Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Želim si punco, vendar mora izpolnjevati te pogoje …

Želim si punco, vendar mora izpolnjevati te pogoje …

Da ne bo prsta namesto v usta kar v rit vtakno

Čak čak… kdo pa pravi da je ženskam važno samo to, da je tip bogat? Ne ne, dragi…ti si napisal svoje standarde, in temu primerne si dobil odgovore. Ne se zdaj jezit. Torej, hočeš eno pošteno žensko, ki dela na sebi, je lepa, negovana, čista (tole z izcedkom si kiksnil uff), suha, čvrsti joški.

Za to vse, jaz rabim čas. Ne morem v službo it delat nekam kjer sem 8 ur na nogah, pa pol od mene pričakovat da se bom še 2 ure pedinla za tebe, šla v fitnes, kuhala zdrave recepte, itd… ne ne. Če to hočeš, bodi bogat. Omogoči mi, da imam čas biti to, kar ti iščeš. Sej ne rečem, da ne gre ob službi, gre gre…ampak so dnevi, ko nisem vsa pobrita, imam masne lase, imam izcedek,si morš mislit…

Če je tvoj pristop do žensk tako snobovski, na nek način tudi poniževalen, se ne čudi reakciji. Če ne sprejmeš mojih pomankljivosti, si tudi mojih vrlin ne zaslužiš. Mogoče sem vse to in še več, kar naštevaš, pa me je tvoj način pisanja odvrnil…edino če si Channing Tatum, pol se lahko slišiva za kak fu*.

Takega bi tud jaz.

Odgovor na objavo uporabnika
M320, 31.01.2022 ob 18:48

Ojej, kakšna škoda! Ravno sem ti želela pisati, pa vidim, da ne ustrezam žal…

– stara 40 let

– 2 otroka

– 20kg viška

– strije po trebuhu, stegnih, prsih

– nepobrit trikotnik nad žemljico

– zelo majhne sramne ustnice, prav otroške

– imela samo 2 moška

– nimam nobenih vaginalnih težav, a matra me hemoroid

– velike viseče cize in veliki kolobarji od nosečnosti verjetno

– vse ostalo pa obkljukam

A ja, morda bi te utegnilo zmotiti, a zadnje čase opažam, da mi rastejo dlake po obrazu. Sploh ne znam seksati in sem zelo lena. Rada imam moške, ki so nori name in naredijo vse zame. Copate na nek način. Nič mi ne sme nikoli manjkati in niti slučajno mi ne smeš nič grdega ali neprijaznega povedati, ker se takoj užalim. Pa precej sem tečna pred PMS, ob polni luni in tudi vmes. Če kuhaš si sploh moj tip, ker meni se to več ne da, razen občasno. Da ne govorim o čiščenju. Jaz sem se v življenju namorala, zdaj rabim počitek in razvajanje v dvoje. Ne smeš biti cepljen, niti obvezna cepljenja iz otroštva, ker čipi pa to. Moraš imeti dobro plačo za ves luksuz, ki si ga jaz preprosto zaslužim samo zato, ker obstajam.

Mi boš lahko malo spregledal na eno oko, kaj praviš? Piši mi na [email protected]

spravi se v red, kot da se delaš norca iz svoje lenobe. Zanemarjena rit.

Ne sme imeti belega toka, sploh veš kaj to je? To je normalni del ciklusa pri zdravih ženskah, ki mimogrede ne smrdi niti malo (eni tu ste tako izjemno kmetavzarsko pametni)  Potemtakem ne sme imeti niti menstruacije?…oziroma kaj če bi bila kar brez maternice? Ziher je ziher, da ne bo kakšnih tokov. Bedak(i).

ginekolog, 04.02.2022 ob 09:40

spravi se v red, kot da se delaš norca iz svoje lenobe. Zanemarjena rit.

Ne bo šlo. Rabim šugardedija kot je avtor, da plača dobrega kirurga in me spremeni v barbiko brez belega toka. Druge ni, sem se že sprijaznila. Dej se še ti :*

Ti si naravno glup ko točak…

spoznal bi z eno punco, 31.01.2022 ob 17:14

Da si vitka ali srednja, tam do 30 let. Debelih žensk ne maram. Moraš imeti zdravo mednožje, brez gljivic , belih tokov in ostalih neprijetnih zadev. Moraš biti pobrita.Zaželjene so srednje ali mal večje sramne ustnice in da nisi preveč spolno aktivna in da nisi imela že preveč moiških.  Imeti moraš lepo postavo, joški srednji ali mali,. velikih ciz ne maram, sploh ne visečih, ko kaka vreča. Moraš biti brez otrok in samska, za kakim drugim to men ne paše in mi je ostudno. Bodi prijazna, poštena, imej rada živali naravo in planet. Bodi erotična čutna, dojemljiva za kaj lepega novega v okviru normale, kake tao erotične masaže, ker sam porivanje brezveze me ne zanima. Bodi pametna inteligentna, da se lahko kaj pogovoriva, NI POMEMBNA VIŠINA TVOJE IZOBRAZBE, SAJ ČLOVEK JE LAHKO NARAVEN TALENT IN VAŽNO JE KAJ IMAŠ V GLAVI. kER TUDI ČE SI IZOBRAŽEN SI LAHKO ŠE VEDNO IDIOT IN NI GA HUJŠEGA KOT IZOBRAŽEN IDIOT.UPS sori velke črke. Pripravljen sem popustiti pri kateri zadevi, pri kateri, pa bom videl na licu mesta, ko se bova začela spoznavati najprej preko maila in potem osebno.

Zberi pogum, in mi piši, saj mogoče sva pa ravno midva za skupaj, priložnost izgubljena ne vrne se nobena.

Puščam svoj mail, hkrati pa obveščam, da so ta mail nekateri tukaj že večkrat izrabili za svoje bolne igrice in dajali oglase v mojem imenu. To nisem bil jaz, vendar drugega maila nimam, zato prilagam tega [email protected]

Bo marsikatera ušla, tudi tista, ki bi vizuelno ustrezala. Nekako se vse skupaj sliši zelo bolano in ženska je v moških očeh samo še kos mesa, ki mu ustreza ali pa ne. Se je za zamisliti kam gre ta svet, da še tisti, ki so idioti tega ne prepoznajo. Ni čudno, da naj bi leta 2040 družbeno propadli kot pravijo? Sploh ni dvoma, zdi se mi kar zelo verjetno. O tem je en članek na Slovenskih novicah, kar večina jemlje bolj za rezervo, ampak v tem primeru imajo kar prav.

A lahko nehate uporabljat besedno zvezo “beli tok” odkar vem za to nisem mogel drkat ze kar 5 dni!!!!!!!!!!

Prosim vas., 04.02.2022 ob 20:01

A lahko nehate uporabljat besedno zvezo “beli tok” odkar vem za to nisem mogel drkat ze kar 5 dni!!!!!!!!!!

stalno prepričevanje teh bab, da beli tok ne smrdi in da je to čiščenje nožnice pa kaj vem kaj še vse. dejstvo je, da je to izloček in men je to ogabno do konca za kozlat. kak naj še kero pofukam zdej ko to vem.

Na tej točki bi se rad zahvalil avtorju, saj je med komentarji prišlo do nezavednega priznanja žensk(v objemu jeze) kaj jim je v resnici najpomembnejše.(debela denarnica) Glede na to, da so ženske zelo čustvena bitja in ne premorejo postkonvencionalne moralne razsodnosti bi ob direktnem vprašanju (Kaj vam je na partnerju najpomemnejše?) brez čustvenega izliva le navajale laži.

Fantje raje pojdite v Gradec na kurbe kot da zapravljate svoj čas in denar.

l.p.

Nekoč sem bral nekaj podobnega  in med zahtevami je bilo tudi, da mora biti kandidatka prvorojenka.

Je ne rabis. Lahk tut tipa v rit👌 pa lep dan

Zahvala avtorju., 04.02.2022 ob 21:42

Na tej točki bi se rad zahvalil avtorju, saj je med komentarji prišlo do nezavednega priznanja žensk(v objemu jeze) kaj jim je v resnici najpomembnejše.(debela denarnica) Glede na to, da so ženske zelo čustvena bitja in ne premorejo postkonvencionalne moralne razsodnosti bi ob direktnem vprašanju (Kaj vam je na partnerju najpomemnejše?) brez čustvenega izliva le navajale laži.

Fantje raje pojdite v Gradec na kurbe kot da zapravljate svoj čas in denar.

l.p.

drži kot pribito. denar je sveta vladar in večina žansk pri tipu išče samo to. položaj, denar oblast. biološke prasice pač, nagnjene k korupcij in krimnalu. meso je šibko.poglej sam uno dohtarco kak laže vsak dan pa zavaja za cepljnenje take so najhujše ko pridejo na oblast.

daj razloži, 02.02.2022 ob 21:27

luskana, 02.02.2022 ob 21:07

debilna izjava je le:

bel tok je pri meni pogost

pa nikoli nism imela vnetij,sem zelo cista in koza telesa ter vdajna mi ima prijetn vonj

dejstvo je da si vseeno debil

daj naj razloži kaj je drugega beli tok kot smrdeč izloček in kdo bi lizal to svinjarijo

Hahahaha deb*l. Predlagam da si malo osvezis osnovnosolsko biologijo 😉

Še

dobro da smo si različni, bo za vse. Meni so pa recimo z večjimi prsmi in kolobarji pa tud če je kakšn kilca preveč me ne moti. Mal “bušija” mora bit, pa rit, da se vid kje je. Glede sramnih ustnic nimam preferenc, samo da ima ženska normalno higieno. Britja nisem zahteval še od nobene, ker se tudi jaz ne.  Mora bi biti simpatičen obraz, pa da ni tečna.

Nikoli mi ni bilo težko spoznati punce, pamprav z vsako sem se fajn imel, medtem ko so (še) nekateri znanci čakali popolnice.

Beli tok. Beli tok. Beli tok.

Bo ok?

h. jobert, 27.03.2022 ob 15:18

Beli tok. Beli tok. Beli tok.

Bo ok?

Za unga tm gor, ki nas prosi.

slabo mi je ratalo ko sem prebrala te pogoje od tega zmešanga tipa.  pa kva ta išče? punco al kos blaga iz štacune? kr naj bo še naprej samski. hvala lepa in nasvidenje jz niti mrtva ne bi bla z njim.

Martina39, 17.06.2024 ob 12:21

slabo mi je ratalo ko sem prebrala te pogoje od tega zmešanga tipa.  pa kva ta išče? punco al kos blaga iz štacune? kr naj bo še naprej samski. hvala lepa in nasvidenje jz niti mrtva ne bi bla z njim.

joj Martina, a lohk še bel staro temo izkoplješ, no, ti si tudi samska, če ne ne bi iskala takih naslovov, nisi zastonj samska, še datuma ne pogledaš

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

New Report

Close