Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Problem!

Problem!

Imam problem.
Zanima me, kaj naj naredim da mi ne bo hitr prišlo…Kajti kadar sexam mi pride že po 3-4minutkah…ampak tega nebi rad…kako naj obvladam svojega…da nebo tako hitro kihnil….In ko po tem, želim nadaljevati, zataji in ni šans da ga spravim pokonci…vsaj 10-15 minutk spet pol rabim da ga zbudi partnerka…Maste kakšen pameten nasvet…tisti ki mislijo norca se delat al pa kr neki govorit…hvala…želim resne odogovore od izkušenih…Hvala!

Da ga ponovno spraviš gor rabiš 15 minut? Ja, a ni to fletno? Vzemita si pač več časa, trening pa to,dobila bosta več kondicije….Tole je resen odgovor od izkešenega človeka, verjemi.

Mene pa to vzburja, če tipu takoj pride – si razlagam, da sem ga tako narajcala hahaha, ja Tonči ni panike še enkrat s skupnimi močmi dvigneta mašinco pa je. Problem nastane, če ti iz tega narediš velikaaansko težavo in nisi sproščen pri seksu.

Hvala za oba odgovora…tebi bacek, hvala…, Angelina…veš saj zaradi tega ker sn tak močno vzburjen mi tak hitro pride…in pol mislim da ni zadovoljna da mi je tko hitr prišlo… pa postanem nesproščen in pol ga hočm na vsak način gor spravit pa mi ne rata….in pol ko se spet napol sprostim mi nekako rata…Hvala.

jaz sem do svojega odkrita in mu povem, da če misli hitro zaključit da se ne grem.. hec ampak mu res povem v hecu seveda in če res dolgo časa ne sexava mu potem resnično hitro pride, takrat pa narediva tako, da se prej pripravi v kopalnici insicer na roke in potem je pripravljen na tour.
Večkrat sem se pohecala na ta račun in se je prijelo, sedaj pa to opravi brez da bi jaz vedela in ne spomnem se kdaj nazadnje je predčasno zaključil. Tako poskusi .

V vsakem hecu je nekaj resnice.!

res je ja…samo sn mislo da sem edini ki mu predčasno pride…zato sn tui dolgo rabo da sn se odločil pa to tukaj napisal…hm…rad bi se kmalu natreniral. :)…in da bi pol lahko sexal vsaj pol urce :))…rabim kandidatko…hecam se :))

No vidiš mogoče pa že sam poznaš rešitev……

dej mail sama*

🙂 kako ti lahko pomagam?

a ti bi mi pomagala…ja se lahko zmenima …ni blema

🙂

hja…in ostalo je le pri smehcu :)))

……prijetnem nasmehu……

hvala…preberi 🙂

Več misli na to, kaj njej paše in ne kaj tebi paše, več naredi za njeno udobje kot za svoje in na koncu bosta oba zadovoljna, tudi če tebi prej pride.

tnx odgovor…bom prakticiral tvoj nasvet.

Mene tud rajca, če tipu hitr pride. Se mi pol zdi, da sem jest tok hot. Fajn je tud drugo – dolga varianta, najbolj važno pa je, da si sproščen. Potem gre vse po maslu.

saj ni samo penetracija seks…uživaj v predigri pa sploh ne bo problem, če ti hitro pride…sicer pa je 3-4 minutke tudi nekaj, a ne?

hvala za tolažbo, upam da bom kmalu lahko rekel…zdaj pa traja že 20 minutk. :)))

pomembno je, da se ne obremenjuješ…če se boš obremenjeval bo samo slabše…pomembno je, da ženska doživi orgazem, ne glede na kakšen način…je pa zelo malo takih žensk, da bi doživele orgazem samo s penetracijo, jaz je ne poznam…

Če se to vedno dogaja, ji sigurno ni vseeno, ker ti tako hitro pride.Edino če dobi potem kasneje svoje..ni prijetno res ne, če nekomu prehitro pride, pa cetudi jo potem zadovoljis na drugacen nacin.Baje obstajajo eni obrocki v seks shopih, ki zadrzujejo erekcijo…ali pa bi se jaz prej zrajcala sama, pred seksom in potem ko bi mi prislo, sele zacela z njo.Vsaj vsake toliko časa to naredi, ker verjemem, da si tudi ona zeli daljsi seks.
Ali pa se obvladuj, enostavno ko zacutis…menjaj polozaj..umiri se..daj ga ven..pomisli na kaj drugega..potrudi se za njo..da bo vsaj vsake toliko časa imela daljsi seks, če pa ti trdi, da je to ne moti, potem naj ne moti tudi tebe, uzivajta, kajti bolj bos mislil na to slabse bo.

morm zdej najt tako…da se bova dol dajala…trnutno samski…tak da…iščem :=))))…bivša je mela rada le klasičen sex…torej jaz zgoraj pa adijo…in ni htela nobenga položaja pa to…tak da je itak blo bzvz…papa

potem se pa ne čudim, da svojega korenja nisi mogel obuditi petnajst minut:)

točno tako… sprosti se…

kolko si star??

varianta je, da si ga prej na roko vržeš, kaki 2 uri prej, pa ti morda ne bo tak hitr prišlo

he he he.. če je blo bzvz… pol pa itak fajn, da ti je hitro prišlo, da se nisi predolgo matral (:-P)

predvsem sprosti se, ne misli kako bo, pa bo že kako… vsekakor vedno bolje; bolj ko boš sproščen, bolj bosta oba uživala

New Report

Close