Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu pred TV

pred TV

“jebeš” nogomet….hočeš bit moja, zato…Zaloputneš vrata in se odpraviš v mesto. Hočeš biti sama. Napotiš se na bazen. edini kraj, kjer bova tvojega pustila na miru da uživa pred TV in ker se bova predala domišljiji !

Jeza v tebi je kar naraščala.Prekleti nogomet in TV.

Potrebna si bila osvežitve in dobrega fuka. Prišla si na bazen. Nikogar ni bilo. V vodi zelo uživaš, zato sem si slekla kopalke in jih zavezala okrog zapestja. Božanje vode po telesu je bilo naravnost fantastično in kar čutila si a kako se ti baterije polnejo z življensko energijo. Naenkrat se zdrzneš. Na robu bazena zagledaš neznanca. Priplaval je k tebi in te poljubil. Od presenečenja nisi niti odprla ust.
»Kaj je? Uživamo?« je vprašal.
»Veš da !« sem rekla in ga potunkala.
Pokazala sem mu navite kopalke okrog zapestjain se hinavsko nasmehnila.
»Opala, packica mala a že spet kažeš fufljico?« je bil hudomušen.
»Pa ne da…. Mislim ali si….?« Se mi je zaletavalo.
»Saj sploh ni panike bejbi, prav hecno je bilo!« te je dražil.
»Hecno!? Tebi je blo hecno!? Meni je bilo nerodno za umret, pa še pokazati tega nisem smela.« Si bila kar malo užaljena.
»Šleka pac prav ti je, kaj pa hodiš brez hlačk okoli!« je dejal med glasnim smehom.
Špet si ga potunkala. Ko je prišel na površje te je poškropil nazaj. Zagrabila si ga za kurca in na tvoje presenečenje mu je stal.
»Aja!? A tebe pa vse to še rajca voayer zalezljivi!«
»Mogoče pa res.Kakor da tebe pa mogoče ne ali kaj?« se je postavil v bran.
»No, ne morem reči da me rajca.« Si se malo zlagala.
»Ja seveda, trenutno zdajle res ne morem preveriti če si kaj mokra po breskvici, ker si itak v vodi hahaha. Povej mi a si kej potrebna, packa mala?« te je dražil.
»Kaj pa veš, mogoče pa šele bom« mu nisem ostala dolžna.
Že čez deset minut sva gola preverjala najini telesi na brisači ob bazenu. Začutila si vroče ustnice, ki so počasi napredovale od gležnjev proti mestu, zaradi katerega izgubljaš zavest. Dobesedno se t je že nekajkrat zgodilo, da si po doživetem oceanu naslade končala v nezavesti za nekaj deset sekund. Obšel je ljubezenski trikotnik in se ustavil na joškicah. Bradavičke so se v trenutku odzvale in nabreknile v vsem sijaju. Narahlo jih je grizljal in sesal. Močna vročina ti je začela napajati občutljivo breskvico. Najini telesi sta se prepletali, najio dihanje je bilo globoko in strastno. Želela si sprejeti njegovega trdega kurca in ga ožeti do zadnje kapljice.
»Popapaj mi pičkico takoj!!« si izdahnila.
Lizal te je z gibčnim jezikom in iz ***** izvabljal sok strasti. Nagradila si ga z ogromnimi okličinami nektarja in vedela si, da bo hitro izbruhnil vulkan. Z usti je objel obe sramni ustnici in se po francosko poljubljal z tvojim ščegetavčkom. Z vsakum močnejšim dotikom ti je šok pretresel telo in čutila si, da se bliža mojih »pet minut«. Orgazem je prihajal počasi in zahrbtno kakor da me draži in zanemarja obenem. Potem pa je eksplodiral v vsej svoji silovitosti, kot globinska bomba ter pretresal tvoje nemočno, od užitka skrčeno telo. Strast se je polegla kot vihar. Sunkovito dihanje je dvigalo tvoje joškice in bradavičke so štrlele pokonci, kot dva Aljaževa stolpa vsak na svojem vrhu.
Zardela si, ko si rekla: Pofukaj me in to takoj!!!« .

Obrnil tee na stran, dvignil nogo in prodrl. Fukala sva počasi in se osredotočala na čutila. Z rokami je gnetel tvoje bučke in te počasi nabijal. Čutila si mehkobo njegove žametne utripajoče glavice. ..

Pogledaš na uro. Polčas je ravno minil.

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

New Report

Close