Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Primož pravilno si se odločil

Primož pravilno si se odločil

Da si izbrisal tiste jezičke, ki pišejo brez pomisleka. Mislim na pepsi.
Dobro si naredil
lp, rozina

Še bolje bi naredil, če bi izbrisal take ritoliznike kot si ti, rozina. Za brisanje pa Primož ne potrebuje poguma, to je najlažje narediti. Kaj pametnega tako ne zna povedati nazaj :-))

Rozina in fifi,

vsi obiskujete ta sistem in očitno nam vsem skupaj je všeč. Vendar je zgodb zelo veliko prav tako tudi razlogov, zakaj tako in zakaj ne. Pišem zelo veliko in to na različnih forumih, zato tudi ne vidite vsega in en ne preberete vsega kar napišem, tako si zelo težko ustvarite pravo sliko. To je že več kot 4 leta aktivnega dela in še nekaj več v pripravah in strategijah. Zakaj je tako, bi lahko razlagal ure in ure in ne bi mogel vsega povedati. Največ nerazumevanja pa nastane ravno zaradi pomanjkanja informacij, ki pa jih v tem trenutku na žalost zelo težko podajam, saj bi moral biti nonstop na internetu, delo pa bi moralo biti posvečeno samo temu sistemu. Tukaj gor ocenjujemo, da vas je okoli 300.000 in zato je zelo težko vse zadovoljiti, kaj šele vsem odgovoriti in to na vsako vprašanje.

Sistem je všeč vsem in to je bistvo, da najdete v njem vsaj nekaj tistega kar iščete. Mogoče bo kdaj čas, da vam bom uspel vse skupaj razložiti. Za povedati imam več kot si vi mislite, samo časa nimam, da bi to vsak dan vsak trenutek in vsakemur odgovarjal. Trudim se po svojih močeh, da bi vsakemu kaj napisal, vendar tako kot sem rekel, nimam tega časa. ZAgotovo pa obljubim, da boste deležni vseh informacij, zbranih na enem mestu, tako si boste lahko ustvarili pravo sliko.

Namen ni nobenega brisati ne kritizirati, ampak očitno je, da ne moremo vsem odgovoriti, kajti nihče ni sposoben tako hitro odgovarjati, kot ste vi sposobni spraševati. Na žalost to ni naše primarno delo in zato pridem na sistem takrat ko pač utenem, trudimo pa se, da bi vam čimbolj zadovoljili vaše želje.

nekateri mislite tako drugi drugače, nihče pa ne misli slabo. Vendar ne morem odgovoriti niti enim niti drugim zakaj je tako. Vsekakor pa veliko lažje povem preko telefona, torej, če ima kdo res vprašanje zame, zakaj tako in zakaj ne, mu bom z veseljm vse odgovoril, kajti v 30 minutah se pove veliko več kot v 3 urah pisanja.

Mogoče se bomo v kratkem pokazali tudi na kakšni televiziji ali radiu, v kateri izmed oddaj in razložili naše poslanstvo, naše delovanje, tako zgodovino kot prihodnost, tako namen in razloge zakaj tako in ne drugače. Prepričan sem, da se bo vse skupaj videlo popolnoma drugače kot se piše, prav tako se bo tudi slišalo drugače, kot se piše.

Do takrat pa spet in to ničkolikokrat vabim vse k strpnosti in sprejemanju dejstva takega kakršen pač je. Trudimo se zadovoljiti vsem, ampak to je skorajda nemogoče, vendar mislim, da že to da se zavestno trudimo nekaj pove.
Mislim, da je važen tudi namen, pa čeprav z napakami, čeje le namen dober.

Mirno nedeljo vam želim in uživajte v sončnem mrazu, kje na kakšnem snegu in se imejte karseda lepo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, lepo napisano tole. Sam si napisal, da nekateri mislimo tako, drugi drugače, nihče pa ne misli slabo. A če je podana kritika, ali kaj drugega, kar komu ni všeč, je takoj vojna,… in potem ljudje jamrajo :”Primož, zbriši to, zbriši tisto,…” Tudi sama se z marsičem ne strinjam, pa zato ne napadam drugače mislečih, niti me ne moti kar kdo napiše. Pač preberem sporočilo, se mogoče nasmehnem, ali zgrozim 🙂 … da bi se pa jezila zaradi česa? Dajte, no ! A ni dovolj, da se jezimo že v reali :)).
Lepo noč vsem in veliko dobre volje vam želim 🙂

Dana,

nekoč sem poslušal pridigo ali debato, kakor pač temu lahko rečemo o svetem pismu. Sveto pismo, naj bi bilo staro preko 4.000 let, nekateri ga lahko ebrejo dneve in dneve, kar pa še ni razlog, da bi ga razumeli. In tako kot je bilo pisano to pismo, tako je težko enkomu kakorkoli soditi, še posebno če ni prebral vseh poglavij. če smo prebrali samo prvo poglavje svetega pisma, ali samo enega evangelista, to še ne pomeni, da bomo razumeli vero.

marsikdo je prebral celo sveto pismo, staro in novo zavezo in to večkrat, pa to tudi ni razlog, da razume vero. Nekateri berejo vsak dan sveto pismo in ga razumejo, a v življenju počnejo vse kontra.

In tako nekaako je tudi z med.over.net-om. Obstaja že 4 leta, nekateri so vse prebrali samo prvo leto, nekateri samo zadnje leto, nekateri samo en forum, nekateri 10, kot vemo jih je 150 in an nekaterih sem kaj pisal, na nekaterih pa ne. nekateri pa so tukaj že vssa 4 leta. pa se še vedno zgodi, da ne razumemo, kaj je to med.over.net, kako deluje, zakaj tako deluje.
zavedamo se samo to, da želi dobro. pa to še ne pomeni, da tudi jaz razumem med.ove.net, še zdaleč pa ne vem, kje je njegovo cilj. Cela pot, pa je zasavljena na drugačnih vrednotah, ne kot so denar in biznis in slava,…temveč kot dobra ideja, spremeniti svet v dobro, komu kaj pomagati, se naučiti strpnosti, se nauččiti razumevanja, se naučiti poslušanja, se naučiti pogovarjanja…..in še bi lahko našteval. In med to potjo, ki je zastavljena predvsem in samo na dobrih stvareh, se še vedno zgodi, da naredimo kakšno slabo. vendar nam to ne sme pokvariti načrta, da lahko naredimo še bolje in lepše.

In tako je res, da ne moremo soditi po enem letu niti po 4 letih, kajti vse to branje in razumevanje in študiranje, še ni pogoj, da to tudi razumemo.

To kar mi počnemo, poiskušamo še razumeti in analizirati, nekateri pa preprosto to živijo. In tisti so na pravi poti, to pa še vedno ne pomeni, da tudi mi nismo, samo pot je drugačna.

Torej, živimo, pustimo živeti in se učimo, ulčimo druge in se pustimo tudi kaj naučiti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

HAY,
jaz mislim, da bi lahko priznal svojo napako in se vsaj opravičil za nezrelo vedenje,
lp, in mnogo užitkov, ter predvem strpnosti

A moj komentar je pa nezaželen, da me je treba brisati?!

lp, pepsi

pepsi, nisi edina 🙂 Še nekateri nicki niso zaželjeni, kaj šele njihovi komentarji …

draga pepsi,

če si razbrala iz napisanega je zaženjena kritika in ne kritiziranje. Sporočilo ni pobrisano, vse se shrani, tudi 10 tistih, ki si jih osebno poslala dr. Rejcu, če fum sploh deluje……in še ostala. To sporočilo tukaj pa je bilo namenjeno meni, jaz sem ga prebral in shranil.

kot sem napisal, veliko lažje in več lahko povem, če me pokličeš na telefon, ki je vsem znan. 24-10-430 in ti bom z veseljem odgovoril na vsa tvoja vprašanja. tako sem prepričan, da se ti bo marsikaj potem veliko bolj jasno.

pričakujem klic

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mika,

vidiš iz napisanega je jasno razvidno, da ne preberete vsega kar je napisanega, ampak ste zelo površni pri tem, zato pa pride do takšnih trenj in nesoglasij. To, da sem se opravičil, je seveda že vse pisalo in to ne enkrat, sporočila niso pobrisana so samo skrita.

Kot drugo, pa je ravno to tisto kar vam želim povedati, z prebranim enim sporočilom, ne moremo soditi kdo je ravnal prav in kdo narobe. Poleg tega obvestila na tem forumu, niste videli še 10 tih, ki so bili poslani dr. Rejcu na forum, prav vsa sporočila pa dobi tudi na osebni e-mail naslov. Jaz sem prebral tista, ki jih vi ne vidite in tista, ki jih viddite. Se pravi, da nimate cele slike, zato vas ne morem obsojati, da narobe govorite, ampak opravičilo pa sem napisal, kljub temu, ali je upravičeno ali ne.

Jz pač vidim celo sliko, nekateri jo ne, seveda jo jaz lahko, saj sem si sistem izmislil in ga naredil, prav tako sem vse strokovnjake povabil v sodelovanje in z njimi delam že 4 leta, zato jih tudi zelo dobro poznam.

Ker pa smo spet načeli to temo, naj povem, da se DR. Rejec za nedoločen čas poslavlja iz našega sistema. Malo si mora odpočiti je sporočil. Žal zaradi preobilice dela, ki ga ima in ne more pravočasno odgovarjati na vprašanja.

Nikar se ne obremenjujte, bilo je samo vprašanje časa kdaj bo lahko povedal, da žal ne utegne več. Dr. Rejec, ne rabi ne denarja, ne tolažbe, ne sočutja, ne izkazovanje spoštovanja, ne prošenj naj ne odide…je starejši gospod, izkušenj strokovnjak, ki ima v življenju ogromno dela in tukaj nam je priskočil na pomoč in kot se je izkazalo res ne more. V službo odide ob 7 pride domov ob 21 h ali še kasneje. In žal se vedno težje spravi k računalniku, da lahko potem odgovarja do 3 zjutraj.

odgovoril je še na vsa vprašanja in prosil naj napišem kakšno sporočilo v vednost.

Ja to je cela slika, 4 leta dobre volje za naš sistem, lahko rečemo vaš sistem. Vendar vse se enkrat konča. potrudili pa se bomo in poiskusili poiskati drugega moderatorja, zato vas ob tej priliki naprošam, ali poznate koga, ki bi bil pripravljen sodelovati v našem sistemu.

pa lepo prosim, nikar naj sedaj ne padajo očitki ali sočutja, takšni in drugačni, jaz sem že nekaj časa vedel, da ne zmore in sem vedel, da enkrat se bo odločil. Potrebna je bila samo ena kapljica. Brez skrbi, da ga bom še prepričeval, ampak malo oddiha mu pa moramo vseeno dati.

primožž

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Micika,

kot sem rekel, od 300.000 uporabnikov, se zavedam, da jih zagotovo ne more biti zadovoljnih z našim delom najmanj 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, to je normalno. Saj še v družinah, kjer sta dva pride do razhajanj mnenj, kako ne bo na našem sistemu, kjer jih je toliko.

žal pa je dejstvo to, da je to sistem, ki sem ga jaz naredil, jaz zastavil, jaz postavljam pravila in tako naprej, vendar se trudim kolikor e le da, bi čimvečji skupini ugodil, vmes pa so takšni, ki jim ne morem. če kdaj kako reagiram, reagiram z razlogom, za katerega pa mislim, da ne spadajo na forum in v javnost vsem.

kdorkoli pa bi rad izvedel celo razlago, pa ima moj elektronski naslov in mojo telefonsko številko, še nobenemu nisem odložil slušalke, ampak sem si vzel čas in jim odgovoril.

Torej, če sem kdaj naredil v škodo vam, in bi radi da jo popravim, veste kje me lahko kontaktirate in poveste svojo kritiko in če je upravičena, jo bom z veseljem popravil.
Tako pa se lahko obešam samo na napisane besede, saj pravega imena ne poznam, drugih podatkov, da bi vas jaz kontaktiral pa tudi nimam.

Vseeno pa hvala za zaupanje, saj s tem, da se vračate na naš sistem tudi na nek način izkažete zaupanje.

primož

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, očitno je, da tudi ti zelo slabo prebereš oz. razumeš naša sporočila, ker če bi jih do tega dopisovanja sploh ne bi prišlo.

Še enkrat: moje pripombe se niso nanašale samo na forum psihiatrija, ki ga neprenehoma omenjaš, ampak še na kar nekaj forumov, ki so jih omenjali tudi ostali forumovci.

Še drugič: omenila sem le, da bi bilo dobro, da strokovnjak, ki je odsoten, to nekje napiše, da eni ne pošiljamo več sporočil.

Še tretjič: forumi, ki niso aktivni pač niso forumi.

Še četrtič: ti si lastnik, administrator, torej lahko počneš kar želiš smo samo gosti, katerim si pa sam dal možnost, da povemo, kar nas moti: ta forum bi naj bil ravno zato, ane?!

Še petič: nihče ni kritiziral dela dr. Rejca, zato ne vem, zakaj ga je potrebno opravičevati, dovolj bi bilo obvestilo, da se za nekaj časa umika s foruma.

Še šestič: uživam v takšnih debatah dokler so konstruktivne in ta vsekakor ni, saj smo zopet pristali na začetku.

Še sedmič: torej jo končujem in ti želim še veliko uspehov pri urejanju forumov.

Še osmič: hvala za možnost osebnega pogovarjanja po telefonu, jo bom prepustila kakšni oboževalki s foruma starši staršem 🙂 (malo sem žleht)

lp, pepsi

Pepsi na vsa vprašanja ti lahko odgovorim, vendar bodo spet sporočila dolga in vedno daljša, zato sem dal možnost pogovora preko telefona. prepričan sem, da bi se vse dalo veliko hitreje razložiti.

ne samo to, tudi drugače bi jih razumeli.

še enkrat vabim na pogovor, kajti rajši imam takšne klice kot klice oboževalk.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close