variante , ki jih poznam…si ti to že kdaj probal;))..da bi celo noč imel ljubezen na 1000 in 1 način;))..sta si vzela že toliko časa…

Za hrbtom se pa na javnem forumu ne šepetalo???

New Report

Close