Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož

Primož

Bi se dalo kaj urediti, da je vsak vnos v forum zaščiten z geslom … kar pomeni, da je pod mojim nickom možen vnos samo z geslom, ki sem si ga sama izmislila
(podobna fora kot jo imajo ostali … nick name … e-mail … geslo). Na ta način bi se vedelo tudi kateri nick je že zaseden.

… kako in kaj je potrebo vse postoriti, da je to možno, ne vem … vem le to, da se jih najde kar nekaj, ki radi pišejo v imenu drugih.

LP

Brez skrbi, da se da odkriti vse, ki tako delajo. NAprimer, kdo je uporabil še kateri nick in kdaj, se pravi ena oseba z 6 različnimi nicki. prej ali slej se vse izve in bomo videli komu bo takrat nerodno, ko se bo izvedelo kdo je bil kdo in da ima veliko več obrazov kot jih pa kaže.

Vsekakor je za neketere, ki so fer to velik problem, saj kar naenkrat nekdo piše v njihovem imenu. Zato pa vsi, ki ste bili izkoriščeni, napišete mail in sporočilo, katerega niste napisali in bo v naši evidenci preiskav in nezaželjenih oseb.

Vsekakor bi radi dosegli nivo, da se vsi zavedajo, da le ni tako težko ugotoviti kdo je kdo in naj raje ta sistem uporabijo za dobre informacije. Saj je3 naš namen da si pomagamo in nagajamo in škodujemo.

Vse slabo pa se bo tistim, ki to počnejo vrlilo v isti meri samo da pride njihov čas.

Primož

Kaj pa je to nick? sem nova pa še nimam pojma o nekaterih izrazih
LP

nick je neko izmišljeno (ali pa tudi ne) ime, ki ga uporabljaš na forumu. Jaz sem branka, ti si Blažka, lahko pa imaš nick tudi npr. solatka
branka

New Report

Close