Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Primož-forum, ki potrebuje registracijo-vprašanje!

Primož-forum, ki potrebuje registracijo-vprašanje!

Pozdravljeni!

Ali lahko nekdo, ki ni registriran tukaj na forumih, pregleduje kaj se na forumu, ki registracijo potrebuje, dogaja-piše, ali enostavno nima vpogleda v to, dokler se ne registrira? In se mu ob kliku na ta forum pokaže uporabniško ime in geslo za registracijo tega foruma?
Sama sem registrirana, zato ne vem kaj se dogaja. Če lahko prebira in ne more sodelovati, bi prosila, da mu tudi prebirati ne dovolite. Naj se registrira in potem zganja firbec.
Hvala za odgovor in lep dan.

Opcij je več, trenutno lahko gleda ne more pa pisati. Na forumu spoznajmo se, pa ne more niti brati, če se ne registrira. Vse je stvar odločitve. In to je tudi edini forum katerega ne morejo niti pregledovati, če se ne registrirajo.

zakaj je pri nas tako, za sedaj je temu tako, če pa bomo imeli tehtne razloge, da kaj spremenimo pa bomo z veseljem. Do takrat pa veliko zanimivega branja želim.

primož

To ni okej, kdor hoce na taksen forum se naj najprej registrira potem pa bere ali pise! To bi bilo edino pravično in prav. Firbca pa se naj tam kjer se lahko vsi.
Prosim razmislite in naredite kaj v tej smeri.
In hvala, jaz berem in pisem. Firbec zganjajo tisti, ki se delajo fine imajo pa največ masla na glavi, pa naj kar mislijo, da jih nobeden ne vidi kako špegajo, ali ne Primož.

firbčna,

ti pa ,res,nisi samo firbčna :))

New Report

Close