Premier Janez Janša je udaril po menedžerjih in bankah
Vlada z Janezom Janšona čelu od državnega zbora zahteva, da po hitrem postopku potrdi spremembe zakonov o bančništvu in prevzemih, s katerimi bo onemogočeno speljati prevzem s posojilom, ki bo zavarovan z delnicami tarče prevzema, torej z delnicami, katerih nakup se neposredno ali posredno financira s posojilom.
S tem je vlada začela uresničevati svojo napoved napada na slovenske menedžerje, ki so se doslej pri menedžerskih odkupih posluževali prav omenjenega načina financiranja.
Vprašanje, zakaj šele zdaj? Zakaj ne takoj, pred tremi leti?
Mimogrede, povedali so, da se pri spremembi zakona o bančništvu niso posvetovali s poslovnimi bankami, pri spremembi zakona o prevzemih pa niso opravili nobene analize o vplivih na naš trg kapitala.
ah tukaj boš pa našel res veliko resnic, prav gotovo.[/quote]
Ja kaj pa se lažeš?? Ti, ti,lažnivi kljukec.[/quote]
ja kje pa si mene videl lagati, ne in ne jaz imam še majhen nos.
a ne vidiš, da se vse vrti okoli belih in rdečih, vmes ni pa nobene barve, če nisi s tabelimi si rdeč, če nisi s tardečimi si bel.
ah tukaj boš pa našel res veliko resnic, prav gotovo.[/quote]
Ja kaj pa se lažeš?? Ti, ti,lažnivi kljukec.[/quote]
ja kje pa si mene videl lagati, ne in ne jaz imam še majhen nos.
a ne vidiš, da se vse vrti okoli belih in rdečih, vmes ni pa nobene barve, če nisi s tabelimi si rdeč, če nisi s tardečimi si bel.[/quote]
Ja to je pa žalostno res. Sam kaj ko pa stranke enačimo z njihovimi predhodniki. Ti so bili pa samo dveh barv.