Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek >>pRIJATELJICE<< , KJER JE ENA DRUGI VKRADLA MOŠKEGA

>>pRIJATELJICE<< , KJER JE ENA DRUGI VKRADLA MOŠKEGA

STE POZNALI TAKE?

Nobenemu nisem nobene vkradel. Imam svojih večnih šestnajst let, nobene še ne smem imet.

Ne, ker se izogibam takim. Že ko kakšna flirta, se nastavlja, objema s kakšnim, za katerega ve, da je zaseden, mi vklopijo klikerji, da je navadna lajdrica željna pozornosti, ki išce na napačen način samopotrditev. Ne morem se s takimi družit.

Glej, takšna prijateljica nima vrednot, ki bi bile enake mojim. Če prijateljici ne morem zaupati, da ne bo flirtala z mojim moškim, potem je boljše, da takšne prijateljice nimam.  Se ne strinjaš?

 

Moja prijateljica je z enim mojim “bivšim”, ko me je imel malo za norca, pa ji dejansko privoščim srečo, ampak se mi zdi, da žal z njo podobno dela. Ampak vmes je minilo kakšno leto in tudi ji je itak nabluzil svašta. Se nočem vmešavat in sem ji rekla, naj sama ugotovi in ne bom nikogar obrekovala.

Ženske so si na tem področju konkurenca, vse enako “nevarne” pa prijateljstvo gor al dol.. doživela in videla večkrat. Prijateljica, ta prava, tega ne bi naredila nikoli. Je pa res možno, da se obe zatrapata v istega.. takrat je najbolje, da ga ne vzame nobena. 🙂

 

Manj kot imaš opravka z moškimi, bolje zate in tvoja “prijateljstva” 😉 tudi če si ti zaželena med moškimi, ti znajo take prijateljice fejst nagajati, ker ne dobijo te pozornosti. Pa imaš dramo non stop v življenju. Rabiš to? Ne. Alora, samo čim dlje od moških pa imaš mir..

smo

A ste Stajerke ?!?

Sej ni krivda v ženskah ki speljujejo moške, ampak so krivci moški, ker se jim pustijo.

Se pravi, jezne morate biti izključno in samo na vaše moške.

 

Če bi nek tip ogovarjal mojo punco mi bi bilo vseeno.

Vse je odvisno od moje punce ali se mu bo pustila ogovorit in znjim kaj imeti.

Če se mu, Takrat se bom enostavno ločil od nje, ker je ona tista ki me je prevarala.

V mojega prijatelja sta bili zaljubljeni  2 punci, ki sta si bili >>prijateljiciprijateljstvo

New Report

Close