Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus prenos virusa

prenos virusa

Smo ravno dobili obvestilo po emailu, da je pozitivna še ena oseba, ki je bila v stiku s profesorico, ki je bila pred 1 tednom v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo.

Zadeva je resna.

S tem, ko NIJZ vztraja, da je oseba kužna šele takrat, ko zboli, bodo naredili samo še večjo štalo. Saj že od samega začetka ponavljajo tisti, ki že imajo izkušnje z corono, da je potek asimptomatičen. Zakaj so pa potem šli Kitajci v tako rigorozne dezinfekcije celotnih mest?

Ne razumem zakaj niso mesec dni nazaj ljudjem, ki so prihajali iz okuženih območij, odredili preventivno domačo osamitev/karanteno. Kaj pa je tistih 14 dni, ko bi bili doma.

Naša koruptivna politika, na čelu z svojimi podrepniki NIJZ in MZZ ne dela drugega, kot za svoj žep in kapital/farmacijo in druge Lobije/. Ne delajo za ljudi. To se je že dolgo let opozarjalo, zgodilo se ni nič. Ovce, ki ste podpirali in volili to bando, upam, da vas sedaj sreča pamet, za prave ukrepe je že prepozno. Lahko samo probamo omiliti prihajajoče stanje, se pa bojim, da tudi tega ne bo. Prepuščeni boste sami sebi. Ste pripravljeni na to, hudo bo.

Važno je, da so se k koritu zopet pririnili SDS in njihovi brezhrbtenični podporniki, DeSUS, NSi, SMC. Kar podpirate to bando skorumpirano, ko vam bodo umirali bližnji, se spomnite, da ste s svojimi dejanji v preteklosti in sedanjosti sami povzročili to stanje, ki ga imamo in še prihaja.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

New Report

Close