Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Preko masovnih medijev vam prodajajo masinformacije

Preko masovnih medijev vam prodajajo masinformacije

Masinformacije,ki zajemajo v bistvu informacije, kjer se sestavlja čredno mišljenje iz katerega človek ne razmišlja in ne deluje samostojno ampak, kot vkalupljen programiran robot.

———————

Masovni mediji vam vsak dan ponujajo v branje, poslušanje, gledanje VSE TISTO, kar bi vam jemalo pozornost, da svoje pozornosti ne bi vsi vi preusmerjali v tisto, kar je resnično pomembno, za vas, vaše družine in vašo ter njihovo sedanjost in prihodnost.

Namen tega je, da bi ostajali produktiven del družbe ob enem pa nekritičen del ljudstva, ki bi predstavljal mogočo spremembo in konec zločinskim oblastem.

———————

Nekateri ste stari dovolj, da opažate, da se vaše življenje ne premika iz cone borbenosti za preživetje.

Načeloma bi bilo to logično in nekaj razumnega v družbi, kjer bi veljala narava divjine.

Vendar divjina ni večinski del te družbe v kateri živimo ampak se držimo nekih morlanih načel , redoslovnosti in rednih principov.

Ker se to ve, se izkoriščanje tega poslužujejo zločinske oblasti.

Vedo, da boste stali v vrstah in delovali po teh omenjenih načelih, principih itd., in tako ostajali lahek plen za njih, ki izhajajo iz divijnskih korenin,ki pa so ob enem na čelih oblasti.

Pretvarjajo se, da so civilizirani vendar nobene civiliziranosti ni v njih. Vse je le predstava za vas, da ostajate, številka, ki jim služi vsak dan, da se oni lahko valjajo v umazaniji luksuza na račun revščine in strahov, ter krivic mnogih.

V trenutku, ko se jim uprete pokažejo, da v njih oblasteh ni reda niti, skrbi, niti morale niti civiliziranosti ampak le divjina kjer zmaga močnejši z vso surovostjo, kar jo ima na voljo.

Zato neumorno vam razodevam, da država ni to kar vam je rečeno da je. Država je ZAVESA, ki je namišljena in za to zaveso so dogovori nekaterih kako in na kakšen način bodo nas in naše potomce imeli ves čas za talce in sužnje. Če kdo od vas misli, da mu bodo to priznavali preko masovnih medijev ravno ti, ki to počnejo SE NAJ “ZA VRAGA” ŽE ZBUDI.

ZBUDITE SE

    Zbudi se sam in popravi fasado.

Odgovor na objavo uporabnika
Fasada, 09.10.2023 ob 10:32
    Zbudi se sam in popravi fasado.

Pridi pa ti jo popravim

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 09.10.2023 ob 11:14

Pridi pa ti jo popravim

Kretenko, moja fasada je v redu. Tvojo bajto pa cel svet vidi na google maps da odpada omet, cela fasada je pa plesniva.

Vemo da si zafrustrirana osebnost fasada

New Report

Close