Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ PRED NAMI JE NAJVEČJI Nürnberg vseh časov

PRED NAMI JE NAJVEČJI Nürnberg vseh časov

V zvezi s tem je treba spomniti, da je Reiner Fuellmich odvetnik, ki mu je v primeru nepooblaščenih katalizatorjev uspelo obsoditi avtomobilskega giganta Volkswagen. In prav odvetniku Fuellmichu je uspelo obsoditi Deutsche Bank kot hudodelsko podjetje.

Po besedah ​​Reinerja Fuellmicha so vse prevare, ki so jih zagrešila nemška podjetja, v primerjavi s škodo – krizo, ki jo je povzročila t.i. povzročil pandemijo Covid-19 in ki se nadaljuje. To krizo Covid-19 bi bilo treba preimenovati v “škandal Covid-19”, vse odgovorne pa preganjati zaradi civilne škode zaradi manipulacije in ponarejenih protokolov zasliševanja. Zato bo mednarodna mreža poslovnih odvetnikov odločala o največjem odškodninskem primeru vseh časov, škandalu o prevarah Covid-19, ki se je medtem spremenil v največji zločin proti človeštvu, ki so ga kdaj koli storili.

Preiskovalna komisija Covid-19 je bila ustanovljena na pobudo skupine nemških odvetnikov z namenom sprožiti mednarodno skupinsko tožbo z uporabo anglosaškega prava.

Tukaj lahko preberete kratek prevod zadnjega sporočila dr. Fuellmicha z dne 15. februarja 2021, citiram:

“Zaslišanja približno 100 mednarodno znanih znanstvenikov, zdravnikov, ekonomistov in pravnikov, to je od 10. julija 2020. izvedla berlinska preiskovalna komisija o aferi Covid-19, medtem pa z verjetnostjo, ki je skoraj zagotovo pokazala, da škandal Covid-19 v nobenem trenutku ni bil zdravstveni problem. Namesto tega je šlo za utrjevanje nelegitimne moči (nelegitimne, ker je bila pridobljena s kriminalnimi metodami) pokvarjene “klike Davos” s prenosom bogastva ljudi na člane klike Davos, med drugim za uničenje malih in srednjih velika podjetja. Platforme, kot so Amazon, Google, Uber itd. Tako bi si lahko prilastili svoj tržni delež in bogastvo. ”

https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/02/25/pred-nami-je-najvecji-nurnberg-vseh-casov-reiner-fuellmich-z-drugimi-nemskimi-odvetniki-zaradi-skupinske-tozbe/

https://vimeo.com/516757477

https://vimeo.com/516806488

No na tej strani je več videov s predstavitvami:

https://www.youtube.com/watch?v=u-9mIzS-Gq0&feature=emb_logo

hvala.

New Report

Close