Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Primož- nov forum-darila

Primož- nov forum-darila

Ker je vse več vprašanj na temo “darila” za raznorazne priložnosti, mislim,da ne bo odveč razmisliti o novem forumu, kjer bi si lahko svetovali.Hvala.

Ali lahko kaj bolj podrobno napises, kaj bi se na tem forumu dogajalo. Imas kaksen primer ?

primoz

Ja, npr.: Vprašanje bi bilo:Kaj kupiti možu za 30 rojstni dan,ali kaj kupiti za poročno darilo, ali kaj kupiti za krst,obhajilo ali podobno…Nasveti torej,da se nebi ta ista vprašanja pojavljala na različnih forumih npr.starši staršem ali srednja leta najlepša leta in podobno.Opažam,da je teh vprašanj vedno več.
Lep pozdrav-lady

Mislim, da je forum za darila čisto odveč. Vprašanj niti ni toliko, da bi bila kakšna potreba.
Sicer pa naj še kdo pove svoje mnenje. To je moje.

lp sončnica

Se popolnoma strinjam s sončnico. Nič ni narobe, če se vmes na srednjih tu pa tam pojavi še kakšno tako vprašanje. ( saj jih prav veliko res ni, so sedaj menda pet ali šest vsega skupaj, če se ne motim ).
No, to je moje mnenje, Primož od tebe pa je odvisno kako se boš odločil in ostalih seveda….

Jaz že ne bi hotela takega darila, ki bi ga predlagal en tujec iz interneta. Darilo mora imeti dušo in naj bo izbrano le zame.
Pa brez zamere!

Tudi jaz mislim, da je brezveze za vsako temo odpirati nov forum. Tako se cisto porazgubis med njimi in cisto izgubijo svojo funkcionalnost. Ne vem, no, to je moje mnenje. Cao!

Se strinjam z ostalimi, nenazadnje je primereneje, če se to vpraša na ustreznem forumu (če iščeš darilo za otroka, na Starši staršem, če za nekoga srednjih let, na temu ustreznem forumu itd.). S toliko “nepotrebnimi” forumi bi se pa res zmanjšala preglednost, že zdaj jih je veliko.
In nenazanje, če vprašaš na kakšnem bolj “obleganem” forumu, je večja verjetnost, da dobiš odgovor, tudi od nekoga, ki se prvotno ni nameraval ukvarjati z darili posebej, pa je slučajno naletel na to vprašanje in ti zdaj svetuje, medtem ko bi jih na forum Darila zahajalo znatno manj, predvsem le tisti, ki sami potrebujejo predloge in bi se vrteli v začaranem krogu – veliko vprašanj, malo odgovorov.

Točno tako !

Lp, Jana

Jana, midve sva pa pogosto istih misli! 🙂

No, če še sama nekoliko ironično predlagam, lahko odpremo še forum posebej za modrooke, za rjavooke, za svetlolase in temnolase itd.
S tem želim opozoriti na pomanjkanje kritičnosti pri predlaganju vse več novih forumov, zato predlagam, da uporabniki foruma poskusijo svoja vprašanja umestiti v že obstoječe forume, če se le da, ne pa že skoraj za vsako vprašanje odpirati nov forum! A to je le moje mnenje. Tu in tam kak forum bi morda še prišel prav, a je treba dobro in kritično premisliti, ali je res potreben, preden ga odpremo oziroma predlagamo. Sama sem do sedaj npr. predlagala le forum vrtičkarji, saj takega res ni bilo in bi te teme bilo težko umestiti kam drugam, pa tudi dovolj odzivov je bilo in po številu postov je očitno, da je npr. tak forum bil potreben oziroma zaželjen, medtem ko nekateri forumi tako samevajo, da tudi med drugimi uporabniki prihaja do pomislekov, ali je tak forum potreben ali ne. Kljub temu pa se zavzemam za idejo – za vsakogar nekaj. Treba je le trezno premisliti in najti zlato sredino!
Lp, Mojca

Ja, Mojca, res je :))
Resnično se s tvojim mnenjem , strinjam kar pogosto :)) . In ker napišeš točno to, kar sama mislim, lahko le dodam svoje strinjanje s teboj!
In glej, tudi tokrat je tako, lepo si obrazložila …

Lp, Jana

Sem proti. Če bomo vse razparcelirali, kaj se bomo pa potem na primer na Srednja leta sploh še pogovarjali?

Pogovarjali se boste zakaj ste srednjih let in ne mladi, ali stari.
L.p.

New Report

Close