Najdi forum

PRIMOSTEN

zanima me kako je na primostenu.premisljujem,da bi se letos odpravila na pocitnice v camp na primosten. kaksni so campi? koliko so oddaljeni od mesta? kaksna je voda in plaza? jaz imam raje samotne plazice,a se to najde tam? a je camp v senci?
za vse odgovore se vam zahvaljujem!

Za camp ne vem kako je, sem pa bila lani za nekaj dni v Primoštenu s prijatelji in mi je bilo zelo všeč. Plaže najdeš tam kakšne hočeš, od mestnih, ki so polne, če greš malo ven najdeš kako samotno… Meni je mesto zelo všeč, staro, kamnito, zelo lepa tržnica, trgi, lokalčki, zvečer prireditve na ulicah, zelo dobre restavracije-take pristne… Z eno besedo Primošten je mesto z dušo, če si vsaj malo “romantična” duša za jutranje kavice, sprehode, tržnico… in pozne večerjice ob morju in svečkah, potem moraš nujno tja!

Mi smo bili predlani v hotelu Zora. Moram reči, da smo bili zelo zadovoljni. Plažo oz. zalivček smo imeli tik pod hotelsko sobo, je pa res, da smo pri izbiri sobe imeli srečo in smo sobo dobili v pritličju v senci z veliko teraso.Plaža je bila tam kamnita s prodnatimi zalivi, morje kristalno čisto, mesto pa čudovito, kot je omenila že manja. Tudi s hotelom smo bili zadovoljni. Sobarica je bila super, sobo je očistila v redu, hrana je bila tudi o.k., le hotel je bil zelo poln in se niso imeli časa ukvarjati s posamezniki.
LP, metka

CAMP JE KAKŠNE TRI KILOMETRE PRED PRIMOŠTENOM. TAM SVA BILA LANSKO LETO. JE KAR V REDU, NEKAJ KAMNITE IN NEKAJ PEŠČENE PLAŽE. VES ČAS MALO PIHA. V MESTO MORAŠ Z AVTOMOBILOM, ALI PA PEŠ PO GLAVNI CESTI. OB MORJU SE NE DA, NI POTI. CAMP JE DOVOLJ SENČEN IN TUDI PROSTOR SE VEDNO NAJDE.PRIMERNO JE ZA SRFANJE. LEPO SE IMEJTA IN LEP POZDRAV.

Mene zanima če je v Primostenu dober lunapark za otroke zanimiv,če se viliko zvečer dogaja? zahvaljujem se vam za odgovore.

flappy bird, Kje živiš? Zakaj vas tako skrbi stanje v Primoštenu?

 

New Report

Close