Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Želim si punco, vendar mora izpolnjevati te pogoje …

Želim si punco, vendar mora izpolnjevati te pogoje …

A naj mailu priložim svoj ginekološki izvid in fotografijo fufle, ali postave, ali sebe kot take? Spričevalo tudi potrebuješ ali kako? Mogoče še izpisek iz TRR in ZK?

Jaz grem k plastiku od Cepinke da bom vttis nardila. Saj mas rad velike ustnice a ne?

Odgovor na objavo uporabnika
a ne ustrezaš kriterijem, 01.02.2022 ob 08:49

a ne stojijo v vrsti še od prejšnjih prosjačenj naj se te katera usmili, 01.02.2022 ob 08:13

No vsaj to vemo da si len ko fuks in se ti še za vsakič ko se ponujaš ne da novega maila narest. Očitno je bil v preteklosti ful naval na tvoje ponudbe, sem ziher da bo tudi zdaj.

sama imam sicer 35 let in priznavam avtorju prefinjen okus. kot ženska še kako razumem slab občutek žensk, ki ne ustrezajo pogojem in razumem tudi njihovo jezo, ki se odraža v citiranih odgovorih. pač niste vse ženske lepe, to je dejstvo. ene ste pa sila neprivlačne in obsojati avtorja, ker debelih ne mara in ker je jasno napisal, da se ne povalja z vsako. vsa čast mu.

se strinjam

redki imajo okus in vejo kaj hocejo

medtem ko bi drugi nategnili se kozo in kravo ce bi jim dala

🤮

spoznal bi z eno punco, 31.01.2022 ob 17:14

Da si vitka ali srednja, tam do 30 let. Debelih žensk ne maram. Moraš imeti zdravo mednožje, brez gljivic , belih tokov in ostalih neprijetnih zadev. Moraš biti pobrita.Zaželjene so srednje ali mal večje sramne ustnice in da nisi preveč spolno aktivna in da nisi imela že preveč moiških.  Imeti moraš lepo postavo, joški srednji ali mali,. velikih ciz ne maram, sploh ne visečih, ko kaka vreča. Moraš biti brez otrok in samska, za kakim drugim to men ne paše in mi je ostudno. Bodi prijazna, poštena, imej rada živali naravo in planet. Bodi erotična čutna, dojemljiva za kaj lepega novega v okviru normale, kake tao erotične masaže, ker sam porivanje brezveze me ne zanima. Bodi pametna inteligentna, da se lahko kaj pogovoriva, NI POMEMBNA VIŠINA TVOJE IZOBRAZBE, SAJ ČLOVEK JE LAHKO NARAVEN TALENT IN VAŽNO JE KAJ IMAŠ V GLAVI. kER TUDI ČE SI IZOBRAŽEN SI LAHKO ŠE VEDNO IDIOT IN NI GA HUJŠEGA KOT IZOBRAŽEN IDIOT.UPS sori velke črke. Pripravljen sem popustiti pri kateri zadevi, pri kateri, pa bom videl na licu mesta, ko se bova začela spoznavati najprej preko maila in potem osebno.

Zberi pogum, in mi piši, saj mogoče sva pa ravno midva za skupaj, priložnost izgubljena ne vrne se nobena.

Puščam svoj mail, hkrati pa obveščam, da so ta mail nekateri tukaj že večkrat izrabili za svoje bolne igrice in dajali oglase v mojem imenu. To nisem bil jaz, vendar drugega maila nimam, zato prilagam tega [email protected]

debilna izjava je le:

bel tok je pri meni pogost

pa nikoli nism imela vnetij,sem zelo cista in koza telesa ter vdajna mi ima prijetn vonj

dejstvo je da si vseeno debil

Nabavi si psa,ker uboga ženska ki bi prenašala takega idiota.

Merim:1.67
    Kg:65
    Košarica:D
    Malo mam celulita na levi bedri
    Samska
    Aja pa pri številki 3sem že zaj****a tako ,da žal nebo šlo.Brezveze,da dalje naštevam😂trotl

luskana, 02.02.2022 ob 21:07

debilna izjava je le:

bel tok je pri meni pogost

pa nikoli nism imela vnetij,sem zelo cista in koza telesa ter vdajna mi ima prijetn vonj

dejstvo je da si vseeno debil

daj naj razloži kaj je drugega beli tok kot smrdeč izloček in kdo bi lizal to svinjarijo

BUDALO

Srečnica tista, ki te bo (in te je že) falila.  🤣

daj razloži, 02.02.2022 ob 21:27

daj naj razloži kaj je drugega beli tok kot smrdeč izloček in kdo bi lizal to svinjarijo

bel tok nima vonja(saj pri meni ne)

dobesedno brez vonja je

tko da izobrazi se razlike beli tok in vnetje vaginalno

proklet kmetavzar zabit 🙂

sramota bree

dej zgin u stalo

glede na to dagovoris o enih smrdljivih izlockih si ocitno mel nehigienske zenske kar pa imas lahko le ce si svinja sam

kar ocitno si,tudikarakterno

seljacina bre

looool, 02.02.2022 ob 21:46

bel tok nima vonja(saj pri meni ne)

dobesedno brez vonja je

tko da izobrazi se razlike beli tok in vnetje vaginalno

proklet kmetavzar zabit 🙂

sramota bree

dej zgin u stalo

glede na to dagovoris o enih smrdljivih izlockih si ocitno mel nehigienske zenske kar pa imas lahko le ce si svinja sam

kar ocitno si,tudikarakterno

seljacina bre

in to se nic ne lize oz zakaj bi

to pride v dolocenem obdobju pred menstruacijo vsak mesec saj pri meni in sem ginekolosko bp in ponavljam nobenega vonja spodaj sem baje zelo zelo cisto dekle po besedah moskih

ampk kaj bos ti to vedu kaj je vnetje ali bel tok

kmetavzar 🙂

ženske ne bit užaljene, 01.02.2022 ob 08:40

tip vam je sam povedal kam spadate. da vas ima 99 procent neobjektivno predstavo o sebi brez kritike. da mislite kaj ste, ker imate pol kile poscanga mesa med nogami. postavite se pred ogledalo in se zamislite nad svojo lepoto.

Ko bi vsaj tudi avtor in njemu podobni imeli med nogami pol kile poscanega mesa, pa imajo kvečjemu gram 🤣

looool, 02.02.2022 ob 21:48

in to se nic ne lize oz zakaj bi

to pride v dolocenem obdobju pred menstruacijo vsak mesec saj pri meni in sem ginekolosko bp in ponavljam nobenega vonja spodaj sem baje zelo zelo cisto dekle po besedah moskih

ampk kaj bos ti to vedu kaj je vnetje ali bel tok

kmetavzar 🙂

polno je takih seljacin tuki gor

edino kar smrdi je tvoja sperma in kdo bi to fafu in lizu? fujjj

obrez si ga da bos saj enkrat cist v lajfu

Kupi si lutko. Idealan opsi. Pa belega toka nima kar je pred mesnntuacijo naraven pojav enim bolj enim manj odvisno od sistema, zdravja. Tako da take k ga nima neboš dobil.

Zdaj pa napiši, zakaj naj bi ti pisala? Kaj jaz pridobim s teboj? Kaj nudiš  – ne mislim le v materialnem smislu?

Jest sem vse to kr ces. Srecava se lhk pri norisnici v Polju, tm zvim.

Omg, kaksen bebcek si pa ti? A je psihiater zaseden in ti je tabletk zmanjkalo?😂🤣🖕🖕🙈 bolnik bolani, a take z brazilko med nogami pridejo v postev ali ne, sam vprasam za prijateljico. Pa ne pise se gljivic, ampak glivic, ce ze, ok? Polpismen torej, ampak ok, nihce ni popoln, a ne?😂🤣 seveda razumem, ker si ti tako hudo lep, bos tudi se drkal en cas, ker se bojim, da bejbik zate ni, ti tele bolano, zgubi se k psihiatru, a dvomim, da ti se lahko pomaga!

Vazno je, kaj imas v glavi?? 😂🤣🤣🤣🖕🖕 ti ocitno se dreka nimas, tepec zarukani!

Rozika419, 31.01.2022 ob 19:50

Ma kaki mail, jest mu bom kar telefonsko pustila tok je dal dober oglas.

🤣

Če nimaš audija mi tak niti nisi všeč 😜

Top!!!

Beli tok je drugače ko se vagina sama čisti, to mora bit.

Malo sem zmedena, 01.02.2022 ob 10:16

A naj mailu priložim svoj ginekološki izvid in fotografijo fufle, ali postave, ali sebe kot take? Spričevalo tudi potrebuješ ali kako? Mogoče še izpisek iz TRR in ZK?

zakaj si zmedeno kranjsko dekle, če kažeš svoje osebne izkaznice in svoje zdravstveno stanje šoferju avtobusa in vsakemu klošarju, ki od tebe zahteva pct, zakaj bi ti bilo čudno da moškemu, ki te bo fukal pokažeš svoj ginekološki izvid. kaj misliš da bo tip bolno smrduljo fukal al kaj.

M320, 31.01.2022 ob 18:48

Ojej, kakšna škoda! Ravno sem ti želela pisati, pa vidim, da ne ustrezam žal…

– stara 40 let

– 2 otroka

– 20kg viška

– strije po trebuhu, stegnih, prsih

– nepobrit trikotnik nad žemljico

– zelo majhne sramne ustnice, prav otroške

– imela samo 2 moška

– nimam nobenih vaginalnih težav, a matra me hemoroid

– velike viseče cize in veliki kolobarji od nosečnosti verjetno

– vse ostalo pa obkljukam

A ja, morda bi te utegnilo zmotiti, a zadnje čase opažam, da mi rastejo dlake po obrazu. Sploh ne znam seksati in sem zelo lena. Rada imam moške, ki so nori name in naredijo vse zame. Copate na nek način. Nič mi ne sme nikoli manjkati in niti slučajno mi ne smeš nič grdega ali neprijaznega povedati, ker se takoj užalim. Pa precej sem tečna pred PMS, ob polni luni in tudi vmes. Če kuhaš si sploh moj tip, ker meni se to več ne da, razen občasno. Da ne govorim o čiščenju. Jaz sem se v življenju namorala, zdaj rabim počitek in razvajanje v dvoje. Ne smeš biti cepljen, niti obvezna cepljenja iz otroštva, ker čipi pa to. Moraš imeti dobro plačo za ves luksuz, ki si ga jaz preprosto zaslužim samo zato, ker obstajam.

Mi boš lahko malo spregledal na eno oko, kaj praviš? Piši mi na [email protected]

Hahahaha😂😂😂😂 🙏

Zakaj je za moškega narobe da ima visoke standarde, za ženske ko tu pišejo, pa se vse strinjate da naj ne nižajo standardov in naj vztrajajo na svojem?

New Report

Close