Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu priponke ..

priponke ..

Fantje, glede na spodnjo temo:

sežem mu v hlače, tam pa…

vam svetujem naslednje : Dajte si narediti priponke in na njih vpišite debelino in dolžino vašega lulčka. Npr : fi 5 cm, dolžina 21, 0 cm

Tako bomo ženske že takoj vedele ali ste tapravi za nas ali ne. Ko sem prebirala spodnje poste, mi je šlo na smeh in na bruhanje. Kot, da je samo še f*uk pomemben v zvezi in še to samo v primeru, če je dedca dovolj v hlačah.

…zanima me , kako se ob prebiranju takilih postov počutije moški in ženske, ki zaradi takih ali drugačnih razlogov ( predvsem zdravstvenih ) ne morejo imeti spolnih odnosov….pa pri njih ni problem debelina in dolžina…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Brez zamere, mogoče ne razumem kaj si hotla povedat.
Ampak penis je v odnosu vsaj zame zelo pomemben. Poleg drugih užitkov, ki jih deliva z možem (sva zelo dobra prijatelja) je sex zelo pomemben, da lahko ohranjava najino zvezo živahno, zaljubljeno…bla bla.

Imela sem tipa, ki je imel zelo majhnega. Nisem čutila toliko kot z večjimi. Torej? Kakšen odgovor bi mi dala ti? Naj se zadovoljim z manjšim, ker je pomembno, da zveza deluje na vseh drugih področjih…bla bla?
Nimam časa, da se razpišem, čeprav na to temo lahko napišem še kaj.
lp

ja, stvar je sicer žalostna za tiste, ki imajo težave z velikostjo, dolžino, debelino, ker jim nese postrani, ker so jim vzeli moda…. ampak žal je pač tako, da je to moteče, pa če se kdo na glavo postavi zaradi tega.

Sigurno je manj moteče tistim, ki jim seks in telesna strast ne pomenita toliko; medtem ko pri drugih stvar pelje v nezadovoljstvo.

Ja, res, žalostno… ampak meni se zdi pa prav, da so napisale tako kot mislijo. Nikjer pa ne piše, da moraš tulit v isti rog.

Sorry, speedy, ampak razmišljam tako kot bacek. Ne vem zakaj se potem rajcaš z nečem podobnim velikosti kurca? Vzemi slamico, če je zate isto???
Zdej boš rekla, da se na rabiš rajcat, ker imaš doma super deca, z ravno pravim korenjakom..bla, bla…mogoče se res ne rabiš, ampak zato ker ima tvoj poštenega…in ne mikroskopskega. Sploh pa ne vem zakaj so se ti moški (ki naj bi se ob branju teh tem počutili zapostavljene) zasmilili??? Kaj pa ženske ki imajo/imamo prevelke/premale žnable, joške, rit….medtem ko se nekje ena hvali kako se otepa vsega kar po njej leze, ker tko dobr zgleda….
Ne napadam ne ene ne druge, ampak namen foruma je……..KONTRA! Jo že vidm…zdajle je po meni…

..dej no, zakaj bo po tebi…sploh ni bistvo v tem….ja, čist normalnega dedca imam doma…še čist vse mu funkcionira in z nobeno slamico okol ne maha…in ne bom rekla, da ni dobr imet orenk orodje med nogam.,….sam…morda me je najbolj nekako spodbudilo…odgovor vitke …v tem smislu….da se za tankega ku*rca še slekla ne bi….

..veš, če bi iskala samo seks pri moškem…bi se verjeten res kar obrnila, ko bi flomaster otipala……samo vem pa, oziroma prepričana sem vase, da če bi tipa imela pa že prej iskren rada….da se verjeten ne bi obrnila, ko bi v hlačah našla kej bolj mejhnega…

Veš, zdele sem verjeten izpadla kot kakšna “neomadeževana “…čeprav mi dedci v službi kar naprej govorijo, naj jih neham v jajca bult, hehe:)))…jst sirota pa pa to počnem čist iz navade….so mi njihovi egiji glih na dohvatu oči…mmmm…pa vedno si zapomnem kakšnega, ki ima ful lepe, dolge prste, hehe

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Je res, da sem bila tudi jaz zadovoljna s flomastrom, sicer bi bila suša. Ko pa pride priložnost za zamenjavo, pa ne razmišljaš dolgo.
Včasih grdo, ampak ali naj bom “grda “do sebe in si naj ne privoščim zadovoljstva….Najbrž gre pri vsem samo za način, kako damo moškemu vedet da nima nič v hlačah. Znamo biti včasih (nevede) krute!!

speedy – napiši mi svoj e mail ,da

naslednjič tebe vprašam,če ti moj odgovor ” ustreza”..

Ti si pa pojava, napisala sem to kar mislim.,saj je bilo tako vprašanje ej!

Žal mi je za vsakega človeka,ki ima težave s spolnostjo ampak mi se tukaj pogovarjamo o zdravih moških in seksu.
Naslednjič se bom ponavljala za tabo,če boš bolj zadovoljna. lp

..ma ja, se strinjam….se je pa men že mnogo let nazaj zgodilo…..sem enga tiča v roke vzela..uf, pa velikost kar, no….ampak, ko bi ti vedela, kako mu je smrdel…..cel teden sem si potem menda roke vohala…in kakšno leto nazaj sva se srečala in komi sem se zadržala, da ga nisem vprašala , če si ga sedaj na bolj stara leta že kaj umiva, hehe…

Eh ….sej so eni revčki tile moški….jebej*o cel svet…v resnici pa ubožčki…flomasterčki :)))…ali pa cur*e uvenene:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Babe, dejmo nehat. A bomo po decih tolkle ali ena po drugi……HE,HE! Sej smo face…ne moremo z njimi, ne moremo brez njih.
Dejstvo: vsaka, če bi lahko zbirala bi “batino”, če je suša bi pa tudi s flomastrom potrpela. Mislim, da se vse strinjamo.
Speedy, a tale tvoj vzdevek asocira na “tahitra”, sej veš hitra za akcijo? Sodim po sebi, sej veš, huda-huda za pogledat! Ha, Ha….malo heca.
Ne zamert (pa nism Eva).

Očitno imaš te težave samo ti, ker ostali prebiramo samo tiste poste, ki nam sedejo!

S temle postom si pa definitivno potrdila mojo domnevo, da si precej zafrustrirana!

NO JA… JE ŠE KAR NEKAJ TAKIH ups caps lock :-))))

uf….zdele se bom pa zamislila….a si pomislil, da se morda hecam….moraš kakšnega smejkota zadaj za stavkom tudi prebrat…in verjem, da nisem…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

ja…maš prav huda….neki napišem….v zgornjem postu mi je šlo pač malo na živce……da pač….zveza med dvema le ni sam sex in tisto , kar ima kdo kaj skritega…to je bilo pač s to preponko…pa se je hitro razvilo v kaj drugega…..štosov pa nekateri tud ne prenašajo prav dobro….

Speedy….to je pa nick…zaradi neverjetne hitrosi ( beri počasnosti ) mojega tipkanja , če se s kom po chatu pogovarjam, hehe….drugače pa nisem ” ta hitra “..čeprav bi bilo vcasih prav fajn , da bi bila …vse prej preveč razmislim…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

New Report

Close