Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Priznanje fantazij

Priznanje fantazij

A se vam je ze kdaj zgodil sa ste priznali partnerju svoje fantazije in vas je zavrnil al pa ste mu ze po obrazu prebrali da to pa nikakor ne pride v postev pa tudi ce so recimo ble te fantazije cisto nedolzne zadeve in ne recimo SM al pa kej podobnega? Kako ste reagirali? Kako ste se pocutili?

kako se počutiš? jaz osebno sem se počutila prizadeto…ne vem ni nekako najboljši izraz….mogoče kot ena perverznica, on pa resen, odgovoren, spodoben človek….

najbolj mi je mogoče ostalo v spomnimu tudi čisto nedolžna stvar, ko sem pač ga prijela v javnosti za rit …odgovor: pa dej nehi da nau kdo vidu al si kej mislu….počutiš se pač idiotsko kot da ti nekaj hočeš kar ni moralno sprejemljivo.

Ja no sj to sm jaz mela v mislih..pac vseen je to potem neke vrste zavrnitev k lahko ful boli pa pol kr mal porus zaupanje in sploh zeljo po tem da bi se kej izrazu svoje zelje.

Ne, ni se mi še zgodl, pa priznam, da ko ga primem za ritko v javnosti in bi komentiral kot je marinka opisala, bi si želel da bi ga še kdaj prijela kamorkoli, ker bi bilo to sigurno zadnjič!!!!!!!!!!!!!!
Če mu ne paše in se mu zdi nespodobno(še mobitelove reklame z ritko niso cenzurirali) naj si najde kako tako katera je enakega mišljenja in rešen problem!

V partnerstvu je ja zeeeeloooo pomemben sex, a ni? Saj nas spolni hormoni skupi spravijo. Če ostalo ne štima glih 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, se veliko kompenzira v spolnosti. Zato je nujno, da imata oba iste želje. Drugače se bo škripanje iz spalnice kmalu preneslo v druge prostore odnosa.

hm… jaz se ob kaki taki sceni vprašam kaj v tem stilu : ” Ja, pa ki sn te te našu???”

(:-P)

pri nas je to čisto običajno. kako reagiram? Izživljam fantazije izven zakonske zveze…

a si za en sex z mano?
nežen bdsm .

Nikol direktno, nism neumna, rajs tko potipam in kr napeljem in itak potem takoj zacutim je to al ni in se lahko umaknem se ko je cajt, ne nism zaradi tega uzaljena, ker se nikoli itak ni reku ne, to pa ne, uziva kot jaz…pa cetudi za kaj nekoc ne bo, pac ne bo, bo namesto tega pa kaj drugega, zavedam se da cist vse pa ne more pasat obema!

ja, to maš prav… dokler pa večina štima, itak ni blema

Bom mal zamenjala nick, za vsak primer:))
Pri nama mož spodbuja fantazije in jih hoče tudi slišati, meni je sicer včasih ful nerodno, priznam pa, da ima svoj čar, ker ga to pač vzburja. Tudi on meni pove svoje in večino sva tudi uresničila:)), tudi take stvari, za katere bi prisegla kakih 10 let nazaj, da to pa ne… Kar se tiče njegovih fantazij, ki jih jaz nekako ne morem udejaniti, ni nič užaljen, pravi, da fantazira lahko še vedno:))

no, pa bodi malo bolj natančna, kaj sta udejanjila in kaj ne moreta…

…glede na spremenjen nick se itak nimaš kaj bat :-))))

Ma saj vem, da smo že mal obsedeni s temi nicki. Najprej maš nick, da se ne razkriješ, potem hodiš na forume in si počasi malo bolj prepoznaven (vsaj s svojega stališča, drugi verjetno sploh ne porajtajo) in kadar kaj bolj žgečkljivega napišeš, zamenjaš nick. Nonsense, se strinjam.
Udejanila po moje nisva nič kaj svetovnega, samo jaz sem bila res kar precej zadrta okol teh stvari, tako, da se zdaj včasih skoraj ne prepoznam…

Ok, zdaj sicer ne vem nič več kot prej, pa vseeno :-))))

New Report

Close