Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek predlog

predlog

Ze kar nekaj casa prebiram vase forume in na vseh opazam nekaj, kar me pogosto moti. Skoraj pri vsaki temi se najde nekdo, ki namesto da bi izrazil svoje mnenje, napade tistega, s katerin se ne strinja. In to ponavadi na zelo zaljiv nacin. Nazadnje mi je najbolj “dvignil pritisk” nekdo, ki je 13 let starega decka, ki bi rad imel siamskega mucka, zalil, da je neumen, ker ni na “tapravem” forumu. Mislim no, a je to nacin?

Zato imam en predlog: kaj ko bi naredili forum, na katerem bi se vsi samo zmerjali in pljuvali en caz drugega, do onemoglosti? Mogoce pa eni rabijo kaj takega, kjer bodo lahko sprostili vso svojo negativno energijo in drug na drugega stresali jezo, ki se kopici v njih. Mogoce bo potem manj takih, na ostalih forumih.

Sicer pa bi rada povedala, da je med.over.net zakon, saj sem tu nasla odgovore na stevilna vprasanja. Primoz, hvala ti.

LP Dana

Dana- se strinjam s tabo- res je “tisti” grdo popljuval tistega ubogega fantiča….Sam, če bo Primož odprl nov forum za zmerjanje, žaljenje, pljuvanje- se bo tam našel nekdo, ki ne bo želel zmerjat, pluvat…..pa bo spet “sranje”….:-))

Mislim, da takega foruma ne bom odprl. če je komu do tega, da bi rad ppljuval, naj gre na druge forume, jih je ogromno na spletu.

brez skrbi, da se bo pa to pluvanje, vsakemu posebej vrnilo. Ne bom kazal s prstom, ampak če bom , pa veste, da se da ugotoviti , kdo je kdo.

primož

Ja, potem pa forum ne bi bil več zanimiv, saj med enakimi nekateri ne bi mogli izstopati.

New Report

Close