Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Presaditev las fue metoda

Presaditev las fue metoda

TURČIJA je zlata jama za pleškote. So pač najbolj specializirani na tem področju. Hrvaška je bila recimo TOP za operacijo oči, šele kasneje so začeli tudi v drugih državah bolj konkretno s tem. Tako je s Turčijo, ki je na tem področju daleč pred vsemi. Poznam že veliko ljudi, ki so šli na presajanje od manj do najbolj plešastih. Rezultat po parih letih je osupljiv, vsi imajo bujne lase. Jaz imam tudi v Turčiji poseg in sicer čez dober mesec. Upam na najboljše, LP

Pozdravljeni,

Pred enim letom sem obiskal kliniko v Turčiji “Serpil Aşam Hair Clinic”.

Prečekiral in prebral sem veliko o klinikah in nazadnje sem se ustavil pri tej. Pravtako je bilo veliko mojih prijateljev že tukaj (eden izmed njih tudi zdravnik, ki je zares naredil raziskavo) in vsi so mi priporočili tega. 

Naj povem, da sem bil več kot presenečen s kliniko. Tako kot ostale klinike, sem tudi tukaj imel v ceno vštet prevoz iz letališča do hotela za 2 osebi itd… Tukaj so zares strokovnjaki in jo več kot priporočam! Postopek je bil neboleč!

Vse zanima cena, torej… plačal sem 1450€ + letalska karta 140€.

Vsekakor priporočam to kliniko in naj še povem, da imam po enem letu ponovno lase 🙂 Mislim, da jih imam nekoliko več kot pa sem jih imel pri 18ih, ko še nisem bil plešast. Pač lase razporedijo glede na obliko glave tako da… načeloma še zdaj lepše izgleda, tako da sem več kot zadovoljen!

Klinika v Turčiji “Serpil Aşam Hair Clinic”.

Spletna stran: https://serpilasamhairclinic.com/.

LP

Odgovor na objavo uporabnika
Mihael224, 22.08.2021 ob 15:03

Pozdravljeni,

Pred enim letom sem obiskal kliniko v Turčiji “Serpil Aşam Hair Clinic”.

Prečekiral in prebral sem veliko o klinikah in nazadnje sem se ustavil pri tej. Pravtako je bilo veliko mojih prijateljev že tukaj (eden izmed njih tudi zdravnik, ki je zares naredil raziskavo) in vsi so mi priporočili tega. 

Naj povem, da sem bil več kot presenečen s kliniko. Tako kot ostale klinike, sem tudi tukaj imel v ceno vštet prevoz iz letališča do hotela za 2 osebi itd… Tukaj so zares strokovnjaki in jo več kot priporočam! Postopek je bil neboleč!

Vse zanima cena, torej… plačal sem 1450€ + letalska karta 140€.

Vsekakor priporočam to kliniko in naj še povem, da imam po enem letu ponovno lase 🙂 Mislim, da jih imam nekoliko več kot pa sem jih imel pri 18ih, ko še nisem bil plešast. Pač lase razporedijo glede na obliko glave tako da… načeloma še zdaj lepše izgleda, tako da sem več kot zadovoljen!

Klinika v Turčiji “Serpil Aşam Hair Clinic”.

Spletna stran: https://serpilasamhairclinic.com/.

LP

Tudi jaz priporočam to kliniko! Ena najboljših, še posebej, če primerjamo med ceno in kvaliteto! Top izbira!

hej,

moj fant je bil tukaj, top!!!

hej,

haha, očitno nas je veliko bilo tukaj. Tudi jaz sem bil namreč. Top !!!

lp

Zdravo.

Jaz tudi razmišljam o tej kliniki. Kolega je bil tukaj in je ful prehvalil. Sam sem jih že kontaktiral in zaenkrat nimam slabih besed. Termin sem že dobil tako da, če bo karkoli narobe napišem tukaj.

lp

Smo bili v  Turčiji, Istanbul. Še najbolj nenavadno je bilo gledati moške, ki imajo bele trakove okoli glave … Pa jih ni bilo tako malo.

A ima kdo izkušnje s Fabjanom ali pa z Hr.Pantovičem?

Kakšne informacije o presaditvi las v Slo? Je  bil kdo?

A je bil kdo.na.presaditvi in rezultat

Zanima.me če je možno lako sliko pogledat prej in zdaj kako izgleda

Hvala za.odgovor

Živjo js se tud zanimam, pa me zanima kako si zadovoljen sedaj.ali so zrasli novi lasje in po tolikem casu

Ali ima kdo dobre izkušnje pri presaditvi las v Slo.?

1.800€ pride z metodo vbrizganja levkocitov, ko glave ni potrebno predhodno obriti. Istanbul

Čez dva tedna grem v Beograd na presaditev. Sem imel že dva termin, ki pa sta zaradi covida odpadla.

Bil v Hairclinic v Sloveniji. Razočaran. Sedaj grem v Beograd.

Bil na presaditvi v Hairclinic v Šentjurju. Tam je direktor bil brez medicinske izobrazbe. To ne bi bil problem, če se ne bi vtikal v samo pripravo pred operacijo. Risal je cone in se obnašal kot da je doktor. Poleg tega je lagal, da je bil tudi sam na presaditvi. Za doktorja je govoril, da je najboljši v Evropi, poseg je pa opravljala asistentka. Doktor pa je čez oken gledal, večino časa pa ga sploh ni bilo v sobi. Itd.

Živjo,

Lahko poveš zakaj ne hodit v Hairclinic?

Hvala.

Zato, ker so me amatersko “obdelali”. Niso zadeli ravnine in ne smeri rasti las . Nekaj sem pa tudi že pisal in si lahko prebereš na tem forumu. Sedaj sem prišel iz Beograda, kjer so mi še enkrat naredili transplantacijo. Zaenkrat TOP . Čisto druga pesem.

Odgovor na objavo uporabnika
Unclub, 08.03.2022 ob 04:53

Zato, ker so me amatersko “obdelali”. Niso zadeli ravnine in ne smeri rasti las . Nekaj sem pa tudi že pisal in si lahko prebereš na tem forumu. Sedaj sem prišel iz Beograda, kjer so mi še enkrat naredili transplantacijo. Zaenkrat TOP . Čisto druga pesem.

Katera klinika je to v Beogradu?

Premisli dobro.Da ne bo štrene. Omenil so veliko teorije 😊

Moram pogledati tudi kdaj datum. 🤷‍♀️ ne znam vsega ☺

Hvala, mi lahko pošljes kontakt/naslov/link iz Beograda?

Lepa hvala.

Živjo,

Ima kdo kakšne izkušnje s kliniko Fabian je bil kdo na posvetu ali operaciji? Baje uporablja fue metodo.

Sam sem bil na transplantaciji v Bosni…vatanmed klinika..preverjeno od prijateljev…daleč najboljši v naši okolici in ugodni…pri nas ni dobre klinike…

New Report

Close