Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Primož – forum Starši staršem!

Primož – forum Starši staršem!

Nočem špecat, ampak…
Dej odpri Temo Oče (Maja)…
Nimam pripomb.
Dej prosim napiši spet kakšno poučno, saj veš o prijaznosti, dobri volji,…

Barč

Pa dejte nehat tožarit. Pa saj so odrasle ženske in se bodo že zmenile. Za vsako hudo besedo, pa že ni treba Primožu vskočit.
Zdaj ste pa že…

Meni osebno je logično, da kdaj pride do hude krvi….pa saj se bo rešilo tudi to.

Lp Kajak

No, če je pa to tam huda kri, potem pa res ne vem…
Moja že ni! :)))

Barča, odrasel človek bi moral znati sprejeti tudi (upravičeno) kritiko!
Pomagati ne pomeni samo hvaliti in tolažiti, ampak predvsem povedati iskreno tako, kot je. To je edina prava pomoč, drugo je potuha!

lp,
Ivana

No poglej, točno o tem govorim…
A sem hotela kaj slabega? Ne.

Sam nekateri očitno prav čakate, de se na nekoga ”zlajate”.

Joj, Givana, a veš, nekateri bi radi samo nasvet, ne pa ducat kritik zakaj sploh sprašujejo. Sej, če se ti zdi neumno ne odpri teme ali pa ne odgovarjaj!

Kajak, tebi se mogoče zdi logično, tistim, ki so doživeli, da so se znesli nanj, pa sigurno ne. In vse to si upajo (-te) rečt samo zato, ker je stvar anonimna, iz oči v oči bi bili pa verjetno bolj prijazni.

Jaz osebno zdaj že dobro premislim, preden dam vprašanje na forum, ker se mi zdi trapasto, da bi me iz vseh strani zbombandirali ljudje, ki me sploh ne poznajo in imajo samo slučajno pač slab dan.

Jaz mislim, da je bil Primožev namen, ko je ustvaril tisti (ta) forum, čisto nekaj drugega in se mi zato ne zdi popolnoma nič narobe, če ga opozorim, da se ”tisto” spet dogaja.

Lep dan želim…
Barča

Draga Barča,

jaz načeloma ne lajam:)). In sem relativno miroljuben in prijazen človek.

Ker pa Primož uporabnikom njegovega portala prijazno nudi možnost uporabe ISKALNIKA, lahko upravičeno pričakujemo, da bodo nestrpni iskalci takih in drugačnih verzov ipd. ta iskalnik končno začeli tudi uporabljati.

In z njegovo pomočjo morda uspeli najti kak blagozveneč verz ter ga z nekaj sreče uspeli pravilno prepisati na čestitko “posebno ljubi in dragi osebi”.

Na forumu je kar nekaj dobrih duš, ki iskalcem verzov občasno pomagajo z linki ali celimi pesnitvami.

Iskanje verzov pa je na sporedu nekajkrat tedensko.

Zanima me, zakaj vraga je uporaba iskalnika nekaterim tako tuja, da nas raje gnavijo z novimi in novimi prošnjami “za verz za ljubo mamico, pa očija, pa fanta, pa ženo, pa…..”, ki ga/jo imam iz srca rada in ji bi rada zeželela vse, kar je babici nekoč zaželela Micka iz Blatnega dola.

Vse to seveda lahko povem tudi “en face”, pa čeprav prijazno :)).

In, Barča, nobenega smisla ne vidim v jokcanju Primožu, naj zaradi “ta grdih” zapre forum. Ker forum smo vsi. Pa ne moremo se kar naprej božat pa gladit itd., treba je znati sprejeti tudi drugačna mnenja od pričakovanih.

lep dan ti želim,

Ali

Ali, a veš, saj ne gnavijo TEBE s temi verzi (če si se ravno osredotočil na verze). Glede na to, da veš vse o iskalnikih, veš verjetno tudi to, da lahko odpreš temo ali pač ne in lahko odgovoriš na temo ali pač ne.
Če ti gre na živce ti predlagam, da storiš to zadnje, torej ne odpiraš ali ne odgovarjaš.

Glede jokcanja – kakšno izražanje!

1. jaz mislim, da imam pravico to storit, s tem nikogar ne žalim, obtožujem,ne napadam…To je bila moja pripomba Primožu, navsezadnje je forum O.Med.Over.net zato (med drugim) tudi postavljen – za pritožbe in pohvale.

2. Primož vse tako in tako vidi tudi sam..

3. Nikjer v mojem sporočilu ni bilo omenjeno naj zapre forum. Če bi Primož menil, da je to potrebno, bi verjetno to sam od sebe tudi storil. (Saj veš, brez mojega tako imenovanega ”jokcanja”…)

Seveda so vsa mnenja dobrodošla, ampak, veš kaj, nekatere pa prav napadejo.

Lep dan še naprej, Barča

Ej ženske, dejte stresat svoj negativizem drugje, prosim ne na forumu, ker eni pa res želijo nasvet in če vas tema moti, vam pač ni treba odgovarjat

New Report

Close