Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Prebijanje ledu…..

Prebijanje ledu…..

Da prebijem led, bom dejansko rekla nekaj kar se tiče nadaljevanke in njene glavne igralke – a je kdo bral revijo Eva in seveda dieto Sarah Jessice Parker????
Mislim halo – kakšne stvari so za zajtrk, po takem bi moral človek že ob štirih zjutraj vstati, da si pripravi zajtrk in lahko gre normalno v službo.
Drugače pa fuul rada gledam to nadaljevanko (ampak sedaj je full pozno).

Aja – to ni bilo nobeno kritiziranje ampak samo moje mnenje :))))).
(S)mejte se!!!!

jaz nisem brala, pa me zanima za kakšno dieto gre?
Pa še to, a bi se vam dobr al slabo zdel,če vam kdo reče da ste podobni Mirandi?

ja mene tut zanima kaka dieta je to!

mirandi… odvisno v kerim delu. Na začetku serije mi je bla full čudna, precej nesimpatična. Pol nekje v sredini mi je pa prav luškana ratala.

Ne vem sicer kaka je bla tista dieta, sam dieto si lahk vsaka sama napiše, če ve nekaj malega o prehrani… Je še ena prednost, da pol ješ točno tist kar ti najbolj paše (čist vse ni dovoljeno, sam ti pa glih ni treba jest tistega kar ne maraš, sam ne zdej da črtaš vso zelenjavo, ker je glih ta pomembna…), pa kar si lahko pirvoščiš. Diete iz nekih revij so pa ponavadi ena čista neumnost. Sploh pa niso prilagojene tvojim energetskim potrebam.

Uf, kar se tiče Mirande – men tud ni bila ravno simpatična na začetku, potem pa se je kar skulirala. Evo napisala vama bom prvi in drugi dan diete, od petih. Črke A;B;C so kao neke faze:
1.Dan
ZAJTRK – A: konzervirana tuna (2g) s čilijem. limoninim sokom in gorčico, temu pa dodajte še košček sira in vse skupaj pogrejte
B – tuni dodajte še rženi kreker (3g)
C – v tej fazi lahko pojeste še polnozrnati kolaček (12g)
KOSILO – A: piščančja solata (6g), sestavljena iz kuhanega piščanca, pečene paprike, oliv, zelenega čilija, kremnega sira, ledenke;temu dodajte še malo solatnega preliva (jogurtov ali zeliščni)
B/C:ob solati si privoščite še polovico jabolka
VEČERJA – A:doma narejen zvitek iz sira in gob (4g); na olju popecite malo gob, česan, čebule in piščanca;počakajte da se ohladi;skupaj zmešajte mleto govedino in naribani sir ter oblikujte male štručke, ki jih nato dodate gobam in piščancu;jed servirajte s koščki pečenih jajčevcev,parmezanom in papriko (6g), lahko pa dodate še zeleno solato z oreščki in sirom
C – dodajte še pol krompirja, pečenega s slanino in sitom (17g)
B/C: privoščite si lahko svež kokosov oreh
MALICA – A/B/C:sezamove palčke s salso

2.dan
ZAJTRK – A: roalda s sšpinačo in papriko (6g);na olju popecite malo gob in zeleno papriko;zmešajte skupaj z malo smetane, jajci,baziliko,peteršiljem in origanom,temu dodajte še malo špinače ter zmes vlijte v pekač in pecite na 200 stopinj 40 minut
.
.
.

kako se vam zdi? Zame je preveč naporna – in se držim raje načela – manj žri :)))))).
V bistvu imam eno že preizkušeno dieto, ki se je pri meni zelo obnesla in s katero sem zbila nekaj kilogramčkov in obdržala novo pridobljeno težo.

Preveč sira, ki je maseten, pa rpemal vlaknin se mi zdi… Ja, pa kdo bo pekel zjutraj za zajtrk :)))) Razen če je mišljeno mrzlo pa pogreješ.

Ja itak – mislim halo??? da se ob štirih zjutraj vstanem za en takšen zajtrk??? Hvala lepa, raje jem kosmiče in mleko, pa sem tud sita.
Sicer sem pa tud jaz podobnega mišljenja kar s diet tiče, kot xtrm, ker vska dieta bi morala biti prilagojena posamezniku – ne morejo vsi imeti iste, ker se razlikujejo.
In pa še to nobena dieta sama brez telovadbe ni učinkovita.

Veš zakaj je bila Miranda lepša? Zato, ker je bila med snemanjem v resnici noseča in so jo hormoni in materinstvo polepšali…..

A je to ona blont al katera?

Miranda je tista ta rdeča, ki je potem otroka mela

Men je pa Miranda prov grozna, čeprav je bila v obdelavi frizerjev in maskerjev. Bogve kakšna je zjutraj, ko se zbudi?

New Report

Close