Primerno darilo za 18- letnika?
Sinova 18ka se hitro približuje. Je že povedal kaj si želi, ampak rada bi mu poklonila še nekaj za spomin, pa da ni nakit ali kaj adrenalinskega, slednje se pri nas ne podarja.
Potrebujem še dobro in izvirno torto.
Mogoče še kakšna ideja kam na povabi prijatelje.
Smo iz Ljubljane.
Za ideje se že v naprej zahvaljujem. Tisti, ki bi predlagali Ančke, prostitutke in še kakšne druge neprimerne zadeve, vas prosim, da ne odgovarjate.
MLEKO Z MEDOM, 01.06.2021 ob 15:36
Nakita ne, kaj pa eno lepo uro za spomin, po možnosti, da si sam izbere? Ali pa enostavno denar – in si bo sam kupil nekaj po želji.
Ali pa kakšno njegovo fotografijo, ko je bil majhen, jo daste povečati in uokviriti, da bo imel za spomin.
večinoma najstniki bolj kot ne neradi gledajo fotografije iz otroštva, ki se mamam zdijo srčkane. da bi si jih na stene pribijali, je pa še manj verjetno.
sina bi morali najbolje poznati sami, 18 let je minilo, menda veste, kaj bi mu nekaj pomenilo?
kar se pa frendov tiče… če jih ima, potem ve, kam radi zahajajo.
Tinca the mamy, 31.05.2021 ob 21:44
Sinova 18ka se hitro približuje. Je že povedal kaj si želi, ampak rada bi mu poklonila še nekaj za spomin, pa da ni nakit ali kaj adrenalinskega, slednje se pri nas ne podarja.
Potrebujem še dobro in izvirno torto.
Mogoče še kakšna ideja kam na povabi prijatelje.
Smo iz Ljubljane.
Za ideje se že v naprej zahvaljujem. Tisti, ki bi predlagali Ančke, prostitutke in še kakšne druge neprimerne zadeve, vas prosim, da ne odgovarjate.
Moji trije so dobili izpit za avto.
Personalizirana, 31.05.2021 ob 22:50
Meni so všeč osebna darila, tako, ki se vidi, da si si vzel nekaj časa za razmislek o obdarovancu. Hčeri sem za 18ko dal narediti karikaturo, na kateri pa je bilo vse od njenih hobijev, zanimanj, našega mačka in psa. Res je dobro izpadlo.
Ideja s karikaturo mi je res všeč. Sem ža malo raziskovala, našla dva različna karikaturista, ki imata nora dela. Tudi cena je sprejemljiva.