Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Premier Janez Janša je udaril po menedžerjih in bankah

Premier Janez Janša je udaril po menedžerjih in bankah

Vlada z Janezom Janšona čelu od državnega zbora zahteva, da po hitrem postopku potrdi spremembe zakonov o bančništvu in prevzemih, s katerimi bo onemogočeno speljati prevzem s posojilom, ki bo zavarovan z delnicami tarče prevzema, torej z delnicami, katerih nakup se neposredno ali posredno financira s posojilom.

S tem je vlada začela uresničevati svojo napoved napada na slovenske menedžerje, ki so se doslej pri menedžerskih odkupih posluževali prav omenjenega načina financiranja.

Vprašanje, zakaj šele zdaj? Zakaj ne takoj, pred tremi leti?

Mimogrede, povedali so, da se pri spremembi zakona o bančništvu niso posvetovali s poslovnimi bankami, pri spremembi zakona o prevzemih pa niso opravili nobene analize o vplivih na naš trg kapitala.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

zato ker je pred njim predvolilno leto in si mora nabrat nekaj novih točk.

tri leta je pa zlival vodo na svoj mlin, koliko mu je uspelo pa verjetno ne bomo nikoli izvedeli, sedaj je pa mlin ostal brez vode, ki jo krvavo potrebuje, eh JJ prepozno veliko prepozno, tvoji apetiti so bili preveliki.

Obadva skupaj, čas je da se skulirata. Večji strokovnjaki, in to podporniki leve opcije, so včeraj odgovarjali, da morajo preje prebrati zakon ne samo to kar pišejo mediji, šele potem bodo lahko kaj več povedali.Obnašata se ko en rumen senzacionalističen časopis.

hja, ares, kje si pa to gledal ali poslušal, vsi vprašani, so pojasnevali, da zakon še vedno dopušča te iste prevzeme, le z zastavo delnic, ki jih menedžer misli šele kupiti več ne bo šlo. Res velika sprememba zakona.

Saj ni za pričakovat, da bo en analfabet kot si ti, razumel kako VELIKA sprememba je to.

Spet ena od predvolilnih fint. najprej so sprivatizirali vse kar je šlo, zdaj se bodo pa pred narodom delali junake in pravičnike.
Komaj čakam, da bodo volitve.

Ker pravte, da je POP TV leva TV, torej na vaši TV. Včerišnja poročila govoril pa je Ganter.Kar pa se tiče zastave delnic, ki jih nimaš, v tujini, pa težko verjamem da bi to naredile tuje banke.

Kaj pa so sprivatizirali?

Ne, ni naša. POP TV kar lepo ima lastnika. Verjeli ali ne, lastnik ni komunist.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Saj je v tem tudi največji problem, da niso ali pa so premalo. Pa tako fajn zakonodajo so (si) pripravili še za časa Demosa.

Sej nisem rekel da je komunist, lastnik je menda američan, ne vem. Usmeritev tv je leva, kar je bilo tudi rečeno na eni izmed razprav tuki.

ah tukaj boš pa našel res veliko resnic, prav gotovo.


No ta je pa dobra. Prvo se vlado napada da je vse sprivatizirala, nato pa se jo obtoži da ker tega ni napravila, je slaba.Narobe svet.
Sicer pa ni mogla. Jo je Drnovšek zamenjal, da je lahko vse pokradu.

ah tukaj boš pa našel res veliko resnic, prav gotovo.[/quote]
Ja kaj pa se lažeš?? Ti, ti,lažnivi kljukec.

ah tukaj boš pa našel res veliko resnic, prav gotovo.[/quote]
Ja kaj pa se lažeš?? Ti, ti,lažnivi kljukec.[/quote]

ja kje pa si mene videl lagati, ne in ne jaz imam še majhen nos.

a ne vidiš, da se vse vrti okoli belih in rdečih, vmes ni pa nobene barve, če nisi s tabelimi si rdeč, če nisi s tardečimi si bel.

ah tukaj boš pa našel res veliko resnic, prav gotovo.[/quote]
Ja kaj pa se lažeš?? Ti, ti,lažnivi kljukec.[/quote]

ja kje pa si mene videl lagati, ne in ne jaz imam še majhen nos.

a ne vidiš, da se vse vrti okoli belih in rdečih, vmes ni pa nobene barve, če nisi s tabelimi si rdeč, če nisi s tardečimi si bel.[/quote]

Ja to je pa žalostno res. Sam kaj ko pa stranke enačimo z njihovimi predhodniki. Ti so bili pa samo dveh barv.

New Report

Close