Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Predvolilna kampanja

Predvolilna kampanja

Zdaj se je začelo in bomo bombardirani s vseh strani, potem pa poslušali koliko je kdo za kampanjo potrošil.
Pri meni ima pa vse to glih kontra učinek, ker že apriori ne maram da se mi kdo vsiljuje in ponuja, se mi na vsakih 10 metrov nasmiha z jumbo plakata in fila kaselc z promocijskim materialom.
Ne vem no, meni se zdi prav stran vržen denar. V končni fazi so se imeli vsi priliko izkazat z dejanji, ne samo lapat in obljubljat kaj bodo naredili, in se med sabo bockat.
Očitno nas imajo res za budale.

Se zelo strinjam. Koliko stran vrženega papirja, barv za tisk, brezproduktivnega dela ljudi (od poštarjev, oblikovalcev, tiskarjev, smetarjev, ki to odvažajo, …). Ne vem, da bi kdo prebiral ali se poglabljal v ta bla,bla, saj praktično vsi (vsaj v blokih v Lj) vržejo ta papir iz kaselca direktno v škatlo, kjer zbiramo reklame. Najbolje bi bilo, da bi čim prej po volitvah v šolah organizirali akcije zbiranja papirja, da bi vsaj otroci imeli nekaj od tega. Tudi z eko stališča se mi zdi to neprimerno.

Res je to. Sedaj se ti vsak nasmehne potem pa bo rekel, ko te j***…….

Lahko samo povem, da od vseh politikov od prvega dne nastopa Bajuga, ga ne morem videti živega. Takšen odpor, do njega kot nikoli pri drugih politikov. Samo Bajug, da ne bo na vladi in v parlamentu. Naj gre nazaj v Argentino tam naj prodajat meglo!

Lep pozdrav -------------

Samo za info. BAJUK!

Meni je najbolj všeč, ker Janševa SDS letos ne bo dala spota na TV, ampak bo denar dala slovenskih porodnišnicam. Zelo lepo in pametno. Ne pa kot Kresalka in pahor, ki ju gledamo vsake pol ure po TV, ko nekaj nakladata.

Za razliko od Janše, ki se na TV sploh ne pojavlja. :I?)

šema, govorimo o plačanih reklamah, ne o omizjih in soočenjih.

kaj pa časopis expres?

In Slovenski tednik. Kdo pa tole plačuje?. Zakaj pa tega denarja ne dajo porodnišnicam???.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

New Report

Close