Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu predsodek !?

predsodek !?

….končno dan in kraj, kjer lahko spustim nekaj črnega kajne? No, nekaj slabega. ……..upam………da se ne motim….

namreč…. želim zakričati, da imam predsodek do večino žensk. Da so mi površne in površinske in egoistične, skratka, da vam Ni za zaupati. ….

Naj gre to iz mene. Uh. tak……

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso

ampak manjšina žensk te pa prepričuje da je za našo vrsto še vedno upanje, kajne?
pa velja kontra tudi, to je vedno nedokončana zgodba.

Sam da ti je zdej lažje.

joj, kako sem js to vedela!!!!

mater, sem dober psiholog:)))))) svaka mi čast:)

samo……nekaj je:) Uvideti boš moral, da niso krive ženske…..zamisli se, kaj je s teboj narobe….da so do tebe takšne?? Kakšen si ti do njih? Se samo branijo, ker nočejo biti razočarane?? Veš, slaba energija se hitro prenese na drugega. Ti negativnost že s svojim nickom kličeš!

Spremeni svoj nastop, pristop. Ženske imamo rade samozavestne moške. Moške, ki ne javkajo, moške, ki vedo kaj hočejo!!

hočem tebe!

dovolj samozavestno?

leta letijo - iščem stevardeso

Mirelca ti si zgrešila poklic,Ti bi bila zelo dobra psihologinja za zakonske pare v težavah oziroma psihologinja za težave v sexu in zakonu.Res si v nasvetih enkratna.

🙂 ja, sam za šolo nisem bla nikol preveč zainteresirana:)))))

Res bi ti kar stisnil roko in ti čestital ,ker imar res super nasvete in mnenja.Bravo Mirela.Marikdo bi bil tvojih nasvetov še kako vesel,pa ne ve,da tukaj obstoja ena čudovita svetovalka Mirela ,ki rada pomaga in svetuje.Lahko bi kar odprla svojo posvetovalnico na netu.Te spoštujem in sem vese tvojih mnenj in nasvetov.

no, pomagaj mi odpreti posvetovalnico:) imaš kake veze?
mogoče bi imela kar svoj forum, kot ga ima primož in rugelj:)

resno:)

Kaj si pa ti misliš o Ruglju?

več dobrega kot slabega….

kot strokovnjak, je najboljši.

Nima pa takta, pristopa najboljšega:) To ga nese. KO hoče ljudi prebudit (no je hotel, zdaj je po moje kar že malo prestar) ….jim povedat resnico, da bi se zamislili nad seboj, ….je navadno tako izbral besede, da so se ljudje, ki so se našli v njih, branili. Ker podzavestno so bili prizadeti, niso pa hoteli niti sebi priznati, pa se je potem lažje zgražati nad rugljem, kot pogledat mal v svoj zakon, partnerstvo…pa rečt…mater….pa res nek ni ok….mogoče sem pa res js kriv, kriva…..

Ker so ženske tako kokodakale, kako je nesramen do žensk…če bi ga poslušale, razumele, bi vedele, da ni govoril čez njih…ampak čez njihove moške! Da je hotel dopovedati, da vse izhaja iz odnosa do staršev, predvsem očeta.

No o tem bi lahko cele dneve, pa če on ni mogel razsvetliti določenega folka, ga tudi jaz ne bom:))))

Ja v nekaterih mišljenjih je precej radikalen in žaljiv..Recimo gleda na ženske kot na ubogljive objekte,kar je seveda nespejemljivo in ponižno…

Zelo verjetno, da je nate preveč vplivala mama v negativnem smislu.

New Report

Close