Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Prednost domobranske zmage leta 1945

Prednost domobranske zmage leta 1945

bi bila v tem, da danes ne bi bilo tajkunizacije, kraje družbenega premoženja, ker ne bi bilo česa tajkunizirat in izropat. Nobene industrije, nobene infrastrukture, nobenega premoženja, skratka ničesar. Vse, kar je bilo vrednega, so postavili komunisti po drugi vojni. Domobranci niso ustvarili ničesar. Tudi v Argentini, kamor so bežali, niso ustvarili ničesar. Pa so imeli kapitalistično priložnost. Doma, v tujini – povsod klošarji.

Danes bedaki blebetajo, da je bila Slovenija pred drugo svetovno vojno po razvitosti primerljiva z avstrijsko Koroško. Res velik uspeh, če vemo, da je bila takratna avstrijska Koroška po razvitosti nekje na nivoju današnje Tanzanije, hahahahaha.

Gremo nov krog.

Odpreš uvodni post, počakaš en teden in vržeš novo identično kost.

Turobno vreme in brezdelje sta zmagovita kombinacija.

Enako počne tudi tisti @delavec.
Ta forum je poln provokatorjev, ki se hvalijo kako so
delavni, v resnici pa so pravi lenuhi.
Dejmo, maloumni provokatorji, forum je vaš!

Enako počne tudi tisti @delavec.
Ta forum je poln provokatorjev, ki se hvalijo kako so
delavni, v resnici pa so pravi lenuhi.
Dejmo, maloumni provokatorji, forum je vaš![/quote]
Pazi,da se ne boš v zraku obuval.Nisem ti jaz mama,da boš sral tukaj po meni.
Lenčina in nedelavec si ti ne pa jaz.

Sedi, pet!
Provokatorji, forum je vaš. Na plan s hinavščino!

Saj v kratkem ne bo več važno kdo si bo lastil zmago, kdo bo vladal v revščini v katero rinemo.
Uspešna podjetja zapuščajo Slovenijo, nazadnje je zaradi neurejenih razmer v Avstrijo podjetje preselil harmonikar Rutar,odšli so Pipistrel, akrapovič bo šel,Pečečnik je v ameriki. Se ne zavedamo da ta podjetja plačujejo davke in če podjetij ne bo smo (ste) pečeni, ker sam tudi že selim…

Izkoriščevalska podjetja sploh nismo važna! Važen je močan javni sektor in novi red demokratični socializem, v katerem bo poskrbljeno za blaginjo vseh. Izkoriščevalci pa kar odidite, kamor hočete. Nihče vas ne bo pogrešal.

Da ne bi vzel tega sranja resno. Želim ti srečo, kjerkoli že boš in kdorkoli že si.

Zdaj ko imamo mešanico med kapitalizmom in komunizmom gredo samo dobri gospodarstveniki če bi pa zmagali rdečkoti bi pa šli tudi slabi in potem bi morali lenuhi v javnem sektorju začeti delati kaj drugega kot samo papirje.

KPS v Čebinah leta 1937:”V primeru agresije na Jugoslavijo bomo sprožili revolucijo.”
O boju proti okupatorju tedaj ni bilo govora.

NOB v Sloveniji ni začela ob prihodu okupatorjev aprila 1941, saj je bil tedaj Hitler Stalinov prijatelj, ampak nekaj mesecev pozneje, ko je Hitler napadel Sovjetsko Zvezo.

Ljudem je bilo znano načelo “da pomeni komunistična revolucija v primeru zmage, t.j. ko bi Stalinove armade prehitele zahodne zaveznike, sovjetizacijo Slovenije”.

Namreč partizani so peli: »Slovenija junaška, sovjetska bodeš ti

In danes imajo druge za izdajalce !

Stalin je prvo prosil za zavezništvo Francijo in Anglijo proti Hitlerju,ker tega nista hotele slišat,je sklenil pakt z Hitlerjem da je pridobil na času za oborožitev,ker je vedel da ga bo Hitler slej ko prej napadel,tako na History chanelu pravijo,ko sem gledal njihovo nadaljevanko o ruski nevihti

Zakaj pa je okupiral Poljsko in Finsko ter dal pobiti na desetine milijonov lastnih državljanov?

New Report

Close