Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu PRIMOŽ! SORTIRANJE PO DATUMIH NE DELA!

PRIMOŽ! SORTIRANJE PO DATUMIH NE DELA!

Ali boste zadevo uredili? Smo vsi že nestrpni! 🙂

<img border="0" alt=""

Delam na tem, da malo drugače zadovoljim vse želje, bo urejeno, samo malo potrpite.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Sej ni blem! Samo skeptičen sem, da boš služil s forumom… Razen, če vsega tega ne preneseš drugam in ga zakleneš samo za plačnike. Sem na brzino bral tvoj problem. Če sva poštena bi morale tvoj forum sponzorirati zdravstvene zavarovalnice, ker jim s tem prihraniš marsikatero “tableto” in ostale stvari, ki jih toliko motijo. Tvoji sponzorji bi morali biti tudi privatni zdravniki, ker bi s tem postali do pacientov prijaznešji, fleksibilnejši in jim prihranili marsikatero pot. Ali pa ta forum razdeliš na plačniški in neplačniški del.

Tako, da je vprašanje, če si iskal na pravih vratih. Tudi jaz sem podjetnik in hudič je, ko moraš konca meseca nekako preživeti. S kupovanje serverjev je hudič, ker jih moraš potem tudi servisirati. Splača se ti kvečjemu najemati serverje, pa potem plačuješ servis in se s tem ne obremenjuješ forum pa štelaš na daljavo. Siol je nekaj nazaj nudil kar solidne najeme.

Ne verjamem, da boš uspel z “Zdravim življenjem”! To je najmanj kar je danes za koga zanimivo. Zanimivo postane šele, ko je s kom kaj narobe in vendar je zanimivo le toliko časa, dokler je z njim sploh kaj narobe… 🙂

Še nasvet. Če boš organiziral plačljivi forum, moraš poskrbeti najprej za zelo enostano plačevanje! Pa vsekakor z računovodjem preračunati koliko stane njegovo knjiženje postavk, ki jih boš kar nekaj imel, računovodje pa imajo tudi kar nekaj idej… 🙂 Verjetno se ti splača skleniti pogodbe s katerimi zdravstvenimi trgovinami, da prodajajo določene svoje artikle izključno preko tvojega foruma, ti pa jim garantiraš popularnost in računaš… itd.itd.itd.

Imej se!
kren krtko… 🙂

Joj kren, tolkle se pa še nisi razpisal….Pa ne no s plačljivostjo, prosim.

Primož, sem prebrala šele sedaj tvoj dooolg dopis. Se opravičujem, ker sem bla v prvem postu tako škrta. Čista Gorenjka, sori. Se popravljam.
ps: sem 1/2 privat pa tud jaz približno vem, kako to gre.
Bom probala ostat na tekočem, kar boš objavil, da bomo vedeli, kako naprej.

Želim nam uspešno sodelovanje še naprej, ha ha!

Brez skrbi, da bom vse uredil.

Seveda je težko, ampak če tega ne bi počel z veseljhem, bi zagotvo že nehal.

Kren,

no tole pa je odgovor za 10 točk :-)) Ja seveda bi enkaj bilo poterbno narediti, ampak saj veš kako je to, ko enkrat zaračunavaš, kdo pa je pripravljen plačat??? Glede na trg, pa danes še ni dorastel zanimivostim in izkoristku interneta. Zato žal moja profesija in primarna dejavnost ni postavljanje med.over.net-a, ampak delam tako kot drugi nekajntretjega, da se preživim. Zaenkrat mi je samo malo volja padla, ampak bo že bolje. Saj prihaja novo leto. Pa malo sem menjal strežnike, pa bazo, pa posodablajl verzije, pa je še kar nekaj stvari za uredit. ZAgotovo bom dal tudi sporočila na vrh.

ker si pa tako dobro napisal, sem se odločil, da bom zate in ta forum naredil izjemo in kar takoj uredil 🙂

Vidiš takšna sporočila pa me razveselijo.

Se beremo.-

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz sem namreč vedel kaj ti je treba povedat, da dobimo tisto kar želimo
😉

Zaračunavanje: 500 sit/mesec verjetno ni kakšno “zaračunavanje”. Mislim pa tu na STROKOVNE nasvete in ne na čvek. Čvekanja ne bo plačeval noben! Strokovne nasvete pa zagotovo. Probaj s pilotskim forumom in boš v roku pol leta ugotovil pri čem si… Če ne boš preizkusil, ne boš vedel! Splača pa se ti iti v to, ker ti je forum zelo poznan in ne poznam nobenega, ki zanj ne bi vedel.

Kren,

ravno za čvek bi morali plačati, za strokovne nasvete pa država :-)))

No ja, malo za šalo, ampak prepričan sem, da se jih bo vsaj nekako dalo prepričati, da je tole njim v korist in ne nam, no ja nam pa potem tudi kaj malega :-))

vesel božič.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dragi Primož,

v novem letu ti želim predvsem, da bi bil zdrav, saj ti življenskega optimizma in volje do dela očitno ne zmanjkuje! Srečen človek si…

Kar tako naprej, upam, da ti bo uspelo, kar si si zamislil in seveda, jasno da moraš obdavčit tale čvek, ha ha. (zlasti mojega, kajne?)

Toplo te pozdravljam

backa

Predlagam, da se cena veže na število postov 😉

kren napisal:

> Predlagam, da se cena veže na število postov 😉

Aja, tebi posebej nisem voščila srečno in sexa polno novo leto, ne de?

Napaka!!!!!

Voščim ti veliikkkoo sreče, kren, pa da ostaneš čist tak, kot si!
Poljub velik ti še cmoknem na ….potem pa prični štet, ker le tebi zaupam, da bo točno.

Backa

Hihi, kar mislim si lahko kam je ravno uletel cmok… 🙂

Sicer pa tudi jaz tebi želim vse tisto kar si želiš ti, posebej srečo!

Kren, hvala za lepe želje!

ps: me veseli, da tudi tebi kdaj domišljija mal pomaga pri delu, ha ha! Pa še kdaj!

Kren, mater ti bi rad, da kar komplet z backo plačava vse, pa še za pir da vam dava zraven, hahaha

New Report

Close