Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Prihaja ’’TRETJI VAL’’

Prihaja ’’TRETJI VAL’’

Orožje za genocid Slovencev je prispelo v Slovenijo in po cepljenju se bo začel ’’TRETJI VAL’’. Ne slepite se, gre za vojno, ki se ne odvija s streljanjem, ampak z vodenimi situacijami in odzivi na njih, ki jih usmerja globalna oligarhija.
To počne preko skupin in posameznikov, ki zasedajo ključna mesta v državah sveta. Skozi leta so izbirali, podpirali in na položaje moči, tako na levo kot na desno, postavljali posameznike s psihopatsko osebnostjo, ki ob pravem trenutku ne bodo omahovali pri pritiskanju na sprožilec.
Ti posamezniki danes sestavljajo vlado in sedijo v državnem zboru, v vrhovih sodnega sistema, zdravstva in drugih strokovnih državnih in zasebnih ustanovah, ter postopoma in preračunljivo usmerjajo situacijo. To počnejo z ’’ojačevalci’’, prav tako podkupljenimi uredniki in novinarji medijev, ki vodijo nevedne in naivne državljane v nepredstavljivo trpljenje. Smrti in škodljive posledice cepiva bodo zakrinkane v ’’mutacijo virusa’’, ki bo sedaj za 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj nalezljiv. To se že dogaja!
Ob tem se naj vsi izvajalci genocida zavedajo, da se ne bodo mogli skrivati ne izza kakršnih koli imunitet, izgovorov za le izvajanje ukazov, pripravljenih zakloniščih in bivališčih v tujini. Našli vas bomo od prvega do zadnjega, tudi če se skrijete na dno Oceana ali odletite na Mars. Odgovarjali boste za svoja dejanja! Obtoženi boste naklepnega umora!
Zdravstveni delavci in učitelji. Tisti, ki smo že na začetku vedeli kaj prihaja, smo bili tudi za vas na ulicah. Bili smo sami, vi pa ste mislili, da dan ko boste prisiljeni v testiranje in cepljenje ne bo prišel ali pa bo prišel za druge in ne vas. Sedaj ste pritisnjeni ob zid in žal mi je, da ste ostali sami. Sedaj vam ostane le to, da se povežete med seboj in uprete kot kolektiv. Vi sami morate zbrati pogum in ne dopustiti zločin nad vami. NAROD VAS BO PODPRL!
Policisti, tudi vi boste pri svojemu prizadevanju za boljše plače in preživetje stali sami. To kar počnete v tem času je popolno nasprotje temu, kar pravi vaša zaprisega o varovanju državljanov. Vi ščitite izdajalce Slovencev in podpirate največji zločin nad slovenskim narodom. Vi veste kaj počnejo oblastniki in zaradi tega boste odgovarjali za sodelovanje pri naklepnem umoru. Skupaj s tistimi, ki so podpirali aktivnosti za nastalo situacijo boste izobčeni ali zaprti. Sedaj še imate čas, da se tisti, ki ne želite sodelovati pri genocidu povežete med seboj in javno izpostavite svoje prepričanje in podporo narodu. NAROD VAS BO PODPRL!
Verjemite, NAROD PRIHAJA, poplačilo za 30 letno zavajanje in škodovanje Slovencem neizogibno prihaja. Od vas je odvisno ali boste na valu naroda ali pa izginili v njem.

Majmune, spoki nazaj u svojo luknjo pa svoje čefurje rešuj. Ti potomec ustaša in orangutanke nimaš pravice po sloveniji lajat. Mrš stoko nevaspitana.

prihajam tudi jaz, dejstvo je, duh s tobom, glupi D, vse isti pacijent, psihopat.
Sej veš.
ruf mich an

Kok si pa ti pameten, si to čist sam ugotovu? Jest sem samo tvoja senca. Bova zdej skakala Andrej?

Nažri se dreka glupson debilni.

LudiD tako je povej jim! Mi smo s teboj!

https://www.youtube.com/watch?v=o8hYrNsRoTs

LudiD tako je povej jim! Mi smo s teboj!

https://www.youtube.com/watch?v=o8hYrNsRoTs
[/quote]

Koliko osebnosti imaš kretenčino?

SLOVENSKI NAROD, ne poslušajte in NE ubogajte Ludega D, kajtimar ELITA ima pripravljeno atomsko napalm orožje in ha je tudi pripravljena uporabiti zoper vas, SlovenskE državljane, ako se boste drznili dvigniti se v LJUTSKI UPOR!

Zatorej bodite pokorni in ubogajte PRAVIČNO ABLAST JANEZA JANŠE kot tudi naslednjo levičarsko ablast Karla Rjavca Velikega, kajtimar le tako boste dolgo živeli na Zemlji!

Koliko osebnosti imaš kretenčino?
[/quote]

Še eden, ki je bolj kratke pameti. Ni vam pomoči.

Zopet se vidi tvoja glupost in nepismenost glupi, Kajtimar je ime. Verjetno si ga nekje slkišal in mislil uuuuuu zdaj bom pa uporabljal velike učene besede. Bodo mislili da nisem glup!

Se ni ravno izšlo.

Zopet se vidi tvoja glupost in nepismenost glupi, Kajtimar je ime. Verjetno si ga nekje slkišal in mislil uuuuuu zdaj bom pa uporabljal velike učene besede. Bodo mislili da nisem glup!

Se ni ravno izšlo.
[/quote]

Kajmimar 😀

Kajmimar 😀
[/quote]

Vidimo po tvojih objavah da ti ni mar za pismenost glupi.
Za dejstva in resnico pa tudi ne.

New Report

Close